• سه‌شنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402033019413
  • خبرنگار : 71660

شولتس: غرب باید آماده درگیری بلندمدت در اوکراین باشد

شولتس: غرب باید آماده درگیری بلندمدت در اوکراین باشد

صدراعظم آلمان گفت، غرب باید سیاست خود را با احتمال اینکه درگیری اوکراین برای یک دوره طولانی مدت ادامه خواهد داشت، وفق دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان طی یک کنفرانس خبری با ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو بیان کرد: ما باید خودمان را برای این موضوع آماده کنیم که جنگ روسیه-اوکراین ممکن است برای مدت طولانی ادامه داشته باشد.

او خطاب به استولتنبرگ گفت: این مساله همان چیزی است که ما برای آن آماده می‌شویم و همان چیزی است که سیاست خود را طبق آن وفق می‌دهیم.

شولتس خاطرنشان کرد: تا زمانی که این جنگ ادامه داشته باشد، آلمان حامی وفادار و قاطع اوکراین باقی خواهد ماند. با این حال، مشخص است که ناتو به طرفی در این درگیری تبدیل نخواهد شد.

ینس استولتنبرگ، دبیر کل ناتو، در دیدار با اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، در برلین شرایط نشست آینده پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را بررسی کرد. این نشست ۱۱ و ۱۲ ژوئیه در ویلنیوس، پایتخت لیتوانی، برگزار می‌شود.

به گزارش وبسایت ناتو، دو رهبر در این دیدار در مورد حمایت از اوکراین، گفت‌وگو کردند.

استولتنبرگ در این دیدار با بیان اینکه «همه ما خواهان پایان یافتن این جنگیم، اما صلح عادلانه نمی‌تواند به معنای توقف درگیری و پذیرش معامله دیکته‌شده از روسیه باشد»، افزود: «هر چه اوکراینی‌ها بتوانند سرزمین‌های بیشتری را آزاد کنند، در نهایت با موضع قوی‌تری پشت میز مذاکره خواهند نشست.»

دبیرکل ناتو همچنین از نقش پیشرو آلمان در ارائه کمک‌های نظامی، مالی و بشردوستانه به اوکراین و تصمیم اخیر برلین برای تحویل موشک‌های پاتریوت بیشتر به کی‌یف، قدردانی کرد. او افزود که متحدان ناتو در نشست ویلنیوس به درخواست عضویت اوکراین در ناتو رسیدگی خواهند کرد، و خاطرنشان کرد که اعضای ناتو اینک روی تنظیم بسته کمکی چندساله برای اوکراین‌، و نیز ایجاد یک شورای جدید ناتو-اوکراین برای مشورت مشترک در مورد نگرانی‌های متقابل و مسائل امنیتی، کار می‌کنند.

مقام‌های اوکراینی بارها گفته‌اند که انتظار دارند نشانه‌ای از آمادگی برای پذیرش اوکراین به‌ مثابه عضو جدید ناتو ببینند، اما کشورهای عضو ناتو بر سر دعوت رسمی از اوکراین برای شرکت در این جلسه به توافق نرسیدند.

دو رهبر همچنین درباره تقویت بازدارندگی و توان دفاعی ناتو گفت‌وگو کردند. استولتنبرگ همچنین ازنخستین راهبرد امنیت ملی آلمان که تعهد قوی این کشور را به ناتو، و رهبری برلین را در ایجاد مرکز جدید دریایی ناتو برای امنیت زیرساخت‌های حیاتی زیر دریا تایید می‌کند، استقبال کرد.

صدراعظم آلمان نیز در این دیدار گفت که آلمان برای این احتمال که جنگ در اوکراین مدتی ادامه یابد، آماده است و سیاست خود را بر اساس این واقعیت تنظیم می‌کند. او افزود که آلمان تا زمانی که لازم باشد، به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد.

دبیرکل ناتو همچنین گفت که در اجلاس آینده سران ناتو در ویلنیوس، اعضای این نهاد دفاعی در مورد تعهد تعیین دو درصد تولید ناخالص داخلی به منزله کف بودجه دفاعی به توافق خواهند رسید، و افزود: «من قویا از تعهد تاریخی آلمان برای رسیدن به تعهد دو درصد تولید ناخالص داخلی در  ۲۰۲۴، استقبال می‌کنم.»

دو رهبر همچنین درباره وضعیت کوزوو گفت‌وگو کردند و از طرف‌های درگیری خواستند که از هر گونه اقدام تشدیدکننده درگیری‌ها بپرهیزند.

دبیرکل ناتو امروز (سه‌شنبه)  همراه با بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان، به پایگاه هوایی یاگل سفر می‌کند تا از رزمایش دفاع هوایی ۲۰۲۳ که بزرگ‌ترین رزمایش استقرار هوایی در تاریخ ناتو است، بازدید کند.

هفته گذشته آلمان از استراتژی جدید امنیت ملی خود رونمایی کرد که در آن روسیه به عنوان "بزرگترین تهدید" برای صلح و امنیت در منطقه یورو آتلانتیک معرفی شده است.

در این سند آمده است: «نه آلمان و نه ناتو به دنبال خصومت یا رویارویی با روسیه نیستند. با این حال، در این اتحاد، ما همیشه آماده و قادر به حفاظت از حاکمیت و آزادی خود و متحدانمان هستیم. تا زمانی که تسلیحات هسته‌ای وجود دارد، ناتو و امنیت اروپا به بازدارندگی هسته‌ای معتبر نیاز دارند. آلمان به کمک به مالکیت مشترک تسلیحات هسته‌ای ادامه خواهد داد و به طور مداوم هواپیماهای لازم را برای این امر فراهم خواهد کرد. دولت فدرال آلمان طرفدار کاهش خطرات و تضمین قابلیت پیش بینی، از جمله حفظ کانال‌های ارتباطی قابل اعتماد سیاسی و نظامی در روابط ناتو و روسیه است. اگر شرایطی برای این امر وجود داشته باشد، ما پذیرای اقدامات شفاف متقابل هستیم.»

همچنین دبیرکل ناتو در "روز صنعت" که توسط فدراسیون صنایع آلمان برگزار شد، عنوان داشت: ما به صنعت دفاعی مقاوم‌تری نیازی داریم. تسلیحات و مهمات ما در انبارها خالی شده است و ما باید جای آن‌ها را پر کنیم. البته این اقدام را نه فقط در آلمان بلکه در سرتاسر کشورهای عضو ناتو باید انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha