دکتر یحیی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: کشور و به تبع آن در مقوله سلامت حرف برای گفتن دارد اما متاسفانه از این ظرفیت برای رونق گردشگری سلامت استفاده نشده است.
وی اضافه کرد: با وجود ارائه خدمات ارزانقیمت درمان، وجود پزشکان متخصص، تجهیزات پیشرفته و زیرساختهای لازم درمانی در کشور، از این ظرفیت برای توریسمدرمانی غافل ماندهایم.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همجواری با کشورهایی نظیرعراق و ارئه خدمات پزشکی به آنان میتواند در رونق اقتصادی کشور و لرستان موثر باشد، تصریح کرد: در این راستا دیپلماسی سلامت شیوه مهمی برای ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه است.
ابراهیمی تصریح کرد: در حال حاضر کشورهای همجوار برای درمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه میکنند درحالیکه ایران با داشتن پزشکان حاذق و متخصص بینالمللی میتواند از این طریق ارزآوری برای کشور داشته باشد و این امر مستلزم تامین زیرساختهای بهداشتی و سلامت در استانهای غربی کشور است.
وی اضافه کرد: در کنار درمان، گردشگران با وجود بناهای تاریخی و چشمهسارها و منابع طبیعی بکر نیز علاوه بر مساله درمان میتوانند از این بناها و منابع طبیعی بازدید داشته و لذت ببرند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: علیرغم تلاشهای انجام شده در لرستان و تامین یک سری تجهیزات طی دو سه سال اخیر اما باز به لحاظ زیرساختهای حوزه سلامت و درمان نسبت به سایر استانها فاصله داریم و باید عدالت در توزیع منابع چه به لحاظ اعتباری و چه به لحاظ نیروی انسانی متخصص رعایت شود.
انتهای پیام
نظرات