• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402091308740
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

احداث ۸۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان نیازمند ۱۷۳۰ میلیارد تومان اعتبار

احداث ۸۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان و بلوچستان نیازمند ۱۷۳۰ میلیارد تومان اعتبار

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: تحقق اهداف این اداره کل در بهره برداری ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر بزرگراه تا پایان سالجاری نیازمند تخصیص هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان اعتبار است.

عطاء اله اکبری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به نقش حیاتی زیرساخت‌های حمل و نقل در توسعه سیستان و بلوچستان افزود: راهسازی یکی از فعالیت های عمرانی هزینه بر و زمان بر است و با توجه به ویژگی های جغرافیایی استان راهسازی نیاز به بودجه بیشتری دارد بطوری که هزینه ساخت  هر کیلومتر بزرگراه حدود ۳۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل در دست ساخت است که برای بهره برداری از ۷۰ تا ۸۰ کیلومتر از آن تا پایان سالجاری ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تاکنون از مجموع اعتبار مصوب امسال ۲۶۰ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است و همچنان برای ادامه این روند هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان مورد نیاز است.

اکبری با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل مانند توسعه بزرگراه‌های استان در این منطقه می‌تواند ظرفیت‌های مغفول مانده این منطقه را احیا کند، تاکید کرد: با وجود این بدهی، تمامی پیمانکاران با قدرت طرح‌های عمرانی و راه‌سازی استان را به پیش می‌برند.

وی گسترش شبکه راه های منطقه، تسهیل در ترافیک عبوری، دسترسی سریع به مراکز تجاری، منطقه ای و فرامنطقه ای، سامان بخشیدن به یکی از مهم ترین محورهای اصلی کشور یعنی چابهار- میلک،صرفه جویی در مصرف سوخت و انرژی، کاهش تصادفات و ضایعات ترافیکی و تامین ایمنی بیشتر در حمل و نقل و بهبود بخشیدن سرمایه گذاری ملی و منطقه ای را از جمله مهمترین اهداف توسعه شبکه بزرگراهی در سیستان و بلوچستان برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان بعنوان استان مرزی می تواند نقش غیر قابل انکاری در توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری و پیشبرد سیاست همسایگی داشته باشد، بویژه با توجه به قرابت‌های جغرافیایی و فرهنگی با کشورهای افغانستان و پاکستان، توسعه بزرگراه‌های این خطه بسیار حیاتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha