به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی با حضور در نخستین کنگره بینالمللی دانشمند شهید حاج حسن طهرانی مقدم و گرامیداشت ۷۰ شهید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اظهار کرد: باید شهید طهرانی مقدم را در کتابهای درسی از زوایای دیگر نشان دهیم.
وی با بیان اینکه ما انقلاب کردیم تا فرصت تربیت به دست آوریم که این انسانها منبع ثروت و قدرت و اثر میشوند، ادامه داد: امروز اثر شهید طهرانی مقدم را میتوان در جهان به بهترین شکل خود دید.
وزیر آموزش و پرورش در عین حال افزود: آنچه باعث تاسف است، کنار گذاشته شدن برنامهای است که چنین رویایی برای این ملت داشته است؛ برنامهای که هدف آن تربیت طهرانی مقدمها برای کشور بوده است، ما این برنامه را کنار گذاشتیم و رفتیم جنس خارجی را وارد کردیم؛ جنس خارجی در هر چیزی بهتر باشد حداقل برای این مورد جنس داخلی بهتر از خارجی است.
صحرایی تصریح کرد: آنچه باعث امیدواری در ما است، این است که احساس میکنیم این بزرگواران و شهدای عزیز واقعا میبینند، نظارت میکنند و کار ما را راه میاندازند؛ این نکته کلیدی است. میگویند وای بر ملتی که الگو ندارد، اگر کشورهای دیگر الگو درست میکنند ما سرتاسر الگو هستیم و با چشم خود شهید طهرانی مقدم و سلیمانی را دیدیم اما باید تاسف بخوریم که آنهایی که الگو ندارند میسازند و ما که الگو داریم نمیتوانیم الگوهایمان را خوب نشان دهیم.
وی با بیان اینکه امروز جنگ جنگ روایت و اراده است، تاکید کرد: باید از طهرانی مقدم یک مظلوم پرور ظالم ستیز به دنیا معرفی کنیم و اگر نجنبیم آنها جور دیگری ما را معرفی میکنند کما اینکه شهید سلیمانی برای صلح میجنگید اما در روایتی او را طور دیگری معرفی میکنند.
صحرایی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه کنگره شهید طهرانی مقدم، کنگرهای کاملا علمی است، افزود: همین بس که رهبر انقلاب شهید طهرانی مقدم را پارسای بیادعا نام گذاری کرد و فرمود او در مدیریت خود انسان کم نظیر یا بی نظیری بوده است. در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کشور، ویژگیهایی برای دانش آموزی که معیار تعلیم و تربیت اسلامی است بیان شده است. ما انقلاب کردیم و هر انقلابی برای چیزی است.
وی با بیان اینکه انقلابیون هدفی دارند و انقلاب ما به گواه تاریخ از زوایای متفاوتی با همه انقلاب های پیشین متفاوت است، توضیح داد: عموما جنگ، جنگ قدرت است اما درباره انقلاب اسلامی جنگ، جنگ قدرت نبود. انقلابیون به دنبال قدرت نبودند. گاهی انقلاب برای ثروت است اما بسیاری انقلابیون اسلامی حاضر نشدند پس از انقلاب حتی از جای قبلی خود که بازاری یا حجره دار بودند، تکان بخورند. همان کسانی که شاه را سر نگون کردند در جبههها نیز به دنبال سرنگون کردن کسانی بودند که شاه را آوردهاند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این روزها جنگهای ترکیبی و شناختی ادامه دارد، عنوان کرد: واقعا ما در انقلاب دنبال چه بودیم که یک دشمنی بیسابقه و تمام عیار علیه ما ایجاد شده است؟. به گمان بنده کل آرزو و آرمان ما به دست آوردن فرصتی برای تربیت انسان و آگاه کردن انسان مبتی بر فطرت الهی خود است. وقتی هم به نتیجه کار نگاه میکنیم میبینیم همین اتفاق افتاده است.
انتهای پیام
نظرات