پیش از ظهر امروز نشست هم اندیشی هیاتهای ورزشی که در سالن اجتماعات نهاد کتابخانههای عمومی شیرگاه برگزار شد، "غلامی" فرماندار سوادکوه با اشاره به مسئولیت سنگین رؤسای هیئتهای ورزشی، گفت: اینکه رییس هیئت بدون اینکه انتظار دستمزد داشته باشد به دغدغه ورزشکاران میرسد، قابل ارزش است.
فرماندار سوادکوه اظهار کرد: بخشی از ایجاد نشاط و شادابی جامعه بر عهده هیئت های ورزشی است و از ادارات و نهادها میخواهم در جهت پیشبرد اهداف و ماموریت های هیئت های ورزشی کمک کنند.
غلامی افزود: میزان سرانه سالنهای ورزشی و امکانات شهرستان نسبت به جمعیت ناچیز است و انتظار داریم از سوی وزارت ورزش و جوانان حمایت شویم.
پیرفلک فرماندار سوادکوه شمالی نیز با اشاره به پتانسیل موجود در سوادکوه برای ورزشهای مختلف، گفت: با همه امکانات طبیعی و نیروی انسانی ورزشکار، قابل قبول نیست که هنوز از نظر سخت افزاری مشکل داشته باشیم.
پیر فلک افزود: ادارات ورزش و جوانان ماموریتها و فعالیت فراوانی دارند ولی نیروی انسانی این ادارات به نسبت ماموریتها کم است و به سختی این مجموعه عظیم را اداره میکنند.
فرماندار سوادکوه شمالی اظهار کرد: هیئتهای ورزشی وقتی مسئولیت را قبول کردند، میدانند که برای رسیدن به اهداف تعریف شده باید تلاش بسیاری انجام دهند.
پیرفلک گفت: ورزشهای همگانی، ورزش های بومی و محلی، ورزش قهرمانی، استعدادیابی و فضاهای روباز ورزشی از مهمترین درخواست های ورزش شهرستان از اداره کل ورزش و جوانان و نمایندگان مجلس است.
در ادامه این نشست هم اندیشی رؤسای هیئتهای ورزشی به بیان نظرات، مشکلات و نیازهای ورزشی شهرستان پرداختند.
کمبود امکانات ورزشی، نبود اسپانسرهای مالی، یکپارچه شدن رویهی همه ادارات و نهادها در خصوص ورزش و حمایت از ورزشکاران قهرمان از جمله مهمترین درخواست های رؤسای هیئت های ورزشی بود که مطرح شد.
"عادل عالیشان" سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران نیز اظهار کرد: مازندران مانند نگین درخشان ورزش کشور است و این موضوع حاصل فعالیت ۸۰۰ هیئت شهرستانی و بیش از ۵۰ هیئت استانی است که بدون دریافت هیچ حقوق و دستمزدی تلاش می کنند.
وی افزود: اگر بخواهیم به نسبت استانهای دیگر، ورزش مازندران را مقایسه کنیم باید چند مدیر کل ورزش و جوانان داشته باشیم . بیش از ۳۶۰۰ روستا در مازندران وجود دارد که در ۲۰۰۰ روستا شورای ورزش فعال است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان مازندران بیان کرد: بیش از ۱۴۰ تیم در لیگ های مختلف کشور داریم که از بخش خصوصی تغذیه میشوند. در حالیکه تیم های استانهای دیگر از حمایت مالی صنایع به خوبی برخوردار هستند.
عالیشان با بیان اینکه خوشبختانه ظرفیت های قانونی برای واگذاری سالن ها به هیئت های ورزشی وجود دارد و قطعا این کار را خواهیم کرد، افزود: به خصوص سالنهایی که مبلغ اجاره آن کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان در سال برآورد می شود در این پروسه قرار خواهند گرفت.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان مازندران افزود: یکی از مشکلات ما کمبود نیروی انسانی است که فقط ۳۰۰ نیرو در سراسر استان داریم. به همین خاطر هیئت های ورزشی به عنوان بازوان توانمند اداره ورزش و جوانان محسوب می شوند.
وی گفت: از فرمانداران و مسئولان شهرستان میخواهیم تا در بحث تجهیزات و لوازم ورزشی به شهر و ورزشکاران کمک کنند. اداره کل ورزش و جوانان نیروی کافی برای تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی ندارد . به همین خاطر باید این سالنها واگذار شود و در این واگذاری اولویت ما هیئت های ورزشی است.
عالیشان در خصوص اعتبارات ورزشی هیئت ها گفت: امسال بیشترین کمک مالی به هیئت ها به خصوص هیئت نابینایان و کم بینایان است این کمک ها بر اساس برنامه ها، افتخار آفرینی ها و گستردگی ورزش مورد نظر توزیع می شود.
"علیپور" نماینده مردم سوادکوه، قائمشهر، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: به طور جدی در پی بررسی برنامه هفتم توسعه هستیم و خروجی این جلسات قطعا در کمیتههای مختلف بررسی برنامه هفتم قرار خواهد گرفت.
علیپور افزود: در چشم انداز پنج ساله کشور باید به ورزش و مشکلات آن نگاه ویژه ای شود.
نماینده سوادکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از مشورت با اهالی ورزش و گلایه های ورزشکاران، ریل گذاری آینده کشور در این حوزه انجام خواهد شد.
نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در دو سال اخیر تلاش کردیم تا یک درصد مالیات ارزش افزوده را وارد ورزش کنیم. اگر این اتفاق در برنامه هفتم بیفتد، بخش مهمی از مشکلات بودجه ای ورزش مرتفع خواهد شد. همانگونه که یک درصد مالیات ارزش افزوده در بهداشت و درمان تحول ایجاد کرد.
علیپور گفت: متاسفانه از دوران گذشته سهم استان در بودجه عمرانی ورزش کم بود. در حالیکه از نگاه قهرمانی، مازندران بالاترین جایگاه در ورزش را دارد.
نماینده مردم سوادکوه و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی افزود: به پژوهش های ورزشی باید توجه کنیم تا موفقیت در ورزش تضمین شود.
وی با بیان اینکه اعتبارات نماینده مجلس را در اختیار فرمانداران حوزه انتخابیه قرار دادیم تا در محل های ضروری هزینه کنند، خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه با وزیر ورزش امکاناتی را برای شهرستان در نظر گرفتیم که در آینده نزدیک تحویل میشود.
نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص مالیات باشگاهها و هیئتهای ورزشی اشاره کرد: بر اساس ماده ۱۷۲ قانون مالیات های مستقیم، میتوان حامی مالی را در قالب خیریه انجام داد و معافیت مالیاتی را برای آن در نظر گرفت. همچنین هر اتفاق ورزشی در حوزه سرمایهگذاری ورزشی شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی برای ۱۰ سال آینده معافیت مالیاتی دارد.
انتهای پیام
نظرات