نعمتالله نظری ملوانلو در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: این رشته ورزشی در سالن علیدخت بجنورد بود که سالن ورزشی استانداردی داشت؛ اما آن را به هیأت وزنهبرداری واگذار کردند. اکنون ورزشکاران رشته تیراندازی با کمان در محوطه سالن علیدخت و در زمین خاکی فعالیت میکنند.
وی گفت: در گذشته، در خراسان شمالی ۱۰۰ نفر ورزشکار فعال در رشته تیراندازی با کمان فعالیت میکردند. از سوی دیگر، ورزشکاران این رشته در این استان در استانهای دیگر مانند یزد فعالیت میکردند؛ اما اکنون تعداد ورزشکاران این رشته به حدود ۳۰ نفر میرسد.
نظری ملوانلو افزود: استانی که در یک زمان صادرکننده ورزشکار تیراندازی با کمان بود، اکنون برای تربیت ورزشکاران این رشته ورزشی با مشکل مواجه است.
وی به قیمت بالای کمان و تیر اشاره کرد و ادامه داد: بالا بودن قیمت تجهیزات این رشته ورزشی سبب شده است تا انگیزه کمتری برای فعالیت در این رشته وجود داشته باشد.
رئیس هیأت تیراندازی با کمان خراسان شمالی با تاکید بر اینکه قیمت کمان سر به فلک کشیده است، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت هر کمان از ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان است و قیمت هر بسته تیر هم به حدود ۳۰ میلیون تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات این رشته ورزشی نداشتن شناسه واریز است، گفت: این امر سبب شده است تا هیچ پولی جابهجا نشود، در نتیجه امکان برگزاری کلاس آموزشی یا برگزاری مسابقهها هم وجود ندارد. نبودن شناسه واریز نشأت گرفته از اختلاف میان فدراسیون این رشته ورزشی با اداره کل ورزش و جوانان است.
وی اضافه کرد: برای آموزش ورزشکاران باید در یک هیأت تیراندازی با کمان حداقل ۱۰ فوم استاندارد وجود داشته باشد تا تیرها هنگام اصابت نشکنند؛ اما با کمبود فوم مواجهیم.
انتهای پیام
نظرات