• یکشنبه / ۱۹ آذر ۱۴۰۲ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402091913171
  • خبرنگار : 50649

نقش روحانیون در تقویت ارتباط استاد و دانشجو اثرگذار است

نقش روحانیون در تقویت ارتباط استاد و دانشجو اثرگذار است

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر تقویت ارتباط استاد و دانشجو، نقش روحانیون را در این زمینه اثرگذار دانست.

سیدوحید حسینی امروز، ۱۹ آذرماه در نشست شورای برنامه‌ریزی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها گفت: در مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، اقدامات مطلوبی در این زمینه انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر تقویت ارتباط استاد و دانشجو در دانشگاه تأکید کرد و افزود: تقویت ارتباطات اساتید و دانشجویان، گام برداشتن دانشجویان در مسیرهای موفق اساتید را به همراه دارد که نقش روحانیون در توسعه این امر، اثرگذار است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز ضمن قدردانی از رئیس دانشگاه به پاس حمایت‌های ویژه در زمینه اجرای برنامه‌های فرهنگی ـ مذهبی با اشاره به انتقال دانشکده‌ها به پردیس دانشگاه، آمادگی بیش از پیش مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این زمینه در راستای حضور فعال روحانیون در پردیس دانشگاه را اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید مقامی، اقدامات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در زمینه فرهنگسرای نهاد، ازدواج و خانواده، ارتباطات دانشجویی، ستاد اقامه نماز، مرکز نوآوری و شتابدهی، اجرای طرح «رویش» و «حامیم»، مرکز بهار نکو و فعالیت‌های حوزه‌های مختلف دفتر نهاد در دو سال گذشته تبیین کرد.

در این نشست اعضای شورای برنامه‌ریزی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در خصوص عملکرد دفتر هم‌اندیشی اساتید پیرامون گفتمان آزاداندیشی، ضیافت اندیشه، بارش افکار و سیاستگذاری، امور تبلیغ در حوزه خوابگاه‌های استان نظیر تبلیغ گروهی، فعالیت مبلغان، ارتباط مؤثر مبلغان با دانشجویان؛ موسسه فرهنگی پژوهشی «راستین قلم یکتا» در زمینه تدریس کتاب، مدرسه قرآنی «ترنم باران وحی» و مدرسه اندیشه‌ورزی «فارا»، همچنین برگزاری دوره‌های دانشجویی توضیحاتی ارائه دادند.

بررسی امور تشکل‌ها و باشگاه پرسشگران مانند ارتباط با تشکل‌ها، ایده‌ها و نظرات در برگزاری برنامه‌ها، تریبون آزاد، مراسم مذهبی، کرسی‌های آزاداندیشی و طرح حامیم، حوزه علوم اسلامی نظیر جذب دانشجویان، گروه معارف، تدریس عناوین مختلف درسی، فعالیت در مدارس کم‌برخوردار، مرکز مراقبت معنوی مثل فعالیت در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، تحقیقات، آموزش و خدمات مراقبت معنوی، مبلغان بالینی، از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود که از سوی اعضای شورا مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست اعضای شورای برنامه‌ریزی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود را در راستای تقویت فعالیت‌های مجموعه نهاد رهبری، با رئیس دانشگاه در میان گذاشتند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha