• چهارشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402090805528
  • خبرنگار : 50441

داستان قطع درختان دانشگاه آزاد فسا چه بود؟

داستان قطع درختان دانشگاه آزاد فسا چه بود؟

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه آزاد شهرستان فسا به قضیه قطع درختان این دانشگاه که در فضای مجازی خبرساز شده بود، واکنش نشان داد.

روز گذشته، انتشار برخی تصاویر و مطالب در فضای مجازی که حاکی از قطع تعداد زیادی درخت در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی فسا بود، حساسیت‌هایی را ایجاد کرده بود.

در این ارتباط، با رئیس این دانشگاه تماس گرفتیم تا از چند و چون ماجرا مطلع شویم. مهرداد کریمی در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: مسئله قطع درختان در محوطه دانشگاه آزاد فسا، چیز جدیدی نیست. ما هر ساله درختان خشک را قطع کرده و آن‌ها را با نهال جایگزین می‌کنیم.

وی افزود: برخی درختان محوطه دانشگاه، خشک شده بودند. ما آن‌ها را به کارشناسان اداره کشاورزی شهرستان هم نشان دادیم که گفتند؛ این‌ها هم سنشان بالا رفته و هم آفت زده‌اند بنابراین بهترین راه این بود که آن‌ها را با نهال‌های جدید جایگزین کنیم. به‌خصوص درختانی که مصرف آب آن‌ها بالاست. با توجه به اینکه دو حلقه چاه ما تقریبا خشک شده است و با توجه به فضای وسیع دانشگاه، بهتر بود با درختانی که مصرف آب کمتری دارند، جایگزین شوند.

رئیس دانشگاه آزاد فسا با بیان اینکه سالانه صدها درخت در این دانشگاه کاشته می‌شود، اظهار کرد: ما هر ساله با مسئله آفت و همین‌طور تنش آبی مواجه هستیم و متاسفانه بسیاری از درختان از بین می‌روند. فصل سرما هم مناسب‌ترین زمان برای کاشت درخت در فسا محسوب می‌شود، چون تا عید باید حتما این کار انجام شده باشد. به همین دلیل ما این کار را با هماهنگی اداره کشاورزی شروع کرده‌ایم. در حقیقت، قطع درختان شروعی بر کاشت درختان جدید بوده است.

وی در پاسخ به یکی دیگر از شایعات مطرح شده مبنی بر فروش آب چاه دانشگاه که منجر به کمبود آب و در نتیجه، خشک شدن درختان شده است، گفت: چنین چیزی به هیچ عنوان صحت ندارد. ما دچار کمبود شدید آب برای مجموعه خودمان هستیم و در ایام تنش آبی، بیش از ۱۰ تریلی تانکر آب برای آبیاری فضای سبز خریداری کرده‌ایم! با چنین وضعیتی چطور می‌توانیم اب چاه دانشگاه را بفروشیم؟

رئیس دانشگاه آزاد فسا در پایان گفت: بنده هر ساله به کاشت درختان جدید اصرار دارم و با توجه به کمبود آب در کشور، به دنبال درختانی هستم که با آب باران رشد کنند و نیازی به آبیاری نداشته باشند. امسال هم خیلی زود دست به کار شده‌ایم تا بتوانیم این کار را با کیفیت بهتری نسبت به سال‌های گذشته انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha