سید حسین حسینی صبح امروز (سوم مردادماه) در نشست با با اتحادیه و نمایندگان جامعه صیادی استان هرمزگان، افزود: استان هرمزگان با بهرهمندی از ظرفیتهای خوب در کنار تعامل و پیگیری مجموعه شیلات و بهرهبرداران توانسته گام های خوبی در مسیر توسعه بیش از پیش فعالیت های شیلاتی بردارد.
وی با اشاره به اینکه صید و صیادی بخش قابل توجه ای از اشتغال و معیشت ساحل نشینان را در بر گرفته است، اظهار کرد: اولویت مجموعه شیلات پایداری بهره برداری از دریاست.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه بی شک باید اصلاحات و بازنگری در امور صید و صیادی صورت بگیرد و این مهم در دستور کار است، تصریح کرد: سازمان شیلات ایران موافق با واگذاری یکسری اختیارات به استان است و مجموعه سازمان شیلات ایران و شیلات استانها یک شیلات واحد هستند و همگی در راستای سیاست های سازمان و در مسیر خدمت به بهره برداران هستیم.
وی اضافه کرد: هیچ بخشنامهای نباید باعث توقف فعالیت روزمره جامعه صیادی و دیگر بهرهبرداران حوزه شیلات شود و با هماهنگی با بهرهبرداران جامعه صیادی تقویم زمانبندی ارائه و طبق آن عمل شود.
حسینی تصریح کرد: در بحث واگذاریهای مدیریت بنادر صیادی اولویت اول تعاونی صیادی است، اما این مهم با امتیاز دهی (که رضایت جامعه صیادی نقش مهمی در آن دارد) و از طریق فراخوان عمومی اتفاق میافتد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در بحث افزایش قدرت موتور، جابه جایی و نقل و انتقالات آییننامهها به روز خواهد شد و بیشک با واگذاری این اختیارات به استانها تسریع حاصل میشود.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه هر روش صیدی که انتخابی صید نکند و آبزیان نابالغ را صید کند ممنوع و مخرب است، اظهار کرد: اگر در صید و صیادی به سمت روش استاندارد برویم قدرت موتور را هم میتوان بدون نگرانی افزایش داد.
حسینی اضافه کرد: در برخورد با متخلفان احتمالی صید و صیادی حفظ حرمت و کرامت جامعه صیادی یک اولویت است که همواره در دستور کار قرار دارد.
وی استفاده از نظرات و تجربیات جامعه صیادی را حتی در صدور مجوز صید بسیار راهگشا خواند و گفت: بیشک دانش این عزیزان میتواند در مدیریت ذخایر و پایداری صید و صیادی کمکرسان باشد.
انتهای پیام
نظرات