• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۲ / ۱۹:۴۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402092216665
  • خبرنگار : 50649

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خبر داد:

پیش‌بینی بازارهای مناسب برای ایام پایانی سال و ماه رمضان

پیش‌بینی بازارهای مناسب برای ایام پایانی سال و ماه رمضان

ایسنا/فارس معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: بازارهای خوبی برای ماه مبارک رمضان و پایان سال پیش‌بینی خواهد شد و در تأمین کالاهای اساسی از معاونان اقتصادی کمک گرفته شود.

سیدسجاد انوشه امروز، ۲۲ آذرماه در نشست ملی رؤسای سازمان‌های ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری‌های کشور که به میزبانی شهرداری شیراز برگزار شد، با بیان اینکه با ورود به شیراز تغییرات چهره این کلان‌شهر محسوس است، گفت: در خصوص ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی باید نگاه را تغییر داد.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بیان کرد: ابلاغ دستورات به عهده ما است، اما برنامه‌ریزی‌ها با شهرداری است و هر تغییر به معیشت مردم بستگی دارد و اگر تغییر در راستای رونق اتفاق بیفتد، برکت به شهرداری هم خواهد رسید.

وی بیان کرد: افرادی که از این بازارها خرید و در فضاهای پیش‌بینی شهرداری حضور می‌یابند، جزو قشر متوسط و ضعیف جامعه هستند که هر تغییری بر زندگی آن‌ها تاثیر می‌گذارد، بنابراین باید با تأکید بر بهبود شرایط شغل آنها ساماندهی و برنامه‌ریزی شود.

انوشه همچنین با بیان اینکه این سازمان‌ها برای درآمدزایی شهرداری‌ها و کار اقتصادی تشکیل می‌شود، گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس درون‌شهری برای جابه‌جایی زائران در سفر اربعین از طرف شهرداری‌ها در مرز خدمات‌رسانی کردند، این اتوبوس مناسب سفر بین شهری نبود، اما با توجه به اینکه همه زائران را از سرگردانی نجات می‌داد و هم قیمت‌ها شکسته بود بنابراین از این ترفند می‌توان برای سایر خدمات رسانی شهرداری‌ها استفاده کرد.

وی تأکید کرد: سیاست نخست این بازارها این است که علاوه بر تنظیم بازار و کاهش حاشیه بازار و عدالت در توزیع، مردم دسترسی یکسان با قیمت مناسب داشته باشند و واسطه‌ها تا حد امکان حذف شود.

انوشه با بیان اینکه بازارها باید تأمین‌کنندگانی با قیمت مناسب داشته باشند تا مردم تغییر را احساس کنند، گفت: بازارهای خوبی برای ماه مبارک رمضان و پایان سال پیش‌بینی خواهد شد و در تامین کالاهای اساسی از معاونان اقتصادی کمک گرفته شود.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور یادآور شد: از آنجا که نظارت یکی از مهمترین فاکتورها است، باید این مهم مرتب انجام شود تا از مسیر و هدف خارج نشود.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۷۶۰ عرضه میوه و تره‌بار و ۹۶۰ بازار روز برای ساماندهی دستفروشان، تولیدکنندگان کوچک و غیره در سطح کشور توسط شهرداری‌ها در حال مدیریت هستند.

انوشه در خاتمه سخنان خود خواستار نظارت بیشتر بر میزان توسعه و پایداری بازارهای مشاغل خانگی نیز شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha