• دوشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1402053019056
  • خبرنگار : 90004

رئیس صدور گواهینامه راهور فراجا:

کلاس‌های نظری آموزش رانندگی «اجباری» نیست/ رتبه‌بندی آموزشگاه‌ها و مربیان رانندگی

کلاس‌های نظری آموزش رانندگی «اجباری» نیست/ رتبه‌بندی آموزشگاه‌ها و مربیان رانندگی

رئیس صدور گواهینامه راهور فراجا گفت: طبق مصوبه سال ۱۳۹۷، برای کسانی که قصد شرکت در پایه‌های مختلف گواهینامه را دارند هیچ الزام و اجباری برای شرکت در کلاس‌های آموزش نظری نیست و کاملاً اختیاری است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد کرمی اسد در یک برنامه رادیویی درمورد لغو اجباری بودن کلاس‌های آیین‌نامه رانندگی اظهار کرد: اگرچه این مصوبه مربوط به سال ۱۳۹۷ بوده اما اطلاع‌رسانی درمورد آن طوری نبوده که برگزاری کلاس‌های آموزش آیین‌نامه برای تمام پایه‌ها فعلاً منتفی و لغو شده است.

وی افزود: بر اساس آیین‌نامه صدور انواع گواهینامه رانندگی مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۹۰، هر کسی که بخواهد با هر نوع وسیله نقلیه در معابر کشور رانندگی کند باید گواهینامه متناسب با آن وسیله را حتماً اخذ کند و لازمة اخذ گواهینامه هم طی آموزش‌های نظری و عملی است.

رئیس صدور گواهینامه راهور فراجا گفت: طبق مصوبه سال ۱۳۹۷، برای کسانی که قصد شرکت در پایه‌های مختلف گواهینامه را دارند هیچ الزام و اجباری برای شرکت در کلاس‌های آموزش نظری نیست و کاملاً اختیاری است.

سرهنگ کرمی اسد درمورد علت عدم اطلاع‌رسانی این مصوبه در این سال‌ها تصریح کرد: اطلاع‌رسانی درمورد این مصوبه صورت‌گرفته بود اما شاید برای آموزشگاه‌های رانندگی مقرون‌به‌صرفه نبوده که آن را به اطلاع متقاضیان برسانند البته در فرم گواهی آموزش این موضوع درج شده و از متقاضی پرسیده می‌شود که آیا تمایل به شرکت در آموزش‌های نظری را دارد یا خیر.

وی در ادامه افزود: بسیاری از متقاضیان حتی افرادی که تحصیلات عالیه و دانشگاهی دارند علاقه‌مند به طی آموزش‌های نظری به‌صورت حضوری یا غیرحضوری هستند.

رئیس صدور گواهینامه راهور فراجا در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه بخش بزرگ و عمده هزینه‌های آموزش رانندگی در همه شهرستان‌های کشور مرتبط با آموزش‌های عملی است، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۲۲۰۰ آموزشگاه رانندگی در سراسر کشور داریم که ظرفیت خوبی برای فرهنگ‌سازی انضباط ترافیکی محسوب می‌شوند که البته پلیس یک سری آموزش‌های تخصصی را به این آموزشگاه‌ها و مربیان ارائه داده و سرفصل آموزش‌های نظری و عملی در آموزشگاه‌های رانندگی توسط پلیس پیش‌بینی‌شده است.

سرهنگ کرمی اسد بحث مسئول سازی آموزشگاه‌های رانندگی را از جمله رویکردها و اقدامات مثبت پلیس راهور خواند و گفت: غالب آموزشگاه‌های رانندگی نگاه اقتصادی دارند اما دیدگاه پلیس به این آموزشگاه‌ها فرهنگ‌سازی و ترویج فرهنگ صحیح رانندگی است و بر همین اساس، رتبه‌بندی آموزشگاه‌های رانندگی و رتبه‌بندی مربیان آموزشگاه‌های رانندگی را بر اساس کیفیت آموزش‌ها انجام می‌دهد.

رئیس صدور گواهینامه راهور فراجا یادآور شد: کتابچه آموزش رانندگی سبک‌سازی شده و نکات کلیدی را پیش‌بینی کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha