• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402060402501
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

بهره برداری از ۷۸ طرح؛ ارمغان سومین روز از هفته دولت در خراسان جنوبی

بهره برداری از ۷۸ طرح؛ ارمغان سومین روز از هفته دولت در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی بهره برداری از ۷۸ طرح، با مجموع هزینه ۱۶۴ میلیارد و ۷۸۴ میلیون تومان، ارمغان سومین روز از هفته دولت در خراسان جنوبی بود.

امروز در شهرستان درمیان ۷ طرح با هزینه ۱۶ میلیارد تومان شامل راه‌اندازی سامانه اتوماسیون، دستگاه هیدرو کن سنگ شکن، کارگاه تولید محصولات بتنی، آبنمای موزیکال پارک وحدت شهرداری اسدیه، آسفالت معابر روستای زیدان با مشارکت بنیاد علوی، دفتر پست گزیک، زیرسازی و آسفالت معابر شهر گزیک به بهره برداری رسید. مرکز معاینه فنی سبک شهرستان و خانه نشاط روستای گاویج هم گلنگ زنی شد.

به گزارش ایسنا، در شهرستان سربیشه نیز ۳ طرح با هزینه ۹۳۷ میلیون تومان به بهره برداری رسید. این طرح‌ها شامل آبخیزداری و آبخوانداری در حوزه گلندر، جدول گذاری بلوارهای امام حسین (ع) و امام خمینی (ره)، خیابان‌های شقایق و دیوار ساحلی ضلع شرقی شهرک فرهنگیان بخش مود بود. ساخت باشگاه موتور سواری مود نیز آغاز شد.

در شهرستان زیرکوه نیز ۳ طرح با هزینه ۱۹ میلیارد و ۴۱۶ میلیون تومان شامل بهسازی و آسفالت معابر روستاهای محمد آباد و اردکول و یک واحد مسکونی ویژه معلولان در روستای محمدآباد به بهره برداری رسید.

در شهرستان قاینات ۳ طرح با هزینه ۱۳ میلیارد و ۱۶۲میلیون تومان شامل زیر سازی معابر روستای کلاته بالا، المان میدان ورودی روستای اسفشاد و استخر ذخیره سازی آب کشاورزی روستای پهنایی، به بهره برداری رسید.

در شهرستان طبس نیز طرح‌های مدیریت توزیع شامل روشنایی معابر، توسعه و احداث شبکه و نصب چراغ، روکش آسفالت دو محور طبس - دیهوک و طبس - یزد و آسفالت معابر شهر طبس و اصلاح هندسی میدان کشاورز طبس با هزینه ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید و گازرسانی به سایت ۳۵۰ هکتاری نهضت ملی مسکن و ۹ روستای زیر ۲۰ خانوار نیز آغاز شد.

در شهرستان خوسف نیز ۴ طرح شامل اصلاح و بازسازی شبکه فرسوده آب و فاضلاب روستای نصرآباد، آسفالت معابر روستای فخرآباد، تامین برق شهرک کارگاهی کوشه سفلی و طرح احیا و مرمت قنات گلگون با هزینه ۳ میلیارد و ۶۵۸ میلیون تومان به بهره برداری رسید.

مردم شهرستان سرایان هم امروز شاهد بهره برداری از ۱۴ طرح با هزینه ۱۳ میلیارد و ۷۱۵ میلیون تومان بودند.
تامین برق صنوف آلاینده آیسک به نمایندگی از ۱۱ پروژه برق زیرسازی، احداث چاه موتور فضای سبز و پارک‌های عمومی شهر ایسک به نمایندگی از ۲ پروژه شهرداری و زیرسازی، و جدول گذاری و آسفالت معابر شهر آیسک طرح‌های امروز شهرستان سرایان بود.

در شهرستان فردوس نیز ۴ طرح با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان به بهره برداری رسید. سازه بند خاکی عبدل آباد روستای گستج بخش اسلامیه، اقامتگاه بوم گردی باغستان، زیرسازی و آسفالت خیابان شهدا شهر باغستان و واحد تولیدی و بسته بندی ادویه جات و محصولات غذایی طرح‌هایی بود که امروز در شهرستان فردوس به بهره برداری رسید.

جواد اشرفی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی نیز به رسانه‌های گروهی گفت: از دهه فجر سال گذشته تاکنون ۳۴۰ طرح اقتصادی با ۴۱ هزار میلیارد ریال اعتبار و تسهیلات در سطح استان به بهره‌برداری رسیده و یا در هفته دولت امسال افتتاح خواهد شد.

وی به تشریح اقدامات دو ساله دولت در حوزه اقتصادی پرداخت و اظهار کرد: عملیات اجرایی پنج طرح اقتصادی شاخص در هفته دولت سال جاری نیز آغاز خواهد شد.

اشرفی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی و خرد بیش از ۷۹۰ طرح به مناسب هفته دولت در استان به بهره‌ برداری خواهد رسید، افزود: در حوزه مشاغل خانگی و از محل تسهیلات جزء ۲ تبصره ۱۶ تاکنون مبلغ ۱۴ هزارمیلیارد ریال در استان پرداخت شده‌ است.

معاون استاندار بیان کرد: از محل تبصره ۱۸ که مربوط به طرح‌های بزرگ اقتصادی است هم در اولین سال دولت ۹ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده‌است.

اشرفی با اشاره به توسعه و تکمیل کارخانه فولاد قاین در دولت سیزدهم گفت: فاز نخست طرح فولاد قاینات یعنی واحد احیای مستقیم با سرمایه‌ گذاری ۶۰ هزار میلیارد ریال در سفر دوم رئیس جمهور به بهره‌ برداری رسیده است. دهه فجر امسال شاهد افتتاح فاز دوم این طرح برای تولید شمش فولاد با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خواهیم بود.

وی ادامه داد: در صورت تکمیل این طرح، ۲ هزار نفر می‌توانند شاغل شوند و این موضوع به دلیل مادر بودن این صنعت می‌تواند زنجیره مشاغل و ارزش افزوده را ایجاد کند.

معاون استاندار خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی تولید سالانه ۵۰ هزار تن تایر سنگین و فوق سنگین معدنی و راهسازی اسفنجی با سرمایه‌گذاری هفت هزار میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه ۵۰ هزار تن، سال گذشته با حضور رئیس جمهور آغاز شد که ایجاد هزار و ۶۲۰ فرصت شغلی جدید و پنج هزار و ۹۳۸ فرصت شغلی غیرمستقیم در مجموعه کویر تایر را در پی خواهد داشت.

اشرفی با اشاره به طرح‌های زیربنایی و زیرساختی برای توسعه معادن نهبندان هم گفت: عملیات اجرایی پست ۴۰۰ کیلو ولت در هفته دولت سال گذشته با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان نهبندان آغاز شد و با اجرای این طرح زیربنایی ضمن رفع افت ولتاژ در منطقه، برق مورد نیاز معادن و صنایع معدنی نیز تأمین می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اجرای طرح پست ۴۰۰ کیلو ولت نهبندان می‌تواند به توسعه معادن کمک کند، یادآور شد: با انتقال آب از دریای عمان به این منطقه و انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان، شاهد توسعه هر چه بیشتر معادن منطقه خواهیم بود.

به گفته وی؛ عملیات اجرایی واحد فرآوری معدن فلورین سیمرغ نهبندان با سرمایه‌گذاری ۹۰۰ میلیارد ریال و ۱.۸۵ میلیون یورو ارزی و با اشتغال ۱۰۰ نفر سال گذشته آغاز شد که بزرگترین واحد تولید کننده فلورین اسیدگرید در خاورمیانه است و ایران را از واردکننده به صادر کننده این محصول تبدیل می‌کند.

معاون استاندار با اشاره به آغاز عملیات اجرایی واحد فرآوری کرومیت سربیشه با سرمایه‌گذاری حدود ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۶۰ نفر نیز گفت: واحد چدن خوسف نیز با سرمایه‌گذاری ۲۳ میلیون یورویی و اشتغال احیا شده ۲۳۰ نفر به چرخه تولید بازگشت.

اشرفی با بیان اینکه برای محصول زرشک و سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در استان زنجیره ارزش تعریف کردیم، تأکید کرد: با توجه به اینکه ۲۵۰ هزار نفر در استان پیوستگی اقتصادی با زرشک دارند، شهرک تخصصی زرشک با اعتبار ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اجرا می شود و در شهرک صنعتی بیرجند نیز فرآوری زرشک در حال انجام است.

وی در خصوص سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استان نیز گفت: هم اکنون ۱۰۰ کارگاه خانگی فرآوری سنگ های قیمتی در استان فعال است و کلنگ بازارچه فروش و واحد فرآوری سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی نیز در خور به زمین خورده و باید در زمینه فرآوری این سنگ‌ها اقتصاد مردم پایه را پیاده کنیم.

معاون استاندار در خصوص وضعیت سرمایه گذاری خارجی در استان نیز گفت: میزان سرمایه‌گذاری مصوب خارجی از ۹۹۱ میلیون دلار به یک میلیارد و ۲۶۷ میلیون دلار در خرداد امسال رسیده که رشد ۲۷ درصدی دارد. 

اشرفی ادامه داد: تعداد پروژه‌های دارای مجوز سرمایه گذاری استان نیز از ۱۳ پروژه در ابتدای دولت سیزدهم به ۲۶ پروژه در ابتدای مردادماه امسال رسیده که رشد ۱۰۰ درصدی در تعداد طرح‌های سرمایه گذاری خارجی را نشان می دهد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۴ پروژه سرمایه گذاری خارجی در استان فعال است و کشورهای  چین، ترکیه، افغانستان و آلمان بیشترین حجم سرمایه گذاری در خراسان جنوبی را به خود اختصاص داده‌اند.

معاون استاندار از خراسان جنوبی در شمار استان‌های طلایی کشور یاد کرد و گفت: احداث شهرک تخصصی طلا در شهرستان خوسف در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تکمیل زنجیره فرآوری طلا در استان باشیم.

اشرفی با اشاره به رهاورد کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نیز یادآور شد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۲۱ مورد جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با هزار و ۲۴۹ مصوبه در استان برگزار شده که ۷۷۵ مورد از مصوبه ها اجرایی شده و ۴۰۷ مورد نیز در دست اجراست و ۶۷ مورد هم اجرایی نشده ‌است.

افتتاح و بهره برداری از ۷۱۵ پروژه در روستاهای استان

حسین هاشمی، مسئول کمیته روستایی ستاد گرامیداشت هفته دولت در خراسان جنوبی، از افتتاح و بهره برداری از ۷۱۵ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵۵۷ میلیارد تومان در مناطق روستایی استان خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: پروژه های ویژه هفته دولت در حوزه اجرای طرح هادی، آب، برق، گاز، ارتباطات، آموزشی، فرهنگی، ورزشی، بهداشت و درمان، آبخیزداری، قنوات و... است.

هاشمی تصریح کرد: از تعداد ۷۱۵ پروژه روستایی، تعداد ۳۰۵ پروژه با اعتبار ۸۵.۵ میلیارد تومان در ۲۵۶ روستای استان از محل اعتبارات دهیاری ها و با مشارکت، همراهی و همکاری روستاییان عزیز اجرا شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای اسلامی استانداری ادامه داد: این پروژه‌ها در زمینه زیرسازی، جدول گذاری و توسعه معابر، بوستان و فضای سبز، فضاهای ورزشی و فرهنگی، محیط زیست، ساختمان‌های اداری دهیاری است.

هاشمی با بیان اینکه ۱۲ پروژه با اعتبار ۱۳۰ میلیارد تومان نیز در هفته دولت سال جاری در روستاها کلنگ زنی می‌شود، گفت: در ایام هفته دولت تعداد ۱۹۵ برنامه توسط بخشداری‌ها، دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی روستاها در سطح استان اجرا می‌شود.

به گفته وی؛ این برنامه‌ها شامل برگزاری میز خدمت در مراکز بخش و روستاهای پرجمعیت، برگزاری نشست های مشورتی دهیاران و شوراهای اسلامی، برپایی اردوهای جهادی در مناطق روستایی، اجرای بازی های بومی و محلی، پیاده روی خانوادگی و مسابقات فرهنگی است.

وی به اجرای سایر برنامه های فرهنگی، ورزشی و تبیین خدمات نظام و انقلاب در سطح روستاهای استان با مدیریت بخشداران و دهیاران اشاره کرد.

همچنین همزمان با سومین روز هفته دولت هفت طرح عمرانی و خدماتی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی در شهرستان مرزی درمیان به بهره‌برداری رسید.

مهدی فرجامی‌فرد، فرماندار درمیان روز شنبه در آیین افتتاح این تعداد طرح گفت: همزمان با سومین روز از هفته دولت بهره‌برداری از دستگاه هیدروکن شهردار اسدیه با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال آغاز شد.

وی با اشاره به افتتاح کارگاه تولید محصولات بتی شهرداری اسدیه با اعتبار ۱۰ میلیارد، افزود: همچنین آبنمای موزیکال پارک وحدت شهرداری اسدیه نیز با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

فرماندار درمیان بیان کرد: همچنین امروز سامانه اتوماسین شرکت برق شهرستان با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال و آسفالت معابر روستای زیدان با اعتبار ۱۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

فرجامی‌فرد با اشاره به بهره‌برداری از زیرسازی و آسفالت معابر گزیک با اعتبار۷۳ میلیارد ریال گفت: همچنین عملیات اجرایی خانه نشاط روستای گاویچ و مرکز معاینه فنی سبک شهرستان آغاز شد.

وی بیان کرد: همچنین دفتر پست گزیک با اعتبار هزار و ۵۰۰ میلیون ریال در سومین روز دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

فرماندار درمیان با اشاره به افتتاح و کلنگ زنی ۹۶ پروژه با اعتبار هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به مناسب هفته دولت در شهرستان درمیان گفت: در این شهرستان تا پایان سال ۱۴۰۳ به تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار آبرسانی پایدار انجام خواهد شد. با افتتاح هشت زمین چمن مصنوعی در سال ۱۴۰۲ تعداد زمین‌های چمن مصنوعی شهرستان به ۳۱ فقره افزایش می‌یابد.

وی اظهار کرد: در طرح نهضت ملی مسکن بیش از ۲۰۰ هکتار به شهر اسدیه الحاق شده که ۲ برابر وسعت این شهر است.

فرماندار درمیان با اشاره به پیشرفت‌های مختلف در حوزه بهداشت و درمان شهرستان در دولت سیزدهم گفت: در سالهای گذشته تنها ۲ پزشک در بیمارستان خاتم الانبیاء درمیان فعالیت داشتند که امسال به هشت پزشک افزایش یافته است.  علاوه بر این آزمایشگاه مجهزی هم در این شهرستان داریم که تجهیزات آن به برکت دولت سیزدهم تامین شده است.

همچنین ۲۱ طرح عمرانی و خدماتی با اعتبار هزار و ۱۲۸ میلیارد ریال همزمان با سومین روز هفته دولت در بخش مرکزی شهرستان طبس با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی به بهره‌برداری رسید.

علی اکبر رحیمی، فرماندار طبس در آیین افتتاح این طرح‌ها گفت: گازرسانی به پنج روستای شهرستان با اعتبار ۲۳ میلیارد ریال و گازرسانی به پنج واحد صنعتی با اعتبار ۲۹۰ میلیارد ریال همزمان با سومین روز از هفته دولت در شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: همچنین عملیات اجرایی گازرسانی به ۹ روستا با اعتبار ۲۱۰ میلیارد ریال و عملیات اجرایی گاز رسانی به ۶ هزار و ۱۳ واحد مسکونی جهش ملی مسکن با اعتبار ۶۷۰ میلیارد ریال در شهرستان آغاز شد.

رحیمی بیان کرد: افتتاح همزمان هفت طرح مدیریت توزیع برق شهرستان با اعتبار بالغ بر ۱۹۰ میلیارد ریال نیز افتتاح شد که سه هزار و ۹۳۰ خانوار از مزایای آن برخوردار شدند.

وی از افتتاح ۲ پروژه عمران شهری از جمله آسفالت معابر شهر طبس و اصلاح هندسی میدان کشاورز طبس به اعتبار ۴۳۰ میلیارد ریال خبرداد و گفت: پروژه‌های راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در ۲ محور طبس - دیهوک و طبس - یزد به طول ۱۰ کیلومتر روکش آسفالت گرم و ۹ کیلومتر روکش ماسه آسفالت با اعتبار بالغ بر ۱۹۵ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. همچنین عملیات اجرایی ساختمان دفتر نمایندگی نظام مهندسی شهرستان با اعتبار بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال آغاز شد.

۱۳ پروژه منابع طبیعی افتتاح می‌شود

علیرضا نصرآبادی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی نیز در نشست خبری گفت: همزمان با هفته دولت ۱۳ پروژه منابع طبیعی با اعتبار ۲۰۸ میلیارد و ۲۳۲ میلیون ریال در سطح استان افتتاح می‌شود.

وی تصریح کرد: طی این مدت ۲۰۰ سازه آبخیزداری با اعتباری بالغ بر ۱۳۸ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده که ۱۷۸ روستا و ۲۵۰ منبع آبی از مزایای این طرح‌ها بهره مند شده‌اند.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، گفت: سهم استان دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در بازه سه ساله در سطح یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری است.

نصرآبادی از اجرای ۱۳ هزار و ۶۵۰ هکتار عملیات مقابله با بیابان‌زایی خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان انجام شده و ۹۵ هزار نفر از مزایای این طرح‌ها بهره مند شده‌اند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی با اشاره به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، اظهار کرد: به واسطه این طرح تعداد نهالستان فعال در استان به ۲۲ مورد افزایش یافته است. در دو سال ۱۴۰۰ در قالب اجرای طرح کاداستر، حدود پنج میلیون هکتار از اراضی ملی استان دارای سند تک برگ شدند.

نصرآبادی اظهار کرد: در راستای اقدام ملی مسکن، هزار و ۳۵ هکتار تخصیص زمین از محل منابع طبیعی صورت گرفت که رتبه اول کشور در تأمین زمین را کسب کردیم.

وی با بیان اینکه طی هفته دولت ۱۳ پروژه منابع طبیعی در ۹ شهرستان به بهره برداری می‌رسد، خاطرنشان کرد: از این تعداد پروژه، ۱۱ مورد آبخیزداری و دو مورد بیابان‌زدایی بوده که با اعتبار ۲۰۸ میلیارد و ۲۳۲ میلیون ریال به بهره برداری می‌رسد.

پیشرفت پروژه‌های گازرسانی در خراسان جنوبی

رحمان محمودی، مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی نیز در نشست خبری گفت: همزمان با هفته دولت ۲۲۶ پروژه گازرسانی با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته هزار و ۴۷۶ پروژه با هزینه‌کرد ۹ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.

وی گازرسانی به ۵۳۵ روستا با اعتبار هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان و ۲۸۵ واحد صنعتی و تولیدی با هزینه ۱۹۷ میلیارد تومان را از دیگر خدمات دو سال گذشته دانست و افزود: گازرسانی به سه هزار و ۶۴۷ واحد مسکن محرومین در سطح ۵۴۵ روستا با هزینه ۶۶ میلیارد تومان از دیگر اقدامات انجام شده است.

رحمانی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۱۰ هزار و ۳۰۲ واحد طرح جهش مسکن با هزینه ۷۶ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است، اظهار کرد: تکمیل و بهره‌برداری از خط انتقال گاز دیهوک با هزینه ۷۲ میلیارد تومان و بهره‌برداری از هشت ساختمان با هزینه ۳۴ میلیارد تومان از دیگر خدمات دو ساله است.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با بیان اینکه گازرسانی به نواحی و شهرک‌های درمیان، زیرکوه و نهبندان با هزینه ۱۲ میلیارد تومان از دیگر اقدامات است، افزود: اجرا و افتتاح خط تقویتی شوسف-نهبندان و خوسف-ماژان با هزینه ۹۹ میلیارد تومان از دیگر خدمات انجام شده است و مصوبه خط انتقال گاز دوراهی دشتک-زابل -نهبندان-سربیشه با اعتبار هشت هزار میلیارد تومان به طول ۱۷۶ کیلومتر اخذ شده و در دست اجرا است.

رحمانی با اشاره به پروژه‌های هفته دولت بیان کرد: طی این مدت ۲۲۶ پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال افتتاح و ۲۴۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۴ هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال کلنگ زنی می‌شود.

وی گفت: عملیات گازرسانی به ۱۲۸ روستای زیر ۲۰ خانوار با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان، گازرسانی به ۴۴ واحد صنعتی و ۱۴۴ واحد مسکن محرومین از جمله پروژه‌های هفته دولت است.

رحمانی گازرسانی به ۶۰۰ طرح مسکن روستایی، ۲۰ پاسگاه و برجک و گازرسانی به بازارچه‌های مرزی گلورده درمیان و دوکوهانه نهبندان را از دیگر پروژه‌های هفته دولت عنوان کرد.

تمرکز بر آبرسانی به روستاها

مهدی دوستی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی نیز در نشست خبری گفت:  در طول هفته دولت ۳۰ پروژه آبرسانی با مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد. تمرکز برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب استان آبرسانی به روستاها است.

وی تصریح کرد: براساس تفاهم نامه منعقد شده در مرحله نخست با قرارگاه امام حسن مجتبی ۲۵۶ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۴۹ روستای هدف در استان بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی ادامه داد: در قرارداد دوم هزار میلیارد تومان برای ابرسانی به ۱۴۵ روستا مشخص شده که تا پایان سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.

دوستی با اشاره به تفاهم نامه آبرسانی استان با قرارگاه امام حسن با اعتبار ۲۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی به ۵۰۲ روستای استان گفت: تا پایان ۱۴۰۴ شاهد اتمام آبرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای شرکت اب و فاصلاب استان تکمیل مدول دوم تصفیه خانه بیرجند بوده است، یادآور شد: با اجرای این پروژه ظرفیتی معادل ۲۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز به ظرفیت فاضلاب بیرجند اضافه شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از احداث مخازن در ۱۴شهر استان با ظرفیت ۳۰ هزار مخزن خبر داد و بیان کرد: ایجاد این مخازن برای شرایط تنش و گرما بسیار دارای اهمیت است.

دوستی با اشاره به اجرای طرح تصفیه فاضلاب قاین و واگذاری آن به مجتمع فولاد گفت: این پروژه از دستاوردهای شرکت آب و فاضلاب بوده که قرار شد در قبال تکمیل تاسیسات آن توسط شرکت فولاد پساب در اختیار این شرکت قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی از حبر و تجهیز ۲۰ حلقه چاه جدید در استان خبر داد و گفت: ظرفیت این چاه ها ۲۵۰ لیتر بر ثانیه است. همچنین یکی از پروژه‌های مهم هفته دولت آبرسانی به ۱۷ روستا در ۴ شهرستان استان است.

وی با بیان اینکه در طول هفته دولت ۳۰ پروژه آبرسانی با مبلغ ۱۰۵ میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: یکی از پروژه‌های مهم آبرسانی اضطراری به طبس بوده که در رفع تنش آبی این شهرستان بسیار مفید خواهد بود.

بهره‌ برداری از ۹۳ پروژه با ۲۹۳ کلاس درس در ۲ سال

حامد رخسارپور، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی نیز در نشست خبری هفته دولت گفت: ۶۴ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی با ۱۴۴ کلاس درس طی اول مهر ماه با حضور دانش آموزان و خیرین به بهره برداری می‌رسد. در دو سال گذشته، ۹۳ پروژه با ۲۹۳ کلاس درس در سطح استان به بهره برداری رسیده است.

وی اعتبار این پروژه‌ها را ۲۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: رشد اعتبارات طی دو سال مردمی نسبت به دو سال دولت گذشته، ۳۲۰ درصد رشد داشته است.

رخسار پور اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی به نسبت دانش‌آموز در ابتدای دولت سیزدهم ۶.۴۷ متر مربع بوده که در حال حاضر به ۶.۶۸ متر مربع افزایش یافته که نسبت به سرانه میانگین کشوری بالاتر هستیم.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته ۴۲۰ مدرسه با اعتبار ۶۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تجهیز شده‌اند، افزود: میر، صندلی، کامپیوتر، لب تاپ، پروژکتور از جمله تجهیزات مورد نظر بوده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی بیان کرد: استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی ۴۵۰ مدرسه با هزار و ۳۷ کلاس درس از جمله اقدامات دو ساله گذشته بوده است

وی با بیان اینکه ۳۲۶ کلاس درس با اعتبار ۱۷۵ میلیارد تومان با مشارکت خیرین در خراسان جنوبی احداث شد، گفت: با توجه به سرانه فضای آموزشی، بیشترین کمبود کلاس درس را در شهرستان بیرجند داریم که نیازمند توجه خیرین و مجموعه‌های اقتصادی است.

رخسار پور بیان کرد: ۶۴ فضای آموزشی، ورزشی و فرهنگی با ۱۴۴ کلاس درس طی اول مهر ماه با حضور دانش آموزان و خیرین و با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۱۶۴ پروژه با ۴۲۱ کلاس در دست اجرا داریم. این پروژه‌ها در ۷۷ هزار و ۴۸۴ متر مربع زیربنا و با اعتباری بالغ بر ۴۷۷ میلیارد تومان در دست احداث است.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته اعتبار خوبی برای مدارس فاقد سرویس و سرویس‌های مختلط بوده است، گفت: تاکنون ۲۱ سرویس بهداشتی با ۱۵ میلیارد تومان بهسازی و یا احداث شده است.

شناسایی با تخلفات و برخورد با قاچاق سوخت

محمدرضا عابدانی، مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبی نیز گفت: مقدار فرآورده‌هایی منتقل شده توسط نفت‌کش‌ها به استان تا ابتدای دولت سیزدهم ۳۱۵ میلیون تن بوده اکنون به ۴۵۶ میلیون تن افزایش یافته که ۴۵ درصد رشد داشته است.

وی اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم اقدامات خوبی در شرکت پخش فرآورده های نفتی استان انجام شده و مهمترین آن احیای مصوبه انتقال فرآورده‌های نفتی از مبدا رفسنجان به بیرجند بود که ۲۰۰ هزار میلیارد ریال برای آن اعتبار در نظر گرفته شده است.

عابدانی افزود: تنها راه تامین فرآورده در استان از طریق تانکر است که تعداد نفت کش‌های جاده پیما ۸۵ درصد در دولت سیزدهم رشد داشته لذا مشکلی در تامین فرآورده از مبدا دور دست نداریم.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ظرفیت ذخیره‌سازی بنزین در انبار نفت بیرجند ۲۰ درصد افزایش یافته است گفت: توزیع فرآورده نفتی استان سال ۱۴۰۰، ۹۷۲ میلیون لیتر و سال گذشته نیز یک میلیون و ۷۰ هزار لیتر بود که نسبت به سال ماقبل ۱۰ درصد رشد داشته است.

وی از احداث ۲ باب جایگاه بنزین و ۲ باب فروشندگی داخل اتاقک در استان خبر داد و اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم در راستای تنوع بخشی به سبد فروش یک باب CNG در استان راه‌اندازی و ۲ هزار و ۷۰۰ خودروی عمومی دو گانه سوز شد.

عابدانی به افزایش سه درصدی افزایش مصرف گاز در استان اشاره کرد و ادامه داد: براساس نظارت بر فرآورده قاچاق و خارج از شبکه سال ۱۴۰۰ در مرز ۲ هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال بود که سال گذشته فروش در مرز به ۲ برابر افزایش یافت.

وی یادآور شد: در بازرسی‌های انجام شده از جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی شناسایی تخلفات کارت هوشمند سوخت سال گذشته به هفت درصد افزایش یافت.

مدیر شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان جنوبی از مجهز شدن ۲۰ جایگاه عرضه سوخت به دوربین پلاک خوان خبر داد و اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ در استان ۷۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و سال گذشته سه هزار و ۴۸۵ میلیون لیتر فرآورده خارج از شبکه در استان کشف شد که در مقایسه با سال قبل از آن ۲ برابر افزایش دارد.

وی با اشاره به اینکه در چهار ماه ابتدای امسال یک میلیون و ۵۸۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان کشف شد بیان کرد: یکی از وظایف شرکت فرآورده های نفتی در زمینه محیط زیست کاهش، هدایت و انتقال و بازیافت بخارات بنزین است که در این راستا رشد ۲۰۰ درصدی تجهیز جایگاه های فرآورده های نفتی را داشته‌ایم.

۸۹ پروژه برق رسانی هفته دولت در خراسان جنوبی  بهره برداری می‌شود

مهدی دادگر، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی نیز گفت: به بهانه هفته دولت ۸۹ پروژه برق رسانی با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۱۳ میلیارد تومان در استان به بهره برداری می‌رسد.

وی تصریح کرد: در راستای اهداف و برنامه‌های دولت سیزدهم، این تعداد طرح در مناطق شهری وروستایی استان افتتاح و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد. 

دادگر، احداث و بهره برداری بیش از ۷۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف، نصب و بهره برداری از ۱۷۹ دستگاه ترانس و تبدیل بیش از ۵۰ کیلومتر شبکه سیمی به خود نگهدار را از جمله پروژه‌های قابل افتتاح در ایام هفته دولت برشمرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی احداث و توسعه شبکه و تامین برق متقاضیان، هوشمندسازی کنتورهای مشترکین، اصلاح و بهینه سازی شبکه های برق شهری و روستایی و توسعه و اصلاح شبکه روشنایی معابر را از مهم‌ترین عناوین طرح های مورد افتتاح عنوان کرد که در مناطق شهری و روستایی استان به بهره برداری می‌رسد.

دادگر به عملکرد شرکت توزیع برق استان در بازه دوساله ابتدای دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: نصب کنتور هوشمند در این مدت از ۴ هزار و ۵۷۰ دستگاه، با ۵ هزار و ۲۵۰ دستگاه افزایش در حال حاضر به ۹ هزار و ۸۲۰ کنتور هوشمند رسیده و رشد ۲.۲ برابری داشته است.

وی به هوشمندسازی شبکه برق ( نقاط قابل اتوماسیون) اشاره کرد و افزود: این تعداد در مدت یاد شده از ۹۲ نقطه موجود، با ۲۰۹ مورد افزایش به ۳۰۱ نقطه هوشمندسازی شبکه برق رسیده و از رشد ۳.۲ برابری برخوردار شده است.

۳۵ هزار متر مربع به فضاهای ورزشی استان افزوده شد
محسن قطبی، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز  در نشست خبری گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۳۵ هزار متر مربع فضای ورزشی با اعتباری بالغ بر ۶۸۰ میلیارد ریال به فضاهای ورزشی استان افزوده شده است.
وی اظهار کرد: در طول هفته دولت در حوزه ورزش قهرمانی برگزاری مسابقات چهارجانبه استعدادهای برتر کشور شامل ۲۰ هیئت ورزشی به میزبانی بیرجند قاین و طبس انجام می‌شود.
قطبی بیان کرد: برگزاری المپیادها برای اعزام و مسابقات کشوری، بازدید از باشگاه‌های ورزشی فعال، اجرای طرح رتبه‌بندی باشگاه‌ها، برگزاری مسابقات لیگ دسته ۲ بانوان کشور به میزبانی بیرجند، برگزاری مسابقات شطرنج کشور به میزبانی شهر طبس، برگزاری مسابقات استانی فوتسال بانوان به میزبانی شهر طبس و برگزاری مسابقات انتخابی لیگ دسته دو فوتسال استان به میزبانی فردوس از جمله برنامه‌های حوزه ورزش قهرمانی در طول هفته دولت در استان است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به برنامه‌های حوزه آموزش و پژوهش در طول هفته دولت گفت: برگزاری شورای پژوهش اداره کل و بررسی طرح‌های پژوهشی و همچنین برگزاری دوره آموزشی ویژه کارکنان اداره کل در حوزه تخصصی از جمله برنامه‌های این حوزه می‌باشد.
قطبی با بیان اینکه در مجموع در حوزه ورزش همگانی و روستایی ۱۶ برنامه در طول هفته دولت در استان اجرا خواهد شد، افزود: این برنامه‌ها شامل اجرای طرح گذرگاه ورزشی تحت عنوان ورزش با مردم در بیرجند، طرح پیاده‌روی قدم به قدم به سمت حرم در تاریخ پنجم، ششم و هفتم شهریورماه در بیرجند و در سایر شهرستان‌ها، برگزاری همایش‌های کوهنوردی، دوچرخه سواری، طبیعت گردی و دو میدانی در تمامی شهرستان‌های استان، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی ورزشی، برگزاری مسابقات ورزشی و برگزاری مسابقات ویژه کارمندان به مناسبت روز کارمند است.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵۷ پروژه ورزشی در سطح استان افتتاح شده است، بیان کرد: این پروژه‌ها شامل افتتاح ۴۵ باب زمین چمن مصنوعی با مساحت ۶۶ هزار و ۷۵۰ متر مربع و اعتبار هزینه شده ۳۵ میلیارد تومان، افتتاح دو باب سالن ورزشی چند منظوره با مساحت سه هزار و ۵۰۵ متر مربع و اعتبار ۱۰ میلیارد تومان، تجهیز دو خانه جوان استان با اعتبار ۴ میلیارد تومان و همچنین راه‌اندازی مجدد ۵ استخر شنا در شهرستان‌های قائن، زیرکوه، سرایان، سربیشه و نهبندان می‌باشد
وی با اشاره به برنامه‌های هفته دولت در حوزه ورزش روستایی گفت: کلنگ زنی خانه نشاط و تندرستی روستای گاویج از توابع شهرستان درمیان، افتتاح چمن‌های مصنوعی، افتتاح دو خط تیراندازی در روستای علی آباد سربیشه و دشغران طبس بر اساس تفاهم‌نامه ستاد مبارزه با مواد مخدر، افتتاح سه باب خانه ورزش روستایی در شهرستان‌های خوسف و زیرکوه‌، برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی در روستاهای استان و همچنین تجلیل از الگوهای عفاف و حجاب از جمله برنامه‌های هفته دولت در حوزه ورزش روستایی استان است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی از افتتاح ۱۴ پروژه ورزشی با مساحت ۳۰ هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال در طول هفته دولت در استان خبر داد و افزود: افتتاح سالن ورزشی چند منظوره روستای تیغاب با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال، افتتاح زمین چمن بزرگ شهرستان سربیشه، افتتاح سالن ورزشی شمال شهر بیرجند و و افتتاح چندین چمن مصنوعی روستایی در استان از جمله این پروژه‌ها هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha