دکتر جواد شاهین فر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برنامههای عملیاتی این دانشگاه در راستای بینالمللیسازی و جذب گردشگر سلامت و بیمار خارجی، اظهار کرد: پرستاران با جایگاه ویژهای که در حوزه سلامت دارند، نقش مهمی در پیشبرد اهداف دانشگاه ایفا میکنند، بنابراین باید با فراهمآوردن زیرساختها، کاهش دغدغههای پرستاران و جلب رضایتمندی بیماران، در مسیر رسیدن به دانشگاه پیشرو تلاش کنیم.
وی از پرستاران به عنوان پایههای اصلی ارائه خدمات با کیفیت در بخش سلامت یاد کرد و افزود: ارتقای کیفیت کار در این حوزه سبب ارتقای دانشگاه و پیشبرد برنامههای کلان ازجمله راهاندازی و رونق بخش ipd بیمارستانهای استان خواهد شد.
شاهین فر با بیان اینکه پرستاران رزمندگان خط مقدم جنگ با کرونا بودند و بعد از کرونا این فداکاریها برای عموم مردم ملموستر احساس شد، تصریح کرد: ما نیز پیگیر دغدغههای پرستاران هستیم و در این خصوص فراتر از عملکرد دیگر دانشگاهها، در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تلاش داریم تا پرداختیهای پرستاران ازجمله تعرفهگذاریها بر اساس حق واقعی آنان تا حد ممکن پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه در پرداخت کارانه، اضافه کار و... پرستاران تأخیر نداریم و تمام پرداختیها بهروز است، عنوان کرد: قانون تعرفهگذاری به صورت یکپارچه در کل کشور اجرا میشود که اختلاف نظر نیز در بین پرستاران بسیار بوده، با این حال تغییر قوانین این حوزه از اختیارات دانشگاه خارج است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بر ارتقای کیفیت مراقبتها در بالین و افزایش رضایتمندی مردم از خدمات باکیفیت پرستاری تأکید کرد و افزود: بهداشت و درمان به دلیل ارتباط مستقیم با سلامت مردم، حوزه حساسی است و در این بین پرستاران نقش مهمی در ایجاد تصویر ذهنی مثبت از خدمات این حوزه ایفا میکنند که این مهم میتواند به پیشبرد برنامههای دانشگاه در حوزه توریسم درمانی و جذب بیمار خارجی کمک کند.
وی با اشاره به برنامههای در حال اجرای این دانشگاه برای گسترش ارتباطات با کشورهایی نظیر افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، تاجیکستان و... گفت: برنامههای عملیاتی ریلگذاری و بخشی از زیرساختها از جمله خرید تجهیزات پیشرفته درمانی انجام شده تا بتوانیم بخش ipd بیمارستانهای استان را فعال و از این راه کسب درآمد کنیم که قطعا پرستاران نیز از رونق اقتصاد درمان، منتفع خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات