• پنجشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402040804854
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

گرایش و اُنس انسان‌ها به همدیگر ریشه فطری دارد

گرایش و اُنس انسان‌ها به همدیگر ریشه فطری دارد

ایسنا/خراسان جنوبی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند گفت:انسان مدنی الطبع خلق شده است یعنی گرایش و اُنس انسان‌ها به همدیگر ریشه فطری دارد . 

حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی، امروز پنجشنبه ۸ تیر در خطبه‌های نماز عید سعید قربان که در مسجد امام حسین(ع) بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: دعای عرفه روز گذشته با  زیبایی و معنویتی خوبی برگزار شد چراکه در ایام حج از سراسر دنیا از اقوام و قبایل مختلف جمع می‌شوند و همه با هم در کنار هم یک زبان لبیک اللهم لبیک می‌گویند. 

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه امروز عید قربان در مصلی‌ها مردم در کنار هم به اقامه نماز پرداختند و سپس با احسان و محبت برای همدیگر گوشت قربانی می‌برند و این نشان دهنده یک حرکت زیباست.

عبادی با بیان اینکه آگاهی از تاریخ مثل دانستن کارهای روزمره به خودی خود ارزشی ندارد بلکه ارزش آن در فلسفه تاریخ است، افزود: هنوز نیم قرن از رحلت پیامبر(ص) نگذشته بود که خاندان او را به شهادت رسانند و به اسارت بردند.

امام جمعه بیرجند با بیان اینکه آیت الله بهشتی از بهترین انسان‌های زمان خویش و به تنهایی یک امت بود که او و ۷۲ تن از یارانش را به شهادت رساندند، بیان کرد: انهدام هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو امریکایی و سران استکبار و بمباران شیمیایی سردشت همه از رخدادهای تلخ تاریخی است که شما  در این ۴۴ سال دیدید و این‌ها نمونه‌های اندک تاریخی است اما باید بصیرت و شعور داشته باشیم که به چه علت رخدادهای شیرین پیش می‌آید که تاریخی را عطرآگین می‌کند و به چه علت رخدادهای تلخ تاریخی پیش می‌آید که تاریخ را سرافکند می‌کند.
 
عبادی با اشاره به اینکه انسان مدنی الطبع خلق شده است یعنی گرایش و اُنس انسان‌ها به همدیگر ریشه فطری دارد، بیان کرد: معنی دیگر این است که در صحنه زندگی، انسان‌ها با استعدادهای مختلف و نیازهای سرشاری که دارند این تبادل استعدادها همه نیازهای آنان را برآورده می‌کند.
 
وی با بیان اینکه انسان اجتماعی است، افزود: تاریخ سرشار از رخدادهایی است که باید با شناخت علت آن حواسمان را جمع کنیم که حقیقت تقوا نیز همان است بنابراین وقتی بر اساس دین، رهبری دین فطرت، اخلاق، توحید و محبت شد دیگر در چنین جامعه‌ای ظلم و دزدی، خیانت و انسان‌کشی نیست. 

عبادی بیان کرد: جامعه انسانی متکی به فطرت، عقل، علم و بالاتر از همه متکی به وحی است که تربیت انسان و حقیقت انسانیت را در آن جامعه به عنوان ارزش‌ها به سمت خدا می‌برد  و برای این امر راهکار و قانون دارد، که بتواند زندگی انسانی برای این جهان و آخرت را تأمین کند.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: مسئله حقوق بشر را باید از منبعی که به حق قائل است بشنویم در غیر این صورت کسانی که از روی فریب این حرف‌ها را می‌گویند به دنبال منافع خود هستند.
 
وی با اشاره به اینکه حرمت انسان مؤمن از کعبه بالاتر است و حقوق بشر این‌جا مشخص می‌شود، بیان کرد: براساس اسلام اگر به دلیلی ناراحتی و غم داریم نباید در جامعه چهره‌ات غمناک باشد چون باعث بروز عکس‌العمل بر روی مخاطب می‌شود؛ «الْمُؤْمِنُ بِشْرُهُ فِی وَجْهِهِ وَ حُزْنُهُ فِی قَلْبِهِ؛ مؤمن را شادمانی در چهره است و اندوه در دل.»
 
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: مَسلک‌هایی که نه به خدا و مردم کار دارند و فقط به نفس خود می‌اندیشند و از اجتماع و حقوق به صورت تزویر و مکر حرف می‌زنند و تاریخ ننگین از وجود آنهاست.
عبادی به جنایت‌های تفکر لیبرال دموکراسی و استکبار اشاره کرد و گفت: حدود ۲۵۰ هزار نفر از بهترین‌های ملت ایران را به شهادت رساندند چون مستکبران و ایادی آنان به هیچ حقی قائل نیستند و از طریق تهدید، تطمیع، تحریم به دنبال اهداف خود هستند.
 
وی ادامه داد: اگر بخواهیم ما و جامعه بشری نجات پیدا کند با شناسایی علت و معلول مربوطه باید کار، اخلاق و بازار و مسجدمان را از تفکر لیبرالی که حتی گاهی به اسم دین است، جدا کنیم و مشکلات زمانی حل خواهد شد که ما به تمام معنی در پیروی از فرمایشات دین و ائمه اطهار(ع) خالص شویم و براساس تفکر غربی‌ها عمل نکنیم.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha