• شنبه / ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402061810875
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل استاندارد گیلان خبر داد

استاندارد اجباری واحدهای تولیدی برنج در گیلان تا ۱۴۰۶/خدمات، استاندارد می‌شود

استاندارد اجباری واحدهای تولیدی برنج در گیلان تا ۱۴۰۶/خدمات، استاندارد می‌شود

ایسنا/گیلان مدیرکل استاندارد گیلان، از اجرای بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی در راستای شعار «مهار تورم؛ رشد تولید» خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق منویات رهبر انقلاب کیفیت باید محور تولید قرار گیرد و لذا بسته تحولی بهار خدمت سازمان ملی استاندارد به واحدهای تولیدی کمک می کند تا فرایندهای تولید را تسریع ببخشند.

مجتبی معصوم نژاد در گفت و گو با ایسنا، کالاها و خدمات را به دو دسته دارای استاندارد و فاقد استاندارد تقسیم کرد و گفت: کلیه کالاها و خدمات باید دارای نشان استاندارد باشند؛ البته برای برخی از کالاها و خدمات هنوز استانداردی تعریف نشده که در شورای عالی استاندارد تعیین تکلیف می شود.

وی با بیان اینکه برای برخی از موارد در حوزه خدمات همچون قالیشویی و در حوزه حمل و نقل همچون پایانه های مسافربری، قطار، فرودگاه و... در حال تدوین استاندارد هستیم افزود: استاندارد خدمات طی سال های گذشته مغفول مانده بود که طی یک سال اخیر در این حوزه ورود پررنگ‌تری داریم.

مدیرکل استاندارد گیلان از اجباری شدن استاندارد هتل ها و مهمان سراها و زائرسرا ها در کشور به زودی خبر داد و تصریح کرد: استاندارد حلال در حوزه گردشگری نیز تدوین خواهد شد.

معصوم نژاد نشان استاندارد محصولات غذایی و کالای خدماتی را جزو استاندارد های اجباری دانست و گفت: برخی از کالاها و خدمات دارای استاندارد تشویقی هستند که بعدا به استاندارد اجباری تبدیل می شوند.

وی برنج را دارای استاندارد تشویقی دانست و عنوان کرد: کلیه کارخانجات و واحدهای تولیدی برنج در گیلان تا سال ۱۴۰۶ باید استاندارد داشته باشند.

مدیرکل استاندارد گیلان ادامه داد: در حال حاضر تنها دو کارخانه برنجکوبی استان گیلان دارای پروانه استاندارد تشویقی بوده که مربوط به بسته بندی برنج است، اما تا سال ۱۴۰۶ باید تولید، آزمایشگاه و... را استاندارد کنند؛ در غیر این صورت اجازه توزیع برنج را نخواهند داشت.

وی از اجرای بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی در راستای شعار «مهار تورم؛ رشد تولید» خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق منویات رهبر انقلاب کیفیت باید محور تولید قرار گیرد و لذا بسته تحولی بهار خدمت سازمان ملی استاندارد به واحدهای تولیدی کمک می کند تا فرایندهای تولید را تسریع ببخشند.

معصوم نژاد، تسریع در فرایند اخذ استاندارد را موجب کاهش هزینه های واحدهای تولیدی دانست و عنوان کرد: هر چند نمونه برداری برای واحدهای تولیدی هزینه بردار است، اما برای واحدهایی که در کیفیت استمرار داشته و تاکنون امتیاز منفی اخذ نکرده باشند، نمونه برداری را به حداقل رساندیم.

وی نمونه برداری پیش از اظهار واردات و قبل از پیاده سازی و ترخیص کالا در گمرک را از دیگر اقدامات دانست و گفت: گواهی اعتبار را سریعا صادر و ترخیص انجام می شود. مواد اولیه عمده ترین کالاهای وارداتی را تشکیل می دهند و لذا تسریع در فرایند ترخیص به واحدهای تولیدی کمک می کند و هزینه های انبار و نگهداری و خسارت را کاهش می دهد.

مدیرکل استاندارد گیلان در ادامه از بومی شدن صدور برخی از تاییدیه ها جهت صادرات کالاها نیز خبر داد و متذکر شد: در راستای جایزه ملی کیفیت سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۷۰ واحد تولیدی و صنعتی به مرحله نهایی ارزیابی استاندارد راه پیدا کردند که هفت واحد تولیدی از گیلان موفق به دریافت جایزه ملی کیفیت شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha