• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402100503339
  • خبرنگار : 71664

در «نوزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد»؛

حبیبی: تصمیم‌گیری آگاهانه منجر به پیشرفت دانش می‌شود

حبیبی: تصمیم‌گیری آگاهانه منجر به پیشرفت دانش می‌شود

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران با بیان اینکه پیشرفت‌های جوامع مبتنی بر دانش است، اظهار کرد: دانش به جوامع بشری قدرت درک‌کردن می‌دهد. قدرت درک کردن در توسعه، پیشرفت‌های جوامع، تصمیم‌گیری آگاهانه، قدرت تحول و کاربردی‌سازی علم اثرگذار است.

به گزارش ایسنا، مسعود حبیبی در «نوزدهمین همایش نکوداشت مقام استاد» که ظهر سه‌شنبه ۵ دی ماه در دانشگاه علوم‌پزشکی تهران برگزار شد، اظهار کرد: بسیار مفتخرم که فرصتی فراهم شده است که از استادان گرانقدر تجلیل کنیم.

وی با بیان اینکه ۲۲ سال پیش در ارتباط با اساتید بازنشسته دغدغه داشتم، گفت: هنگامی که اساتید بازنشسته می‌شوند و دانشگاه را ترک می‌کنند از فرصت حضور آنها محروم می‌شویم. دغدغه خود را با ابوالفضل فاتح درمیان گذاشتم و موضوع تشکیل «خانه استاد» را مطرح کردم.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: فاتح در پاسخ به طرح پیشنهادی من پاسخ داد که این موضوع از توان سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران خارج است و باید توسط دانشگاه علوم‌پزشکی تهران انجام شود. اما وی پیشنهاد برگزاری آیین تجلیل از اساتید را داد. موضوع را در شورای فرهنگی دانشگاه مطرح کردیم و در نهایت تصمیم به برگزاری همایش نکوداشت مقام استاد گرفتیم.

حبیبی با بیان اینکه دانش در توسعه تمدن‌ها نقش بنیادی دارد، گفت: اگرچه دانش در توسعه تمدن‌ها نقش بنیادی دارد اما باید به مولفه‌هایی مانند تاریخ، فرهنگ و جغرافیا در توسعه تمدن‌ها اشاره کرد.

وی درباره تاثیر حضور دانش در جوامع گفت: پیشرفت‌های جوامع مبتنی بر دانش است و دانش به جوامع بشری قدرت درک‌کردن می‌دهد. قدرت درک کردن در توسعه، پیشرفت‌های جوامع، تصمیم‌گیری آگاهانه، قدرت تحول و کاربردی‌سازی علم اثرگذار است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران گفت: تصمیم‌گیری آگاهانه منجر به پیشرفت دانش می‌شود؛ اگر بخواهیم پیشرفت کنیم باید آگاهانه تصمیم‌گیری کنیم‌.

وی درباره برگزاری آیین نکوداشت استاد گفت: نکوداشت استاد به معنای نکوداشت علم است. کسانی که علم را صیانت می‌کنند نقش موثری در توسعه و پیشرفت تمدن‌ها دارند. معرفی و قدردانی از دانشمندان ضروری است. نکوداشت استاد نکوداشت فرهنگ ناب بودن است. ما باید تلاش کنیم که فرهنگ استادپروری را در کشور گسترش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha