«سیدصولت مرتضوی» شب گذشته در آیین «قدرِ استاد» که بهمنظور بزرگداشت و تجلیل از «استاد حاج علی مشاهیری» در سالن تربیت معلم شهید پاکنژاد شهر یزد برگزار شد، با اشاره دوران شاگردی در محضر این استاد بزرگ گفت: رفتار استاد حاج علی مشاهیری در دوران تحصیل ما پدرانه بود.
وی افزود: سبک مدیریتی استاد مشاهیری جهادی، انقلابی و سادهزیستانه و منش اصلی استاد عزیز ما، انسانسازی و مدیر پروری بود.
مرتضوی، استاد مشاهیری را مظهر عدالت در محیط علم و دانش دانست و اظهار داشت: استاد با رفتارش دانشجویان و دانشآموزان را تربیت میکرد.
وی افزود: در محفل درس ایشان دانشجویان بسیاری بهسمت جبهه رهسپار شدند و شخصیتهایی را پرورش دادند که به توحید معقتد بودند و میدانستند که عالم محضر خداست.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مراسم ضمن اعلام محکومیت حملات رژیم غاصب صهیونیستی بر علیه زنان و کودکان بیدفاع کشور فلسطین گفت: رشادتهای مردم مظلوم فلسطین در علمیات طوفانالاقصی در بیتالمقدس قابل تقدیر و ستایش است.
وی تأکید کرد: طوفان فلسطینیها نتیجه جنایتهای اسرائیل غاصب در طول تاریخ مقاومت مردم مظلوم فلسطین است.
مرتضوی تصریح کرد: مردمی که جرمشان دفاع از دینشان، قبله اوّل مسلمین و دفاع از حق حیات است. دلیرمردان و شیرزنان فلسطینی جرمشان این است که اسرار هویدا کردند.
وی خطاب به مردم شریف استان یزد بیان کرد: بسیار مشتاق هستم در این مجلس بزرگ سلامهای گرم و صمیمانه ریاست جمهوری اسلامی ایران را خدمت مردم عزیز و بزرگ دارالعباده یزد و بهویژه قشر فرهیخته فرهنگیان ابلاغ نمایم.
وزیر تعاون با اشاره به اشاره تلاش جامعه فرهنگیان کشور در عرصه تعلیم و تربیت نسلهای آینده کشور اضافه کرد: دغدغهها و مطالبات جامعه شریف فرهنگیان توسط ریاست محترم جمهور و دولت مردمی سیزدهم در حال پیگیری و انجام است.
وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب گفت: یکی از ادله تمجید رهبری از دولت سیزدهم این بود که این دولت امروز را فدای فردا نکرده است و مشکلات فراوان پیش روی مردم با تدابیر ویژه مقام معظم رهبری و تلاش دولتمردان در شُرف حلشدن است.
مرتضوی، سیاست اصلی دولت سیزدهم را خدمت بدون منت به مردم و صداقت عنوان کرد و گفت: در دولت مردمی سیزدهم در بحث اشتغال، توسعه دیپلماسی، معیشت مردم و مسکن اقدامات مؤثری انجام شده است.
در پایان این مراسم، لوح یادبودی از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استاد علی مشاهیری به پاس یک عمر تعلیم و تربیت فرزندان ایرانزمین اهداء شد.
استاد «حاج علی مشاهیری» ریاست تربیت معلم استان یزد را در دهه شصت برعهده داشت.
مدیرکلی آموزش و پرورش استان یزد در بین سالهای ۷۲ تا ۷۷، مدیرکلی بنیاد شهید در طی سالهای ۷۷ تا ۸۶ و عضویت در شورای اسلامی شهر یزد از جمله مهمترین مسئولیتهای مدیریتی استاد مشاهیری در استان یزد است.
این استاد فرهیخته، هم چنین قبل از سال ۱۳۶۱ بهعنوان دبیر فیزیک در آموزش و پرورش خدمت کرد.
از اقدامات ماندگار وی میتوان به همراهی با شهید محراب آیتالله صدوقی(ره) در ایام مبارزات انقلاب اسلامی، خدمات فراوان در دوران دفاع مقدس و سازماندهی اعزام دانشجویان و معلمان به جبهههای حق علیه باطل اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات