دکتر فاطمه داودی در گفتوگو با ایسنا ادامه داد: با عنایت به بروز بیماری مهلک و اخطار کردنی AHPND در کشور در سال ۱۴۰۱ ، با انجام تلاش های مجدانه کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان در راستای تشدید نظارت ها و مراقبت های بهداشتی دامپزشکی، رصد و پایش بیماری ها علی الخصوص بیماریهای اخطار کردنی میگو، اجرای دقیق و صحیح ضوابط بهداشتی و قرنطینهای، امنیت زیستی در مزارع پرورش و مراکز تکثیر میگوی استان باعث گردید خوشبختانه این استان برای دومین سال پیاپی سالی عاری از بیماری با پیش بینی افزاش حجم برداشت و تولید میگو در سایت های پرورش میگو را تجربه نماید که این نکته سبب ماندگاری سرمایه و بهتبع آن افزایش اشتغال پایدار در منطقه میشود.
وی افزود: میزان ذخیره سازی بچه میگو و سطح زیر کشت در سایت های پرورش میگوی این استان در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ جمعاً بیش از ۱۴۴ میلیون قطعه پست لارو در سطح زیر کشت ۱۰۷۵ هکتار و با میزان تولید نهایی میگو به مقدار ۱۸۲۰ تن می باشد. که این مقادیر در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجموعاً بیش از ۳۳۰ میلیون قطعه پست لارو در سطح زیر کشت ۱۹۷۰ هکتار بوده است. همچنین میزان تولید میگو در سال ۱۴۰۱ مقدار ۱۸۲۰ تن میگو بوده است. در سال زراعی ۱۴۰۲ برداشت کراپ اول میگو در سایت پرورش میگوی کشت و صنعت مکران به پایان رسیده است و برداشت میگو در سایت شهید صنعتی گواتر در حال انجام است که تاکنون جمعاً میزان ۱۱۰۰ تن میگو برداشت شده است.
داودی در پایان خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود در پایان فصل تولیدی ۱۴۰۲ مقدار تولید در دو سایت پرورش میگوی استان به بیش از ۲۰۰۰ تن میگو برسد.
نظرات