به گزارش ایسنا، امام خمینی (ره) همواره در سخنانشان نسبت به ورود افراد و جریانهای ضد اسلام و انقلاب اسلامی به مجلس شورای اسلامی هشدار می دادند.
گزیده سخنان ایشان در خصوص انتخابات را در ادامه بخوانید.
*خوف آن دارم که تبلیغات برای اشخاصی که به اسلام و جمهوری اسلامی اعتقاد ندارند و اعمال و گفتارشان در این یک سال گذشته شاهد آن است، اکنون برای راه یافتن به مجلس و کارشکنی و جنجال در محیط مقدس مجلس خود را هوادار اسلام و مسلمانان جا بزنند و قشری از ملت و جوانان پاکدل تحت تاثیر قرار بگیرند و آرای مقدسشان را به کسانی بدهند که به نفع اجانب با اسلام جمهوری اسلامی مخالفت اساسی دارند.
*قانون انتخابات باید به گونهای اجرا شود که مردم احساس کنند مسئله انتخابات آنطوری که قانون گفته و آن طور که اسلام میخواهد، اجرا میشود. قانون تصویب میشود و وظایفی را تعیین میکند لاکن آن چیزی که مهم است عمل به قانون است.
*عمل مسئولانِ انتخابات جوری باشد که طبق قانون و مورد رضایت مردم باشد.
*انتخابات در انحصار هیچکس نیست. نه در انحصار روحانیت است نه در انحصار احزاب است و نه در انحصار گروهها. انتخابات مال همه مردم است. مردم سرنوشتشان دست خودشان است.
*هیچکس در انتخابات بر دیگری مقدم نیست همه افراد ملت یک جور هستند. یعنی همان آدمی که یک کار کوچکی انجام میدهد با آن کسی که در راس همه امور است، هیچ فرقی ندارند. او یک رای دارد و آن هم یک رای دارد.
*رژیم اسلامی و جمهوری اسلامی یک رژیمی است متکی بر آرای عمومی و رفراندوم عمومی.
*نظام سیاسی مبتنی بر جمهوریت سه ویژگی دارد اول، با آرای مردم بر سر کار میآید. دوم، برخلاف میل مردم عمل نمیکند و سوم، مردم آن را حفظ میکنند.
*حضور اجتماعی مردم و مشارکت فعال آنان در زمینههای اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هم یک حق است و هم یک وظیفه شرعی و اجتماعی است.
*این وظیفهای است الهی، وظیفه ای است ملی، وظیفه انسانی، وظیفه است که ما باید به آن عمل بکنیم. همه مان باید در انتخابات شرکت بکنیم.
*اگر خدای ناخواسته بر اسلام یا کشور اسلامی از ناحیه عدم دخالت در سرنوشت جامعه لطمه و صدمهای وارد شود یک یک تمام ملت در پیشگاه خدای قهار توانا مسئول خواهیم بود و نسلهای آینده که ممکن است از کنارهگیریهای کنونی مورد هزار گونه تجاوز واقع شوند ما را نبخشند.
*در تعیین رئیس جمهور و وکلای مجلس با طبقه تحصیلکرده متعهد و روشنفکر با اطلاع از مجاری امور و غیر وابسته به کشورهای قدرتمند استعمارگر و اشتهار به تقوا و تعهد به اسلام و جمهوری اسلامی مشورت کرده و یا با علما و روحانیون با تقوا و متعهد به جمهوری اسلامی مشورت نمایید.
*اشخاصی را انتخاب کنیم که از هر جهت صالح باشند. مسلمان بودنِ تنها، فایدهای ندارد. باید جمهوری اسلامی را قبول داشته و از مسائل روز اطلاع داشته باشد.
*سعی کنید مثل مرحوم مدرس را انتخاب کنید.
*کسانی را که انتخاب میکنید باید مسائل را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر قدرت دیگری تشری زد بترسند، باید بایستند و مقابله کنند.
*اگر انتخاب افراد برای خودتان باشد شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمانها باشد، چه کسی و از کجاست، مطرح نیست.
*انتخاب اسلحه برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد و چون در مجلس، اسلام تنها کافی نیست باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد مه اگر ااصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی میکنید و این یک معیار است برای خودتان که تشخیص دهید انتخابتان برای اسلام است یا برای صلاح خودتان؟
*قیام انبیا همیشه اینطور بوده که یکی از بین خود اینها، از بین خود این مومنین که طبقه پایین بودند، از خود همین مردم پایین، یکی انتخاب میشد برای اینکه تبلیغ کند و یکی از کارهایش هم این بود که با تبلیغی که میکرد جمعیت مستضعف را مقابل مستکبران تجهیز میکرد.
*انقلاب ما متکی به معنویات و خداست و آنهایی که با ما موافقند آنهایی هستند که با خط تولیدی موافقند باید اساس را مردم و فکر مردم قرار داد و باید به فکر مردم بود زیرا مردم و تودهها با حق موافقند.
*هیچ ملتی نمیتواند استقلال پیدا کند الا اینکه خودش خودش را بفهمد. و تا زمانی که ملتها خودشان را گم کردهاند و دیگران را به جای خودشان نشان دهند نمیتواننداستقلال پیدا کنند.
*به حمدالله در این دو سه ساله شماها اثبات کردید، جوانهای ما اثبات کردند که خودشان میتوانند عمل بکنند و شما مطمئن باشید که در دراز مدت می توانید همه کارها را بکنید.
*انقلاب ما انقلابی است متکی به خود مردم پس مردم باید از پیامدهای انقلابشان گله نداشته باشند... د. وقتی وارد این کار شدیم و تصمیم گرفتیم دست به این عمل بزرگ بزنیم باید پیامدهایش را هم پذیرا باشیم.
*کوشش کنید پایگاه ملی برای خودتان درست کنید. هر قوهای پایگاه ملی پیدا میکند و پایگاه ملی حافظ اوست، حفظ میکند او را. وقتی پایگاه پیدا کردید خدا از شما راضی است، ملت از شما راضی است، قدرت در دست شما باقی میماند و مردم هم پشتیبان شما هستند.
*حکومت جمهوری اسلامی مورد نظر ما از رویه پیامبر اکرم و امام علی الهام خواهد گرفت و متکی به آرای عمومی ملت است. شکل حکومت با مراجعه به آرای ملت تعیین میشود.
*ما تابع آرای ملت هستیم. ملت ما هر طوری که رای داد ما هم از آنها تبعیت میکنیم. ما حق نداریم، خدای تبارک و تعالی به ما حق نداده است، پیامبر اسلام به ما حق نداده است که ما به ملتمان چیزی را تحمیل بکنیم.
انتهای پیام
نظرات