به گزارش ایسنا، ایمان شریفی در مراسم تقدیر از دانشجویان المپیادی و ممتاز دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه در این رویداد دانشجویان ورودی با رتبه های کنکوری کارشناسی کمتر از ۵۰۰ حضور دارند، افزود: یکی از اقداماتی که از سال جاری اجرایی کردیم، برقراری ارتباط با مدارس سال های آخر دوره متوسط با هدف آشنایی آنها با رشتههای مهندسی و با این دانشگاه است.
وی برگزاری تورهایی بازدید دانشاموزی را از برنامه های این دانشگاه برای آشنا کردن دانش آموزان این نهاد علمی نام برد و یادآور شد: امیدواریم این با این اقدام رشته های مهندسی و رشته هایی که در سال های اخیر اسقبال کمتر از انتظار داشته است را به جایگاه اصلی خود برسانیم.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در کنار این اقدام از بخش های صنعتی نیز افرادی را دعوت کردیم. این بخش های صنعتی حامی هدایایی هستند که به دانشجویان اهدا میشود.
وی این امر را زمینه سازی آشنایی متقابل صنعت با دانشجویان برتر و ارتباط دانشگاه با صنعت عنوان کرد. ۲۴ دانشجو با کسب رتبه های کمتر از ۱۵ المپیاد علمی کشور در سال 1402 در این دانشگاه افتخار آفرینی کرده اند.
وی با بیان اینکه در سال جاری در مجموع ۳۷ نفر حائز رتبههای کمتر از ۵۰ المپیاد علمی کشور شدند، افزود: بالاترین رتبه هایی که داشتیم رتبه اول در دانشکده مهندسی پزشکی در گرایش سلول های بنیادی و مهندسی بافت، رتبه دوم از دانشکده های مهندسی برق، کامپیوتر، مواد و متالورژی و رتبه سوم از دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک بودند.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: در مقایسه با ۳ سال اخیر، تعداد افراد المپیادی با رتبه کمتر از ۱۵ پذیرش شده در این دانشگاه نشان می دهد امسال جهش خوبی با ۲۴ نفر داشتیم. سال گذشته ۱۶ نفر و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۸ نفر بوده است.
شریفی یادآور شد: رتبه های کمتر از ۱۵ المپیاد علمی دانشجویی می توانند کارشناسی ارشد خود را بدون آزمون و به صورت مازاد بر ظرفیت دانشکدهها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه تحصیل دهند.
وی گفت: پذیرش دانشجویان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد را امسال برای اولین بار با همت وزارت علوم در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت استاد محور آغاز کردیم و در این روش 49 نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی به صورت استاد محور ثبت نام شدند که ۲۷ نفر از آنها در مقطع کارشناسی ارشد است.
رئیس اداره استعدادهای درخشان و المپیادهای این دانشگاه افزود: نحوه پذیرش به این صورت است که اگر افرادی شرایط استعدادهای درخشان را داشته باشند مازاد بر ظرفیت دانشکده ها می توانند با توافق استاد، مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری را شروع کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی با اشاره به همکاری بنیاد نخبگان استان تهران با این دانشگاه پیشنهاد افزایش ارائه امکانات به نخبگان را ارائه کرد و گفت: بنیاد ملی نخبگان استان تهران قول مساعد داده است امکاناتی را برای ما فراهم کند. ضمن اینکه دفتر بهره وری نخبگان را احیا کردیم و از سوی بنیادنخبگان استان تهران دو نفر سفیر که فارغ التحصیل دانشگاه هستند در آن مستقر هستند.
به گفته وی اسامی رتبه های کمتر از ۱۵ در المپیاد علمی دانشجویی سال 1402 به شرح ذیل است:
محمدحسین شاه محمدی لوشانی
مهران نجف زاده
محمد حیدری راد
علی ملکی
اتوسا پورامجد
صادق مهدوی
دانیال صفدریان
علی غیبی
مهدی باسیری
علی حسین خسروی
مهدی یعقوبی خسروشاهی
علیرضا بلارک
محمدامین پور عبدالله
محمدجواد اصغری منصورآباد
امیرسعید کاظمی
محسن جعفری
مریم بندخت
علیرضا رمضانی لیمایی
علی محمدپور
ملیکا هنرمند دربادام
معین نصیری
امیرحسین طاری
سهیل حقیقی
حمیدرضا شفیع زاده اسفندآبادی
مازیار واحدی
محمدمهدی اصغری ابواسحق
مهدی هدایتی
ذاکر قلیچی
عرفان حاجی زاده
علیرضا حسنی قوام آباد
مرتضی رحمانی
حامد حبیبی
علی بحرینی
شهرزاد نمیرانیان
آرمین جعفری
علی ایران پور
شایان میمنت
انتهای پیام
نظرات