• شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402043119874
  • خبرنگار : 50416

جمع‌آوری بیش از ۳۰ متکدی در ملایر طی یک ماه

جمع‌آوری بیش از ۳۰ متکدی در ملایر طی یک ماه

ایسنا/همدان معاون خدمات شهری شهرداری ملایر گفت: طی یک ماه اخیر حدود ۳۰ تا ۳۵ متکدی از سطح شهر جمع‌آوری شده است که ۶۵ درصد آنها غیربومی بودند.

مجتبی داوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به مفاد مواد ۷۱۲ و ۷۱۳ قانون مجازات اسلامی و جرم انگاری قانونی در زمینه تکدی‌گری و به کار گماردن افراد صغیر یا افراد دیگر برای تکدی گری، در راستای سالم‌سازی چهره شهر برابر مقررات با متکدیان برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرداری تیمی برای جمع آوری متکدیان از سطح شهر داشته اما مرجعی برای ساماندهی آنها در ملایر وجود نداشت، گفت: دستورالعملی مربوط به دهه هفتاد داشتیم که طبق آن شهرداری های شهرهای بزرگ موظفند اردوگاهی برای جمع آوری و ساماندهی متکدیان داشته باشند.

داوری با بیان اینکه مسئول اردوگاه توسط فرمانداری مشخص می شود، تأکید کرد: جمع آوری و ساماندهی متکدیان به یک اقدام گروهی نیاز دارد و دستگاه های بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی نیز وظایفی به عهده دارند.

وی با اشاره به اینکه در استان همدان هیچ مجموعه و اردوگاهی برای تحویل متکدیان وجود نداشت، مطرح کرد: با حمایت فرمانداری ویژه ملایر، حدود یک ماه پیش مجموعه ای کنار آرامستان بهشت هاجر ملایر برای تحویل این متکدیان توسط شهرداری ملایر ایجاد شد.

داوری ادامه داد: با ایجاد این مجموعه، از یک ماه قبل وضعیت ساماندهی متکدیان در سطح شهر نسبت به قبل بهبود قابل توجهی داشته و تیم های شهرداری هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۲ بامداد به جمع آوری متکدیان و تحویل آنها به این مجموعه اقدام می کنند.

وی مطرح کرد: غربالگری این متکدیان در اردوگاه باید توسط نهادهای حمایتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام شود که جلسه هم افزایی در این زمینه تشکیل شده و وظایف به ادارات مربوطه ابلاغ شده و در دست انجام است.

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر تأکید کرد: در طرح غربالگری باید افراد معتاد یا نیازمندان واقعی بین آنها شناسایی شده و به نهادهای حمایتی و مراکز نیکوکاری فعال معرفی شوند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر شیفت های روزانه تیم جمع آوری و ساماندهی متکدیان شهرداری، به ادارات مربوطه ابلاغ شده است به صورت ویژه در روزهای فرد، همکاری لازم با تیم ها را در این زمینه داشته باشند.

داوری با اشاره به اینکه اغلب متکدیان غیربومی بوده و با تشکیل گروه ها و تیم های حرفه ای آشکارا اقدام به تکدی گری می کنند، گفت: این افراد با جریحه دار کردن احساسات همشهریان موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کردند و از همشهریان تقاضا می کنیم از پرداخت کمک‌های نقدی و غیرنقدی به متکدیان اکیداً خودداری کنند.

داوری با بیان اینکه مدتی است که متأسفانه شاهد حضور کودکان کار در سطح شهر هستیم، یادآور شد: در حال شناسایی این کودکان هستیم تا اقدامات لازم برای ساماندهی آنها نیز انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha