به گزارش ایسنا، سرهنگ مصطفی امیری یازدهم تیرماه در نشست طرح نفس اظهار کرد: طی دو سال گذشته طرح نفس در بسیاری از استانهای کشور اجرا شده که طی آن از ۱۷۰۰ سقط جنین پیشگیری شده است.
وی افزود: در لرستان نیز توانستیم این مرکز را در بیمارستان عسلیان راهاندازی کنیم و دستگاههای حمایت گر شامل بهزیستی، کمیته امداد و... نیز در جریان روند کار قرار گرفتهاند و با ما همکاری خواهند داشت.
امیری خاطرنشان کرد: اعضای کانونهای بسیج جامعه پزشکی شهرستانها نیز لازم است نسبت به کسب مجوزهای لازم برای راهاندازی این مرکز اقدام کنند.
در ادامه این نشست دکتر مهناز مردانی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با تأکید بر اهمیت اجرای طرح نفس در کل استان اظهار کرد: مرکز نفس در سطح شهر خرمآباد اخیراً راهاندازی شده و امیدواریم به زودی با همت همکاران در سطح شهرستانها نیز راهاندازی شود.
وی افزود: لازمه پیشگیری از سقط جنین در این طرح شناسایی به موقع مادران بارداری است که قصد سقط جنین دارند، لذا شبکهسازی و شناسایی به موقع در این امر نقش به سزایی خواهد داشت.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: در این مرکز حمایتهای مالی، روانی، معنوی و... به افرادی که به دلیل مشکلات مالی، اجتماعی، فرهنگی و... قصد سقط جنین دارند ارائه میشود.
وی با اشاره به اهمیت تبلیغات گسترده در رابطه با این طرح، خاطرنشان کرد: تبلیغات گسترده در سطح محیط باید صورت گیرد و از ظرفیت صدا و سیما، بیلبوردهای سطح شهر، انتشار تراکت و... باید در این راستا استفاده کرد.
مردانی گفت: همچنین میتوان از اقشار مختلف جامعه مانند ماماها، آزمایشگاهها، مساجد، حوزه علمیه و... در این راستا استفاده کرد تا سال آینده استان ما نیز یکی از استانهای برتر در این زمینه باشد.
انتهای پیام
نظرات