• دوشنبه / ۲۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402102517828
  • خبرنگار : 50037

یک مسئول:

توزیع اعتبارات در رزن قطره‌چکانی نیست

توزیع اعتبارات در رزن قطره‌چکانی نیست

ایسنا/همدان معاون هماهنگی و برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان گفت: در شهرستان رزن اعتبارات قطره‌چکانی توزیع نمی‌شود بلکه اعتبارات طوری توزیع می‌شود که موجب حل مشکلات باشد.

سیدمهدی وفایی دوشنبه ۲۵ دی در کمیسیون ماده ۲۳ قانون الحاق ۲ شهرستان رزن، اظهار کرد: در شهرستان رزن هیچ‌گونه مشکلی در بحث توزیع اعتبارات به دستگاه‌های اجرایی نداریم چراکه فرماندار پروژه‌ها را علمی می‌بیند و نیاز پروژه‌ها را برطرف می‌کند.

وی با بیان اینکه مدیران موظف هستند در کمیته برنامه‌ریزی خود شخصا حضور یافته و برای اعتبارات رایزنی داشته و مشکلات خود را مطرح کنند، افزود: در سال‌جاری در بحث اعتبارات استانی همه دستگاه‌های اجرایی دارای ۳۷ درصد، مالیات بر ارزش افزوده ۴۷.۵ درصد، اعتبارات نفت‌وگاز ۲۱ درصد، اعتبارات متوازن یک ۳۳ درصد و متوازن دو مربوط به اعتبارات در اختیار نمایندگان ۲۸ درصد تخصیص بوده‌اند.

معاون هماهنگی و برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان در ادامه با اشاره به کمیسیون ماده ۲۳ الحاق ۲ گفت: این کمیسیون تأکید دارد تمام پروژه‌های جدیدی که قرار است اجرا شود باید به تصویب کمیسیون ماده ۲۳ قانون الحاق ۲ برسد.

وفایی تصریح کرد: یکی از پروژه‌های حساسی که نسبت به آن در این کمیسیون تأکید به پیگیری برای اجرا داریم، پروژه مربوط به احداث پایگاه امدادونجات شهرستان رزن است.

امدادگران پایگاه امدادونجات امیریه در کانکس هستند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان هم با اشاره به پروژه احداث پایگاه امدادونجات روستای امیریه رزن گفت: پایگاه امداد هلال احمر امیریه واقع در ورودی شهر رزن از سال‌ها قبل به صورت کانکس در حال ارائه خدمات است.

علی سنجربگی افزود: این پروژه یکی از پروژه‌های مصوب بوده که مجوز تأسیس آن دریافت شده و به علت مناسب نبودن فضای کانکس برای امدادگران پایگاه امدادونجات امیریه تسریع در احداث این پروژه ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه طرح این پروژه طرح تیپ پایگاه امدادونجات است، اظهار کرد: امسال این پایگاه هفتمین پایگاه امدادونجات سطح استان همدان است که برای آن در کمیسیون مجوز گرفته‌ایم.

سنجربگی بیان کرد: زمین این پایگاه را مردم روستای امیریه اهداء کرده‌اند و ساختمان آن را براساس توافق هلال احمر با فرماندار رزن باید شهرستان احداث کند و تجهیز آن را هلال احمر برعهده بگیرد.

وی مساحت این پروژه را ۲۵۰ متر برشمرد و یادآور شد: طرح فوق به اعتباری افزون بر ۱۵ میلیارد تومان نیاز دارد ضمن اینکه در حال حاضر اعتبار مصوب آن افزون بر دو میلیارد تومان است‌.

سنجربگی اضافه کرد: به طور قطع تجهیز این پایگاه توسط هلال احمر شش برابر احداث ساختمان و زمین آن نیاز به اعتبار خواهد داشت که بحث تجهیز پایگاه را هلال احمر براساس توافق برعهده دارد.

افتتاح پایگاه امدادونجات شهید میرزایی در دهه فجر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: در دهه مبارک فجر پایگاه امدادونجات شهید میرزایی واقع در جاده تهران جنب پلیس‌راه به افتتاح و بهره‌برداری خواهد رسید. 

فرماندار شهرستان رزن هم گفت: همکاران امدادگر در پایگاه امدادونجات امیریه رزن در کانکس مشغول به ارائه خدمات هستند که به علت نامساعد بودن فضای موجود احداث پایگاه امدادونجات ضرورت دارد.

علی‌اصغر غفاری‌آثار افزود: در بخش سردرود شهرستان رزن نیز خیرین کهریز بغازی زمین لازم برای احداث ساختمان پایگاه امدادونجات این بخش را اهداء کرده‌اند و ساختمان آن در حال احداث است که تجهیز آن را براساس توافق هلال احمر بر عهده خواهد داشت.

وی با اشاره به حل مشکل راه ورودی و خروجی پروژه بیمارستان ۱۵۰ تختتخوابی در حال احداث این شهرستان با همراهی و همکاری ارزنده هلال احمر خاطرنشان کرد: طی جلسه چندی پیش با مدیر جمعیت هلال احمر و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان در شهرستان رزن مشکلات راه ورودی و خروجی و همچنین پانسیون پزشکان بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی در حال احداث رزن مرتفع و برای واگذاری زمینی به مساحت پنج هکتار برای جمعیت هلال‌احمر شهرستان رزن، توافقاتی حاصل شد.

غفاری‌آثار بیان کرد: ساختمان بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی رزن در بحث راه ورودی و خروجی و همچنین پروژه احداث پانسیون پزشکان مشکلاتی را پیش‌رو داشت که راهکاری بلندمدت را برای این مسأله تدبیر کردیم.

وی افزود: در این جلسه در یک اقدام سه‌جانبه مقرر شد سه قطعه زمین در مجاورت بیمارستان در حال ساخت به مساحت ۶۰۰ متر توسط دانشگاه علوم پزشکی در اختیار شهرداری قرار گیرد و شهرداری زمینی که در موقعیت خوب شهر رزن واقع است و با نگاه آینده‌نگری و با درنظر گرفتن رفع همه مشکلات و حتی زیرساخت‌ها و آمایش سرزمینی و رفع نیازهای شهرستان برای ۵۰ سال آینده پیش‌بینی شده است، به هلال احمر واگذار کند.

فرماندار ادامه داد: شهرداری ضمن دریافت حق و حقوق خود و با جدا شدن هلال احمر از ساختمان موجود با خرید زمینی به مساحت پنج هکتار به آنچه که نیازمند آن هست، دست خواهد یافت و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی با در اختیار گرفتن ساختمان فعلی هلال احمر نیازهای بیمارستان در حال ساخت را مرتفع می‌کند و این همان اقدامی است که باید برای پیشرفت شهرستان انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha