یکی از مینی بوس داران حاضر در این تجمع به خبرنگار ایسنا گفت: هر مینی بوس ماهانه ۱۲۰۰ لیتر گازوئیل سهمیه دارد که متاسفانه از فروردین، هر ماه مقداری از این سهمیه کم شده تا اینکه به حدود ۸۰۰ لیتر رسیده است و حتی برخی مینی بوس داران به سهمیه ۵۰۰ لیتر گازوئیل رسیده اند.
وی با بیان اینکه با این مقدار گازوئیل طی ۳۰ روز چه کاری می توان انجام داد، گفت: هر مینی بوس با توجه به میزان کار، شاید روزانه ۵۰ لیتر گازوئیل مصرف کند که این میزان ماهانه ۱۵۰۰ لیتر می شود. همان ۱۲۰۰ لیتر هم کفاف کار را نمی داد ولی هر روز هم سهمیه کمتر می شود.
این مینی بوس دار با اشاره به اینکه مینی بوس داران مسئول جابجایی پرسنل شرکت ها در شهرک های صنعتی و ... هستند، افزود: کار کردن ما رانندگان مساویست با روزی ما. استان مرکزی، استانی مرزی نیست که گفته شود قاچاق می شود، هرآنچه سهمیه بدهند، مصرف می شود.
وی با بیان اینکه بارها این وضعیت را باطلاع مسئولان رسانده ایم، با شرکت پخش فرآورده های نفتی مکاتبه کردیم، اما پنج ماه است که درگیر کاغذ بازی شده ایم و کسی پاسخی به ما نداده است، گفت: ما فقط راننده هستیم که برای ادامه کار خود نیاز به گازوئیل و سهمیه مناسب داریم.
بخشی، نماینده اتحادیه مینی بوس رانی استان مرکزی نیز در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: ستاد سوخت کشور طی بخشنامه ای اعلام کرد که سهمیه مینی بوس ها ماه به ماه کاهش یابد و امروز از ۱۲۰۰ لیتر به ۸۰۰ لیتر رسیده است.
وی تصریح کرد: سامانه ای به منظور رصد پیمایش مینی بوس ها با عنوان سامانه سیپاد تعریف شد تا گازوئیل براساس پیمایش اختصاص یابد، رانندگان در این سامانه ثبت نام کردند، اما مسئله اینجاست که دستگاه این سامانه وجود ندارد و حتی زیرساخت سخت افزاری این سامانه در اراک ایجاد نشده است و بدون اینکه زیرساخت فراهم شود، سهمیه مینی بوس ها کاهش یافت.
بخشی با بیان اینکه در حال حاضر مینی بوس داران که تعداد آنها در اراک به هزار دستگاه برسد، نهایتا شاید تا بیستم هر ماه گازوئیل داشته باشند، افزود: صنایع بزرگ استان و شهرک های صنعتی برای ایاب و ذهاب پرسنل خود نیازمند مینی بوس ها هستند و عملا از بیستم تا آخر هر ماه تردد پرسنل شرکت ها با چالش روبرو شده است و هیچ سهمیه ای به نام گازوئیل آزاد هم وجود ندارد که رانندگان بخشی از نیاز خود را تامین کند.
وی با اشاره به تجمع امروز رانندگان مینی بوس در مقابل استانداری مرکزی، افزود: جلسه ای با برخی از مسئولان داشتیم و مقرر شد که چهارشنبه هفته جاری جلسه ای با حضور مدیرکل پخش فرآورده های نفتی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان و دیگر مسئولان مرتبط داشته باشیم، مشکلات را بیان کنیم تا تصمیم گیری شود.
به گزارش ایسنا؛ مدیرکل پخش فرآورده های نفتی استان مرکزی نیز در این خصوص به ایسنا گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در تعیین سهمیه نقشی ندارد و فقط تامین کننده هستیم و متولی این ماشین ها در حوزه برون شهری، سازمان راهداری و در درون شهری، شهرداری ها و سازمان مدیریت حمل بار و مسافر است.
جمشیدی افزود: مینی بوس ها، براساس بارنامه و پیمایش کارت سوخت شارژ می شوند و از طریق سامانه سیپاد به دستگاه هم نیازی نیست و می توانند براساس خوداظهاری مسافت خود را اعلام کنند و گازوئیل دریافت کنند. مخازن گازوئیل در استان کاملا پر است و در تامین هیچ مشکلی وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، تلاش های خبرنگار این خبرگزاری برای گفت و گو با ساده وند سرپرست سازمان مدیریت حمل بار و مسافر شهرداری اراک به نتیجه نرسید و قطعا پیگیری لازم درخصوص چگونگی نصب تجهیزات و دستگاه های مرتبط با سامانه سیپاد و رصد میزان پایش مینی بوس ها از سوی خبرگزاری انجام می شود.
انتهای پیام
نظرات