رحمان کلانتری امروز، ۲۷ آذرماه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر که در سالن اجتماعات علامه شهیدی دانشگاه آزاد بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان بهعنوان بالاترین نهاد علمی کشور وظیفه شناسایی، هدایت، توانمندسازی و تکریم از نخبگان را دارد.
وی با بیان اینکه یکی از رسالتهای ما در بنیاد نخبگان لرستان کارآفرینی و فناوری است، افزود: نخبگی استعداد برتر بوده و گام ورود به نخبگی استعداد برتر بودن در دانشگاه و خارج از دانشگاه است.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان خاطرنشان کرد: ویژگیهای ذهنی برجسته تخصص و خبرگی فعالیت در چارچوب ارزشهای اسلامی و دارا بودن روحیه پیشبری بهجای روحیه پیشروی از خصوصیات نخبگان است.
کلانتری اضافه کرد: متأسفانه در آموزشوپرورش و دانشگاه نخبه به کسی تلقی میشود که در حوزه استعداد تحصیلی توانمندی دارد، حال اینکه در بنیاد نخبگان در ۸ حوزه نخبه تعریف شده است.
وی بیان کرد: با توجه به نقش بیبدیل نخبگان در پیشرفت جوامع کشور ما نیز مانند دیگر کشورها افراد متعددی را تحت عنوان نخبه مورد توجه قرار میدهد. علاوه بر این افراد دیگری نیز تحت عنوان نخبه بالقوه یا به اصطلاح صاحب استعداد برتر مورد توجه قرار میگیرند.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان ادامه داد: کارآفرینان و مولدان موفق، تأمینکنندگان فناوریهای مورد نیاز، هنرمندان اثرگذار مخترعین و فعالان حوزههای هنری و فرهنگی و قرانی را میتوان نخبه نامید.
کلانتری اظهار کرد: بنیاد نخبگان از هیاتهای اندیشهورز دارای طرح و ایده برای حل مسائل استان استقبال میکند.
وی با اشاره به طرح توفا، افزود: این طرح در مرحله اول موفق عمل کرده است که امید میرود مرحله بعدی این طرح در دانشگاه آزاد بروجرد انجام شود.
انتهای پیام
نظرات