• دوشنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402091309027
  • خبرنگار : 50022

زنگ پژوهش در البرز به صدا در آمد

زنگ پژوهش در البرز به صدا در آمد

ایسنا/البرز معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری البرز گفت: برای عقب نماندن از مسیر تولید علم، باید در وهله اول از مدارس دست به تغییر فرهنگ بزنیم و پژوهش را وارد مدارس و خانواده‌ها کنیم.

به گزارش ایسنا، کاوه حدادپور در مراسم اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری البرز که روز دوشنبه ۱۳ آذر در دبیرستان فرزانگان کرج برگزار شد، گفت: انسان در طول تاریخ در دو مسیر استفاده از تجربه نسل‌های گذشته و افزودن به تجارب قبلی سیر تکامل را طی کرده است.

حدادپور افزود: در این مسیر تکاملی، پژوهش مهمترین راه افزودن به تجارب است به خصوص این که طی ۵۰ سال اخیر سرعت تولید علم در جهان بسیار بالا رفته و اگر ما از این سرعت عقب بمانیم از مسیر تکامل عقب خواهیم ماند.

وی در ادامه با بیان این که کشور ما در تولید علم بسیار موفق عمل کرده است، افزود: اما تبدیل این تولیدات به نتیجه و محصول کار بسیار سختی است.

معاون استاندار البرز افزود: برای عقب نماندن از این مسیر، باید در وهله اول از مدارس دست به تغییر فرهنگ بزنیم و پژوهش را وارد مدارس و خانواده‌ها کنیم و در ادامه تعداد پژوهشگران خود را افزایش دهیم. در کشور ما به ازای هر یک میلیون نفر بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ پژوهشگر داریم در حالی که در جهان این رقم حدود هزار پژوهشگر و در چند کشور توسعه یافته این تعداد به پنج هزار پژوهشگر می‌رسد.

در ادمه حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البرز گفت: هر ساله با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، آذر ماه به برگزاری هفته پژوهش اختصاص دارد. در هفته پژوهش امسال هم اقدامات لازم برای تجلیل از فناوران برتر استان، دانش آموزان و فرهنگیان و ... صورت گرفته و نمایشگاه هفته پژوهش هم برگزار می‌شود.

وی افزود: در طول هفته پژوهش با توجه به مسائل و موضوعات استان، ۴۰ نشست تخصصی برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد البرز تصریح کرد: امروز هم با همکاری آموزش و پرورش زنگ پژوهش در مدرسه فرزانگان کرج به صدا در آمد که این از اهمیت ترویج فرهنگ پژوهش در نسل‌های جدید و دانش‌آموزان حکایت دارد.

کلانتری خلیل آباد در ادامه گفت: نمایشگاه هفته پژوهش از ۱۴ آذر در استان برقرار می‌شود و بخش‌های متفاوتی در زمینه فنی-مهندسی، کشاورزی، هوش مصنوعی، ابزار و علوم انسانی دارد. در این نمایشگاه محصولات مختلفی ارائه و بازاری هم برای تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha