• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402102719500
  • منبع : بازار

راهنمای جامع اخذ ویزای توریستی

راهنمای جامع اخذ ویزای توریستی

ویزا یا روادید در حقیقت نوعی مجوز است که اجازه ورود شما به خاک یک کشور را صادر می‌کند. هر کشوری برای حفاظت از امنیت و تمامیت ارضی خود باید بر ورود و خروج افراد نظارت داشته باشد. چنان‌چه بی هیچ نظارتی افراد به خاک کشوری وارد شوند، ممکن است برای مردم کشور خطری ایجاد شود.

به گزارش ایسنا به نقل از وبسایت فلای تودی، همه ما می‌دانیم که یکی از مهم‌ترین اقدامات پیش از هر سفر خارجی، اقدام برای دریافت ویزا است. اگرچه برخی از کشورهای همسایه مانند ترکیه ورود ایرانیان بدون ویزا را ممکن ساخته‌اند، اما ورود به کشورهای دیگر بدون داشتن روادید عملاً غیرممکن است. از این رو بسیار مهم است که با مراحل درخواست ویزا و دریافت آن آشنا شوید تا این پروسه را در کمترین زمان پیش ببرید. در این مقاله شما را با جزئیات دریافت ویزا آشنا خواهیم کرد.

ویزای توریستی یا گردشگری چیست؟

ویزا یا روادید در حقیقت نوعی مجوز است که اجازه ورود شما به خاک یک کشور را صادر می‌کند. هر کشوری برای حفاظت از امنیت و تمامیت ارضی خود باید بر ورود و خروج افراد نظارت داشته باشد. چنان‌چه بی هیچ نظارتی افراد به خاک کشوری وارد شوند، ممکن است برای مردم کشور خطری ایجاد شود.

همچنین اگر مدت زمان اقامت افراد در کشور مقصد بر حسب ویزای آن‌ها مشخص نشود، احتمال ورود بی‌رویه افراد و اقامت طولانی مدت آن‌ها وجود خواهد داشت. همه این موارد می‌توانند برای هر کشوری مشکل‌ساز باشند. پروسه درخواست و تأیید ویزا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری می‌کند. حال باید بدانید که انواع مختلفی از روادید وجود دارند که افراد بسته به نیاز، آن‌ها را دریافت می‌کنند.

ویزای توریستی رایج‌ترین نوع روادید است که افراد برای سفرهای توریستی یا کاری آن را دریافت می‌کنند. با استفاده از این ویزا مسافران اجازه حضور در کشور برای مدتی محدود را دارند. بسته به کشور میزبان و نوع ویزا مدت زمان اقامت متغیر خواهد بود. به طور میانگین ویزاهای توریستی به صورت یک ماهه اعطا می‌شوند. با داشتن ویزای توریستی کشور میزبان می‌توانید در هتلی اقامت داشته باشید، از حمل و نقل عمومی برای رفت و آمد استفاده کنید، از امکانات رفاهی بهره‌مند شوید و تفریحی دلپذیر را تجربه کنید. توجه داشته باشید که با ویزای توریستی اجازه کار یا تحصیل در کشور میزبان را نخواهید داشت.

انواع ویزای توریستی که می‌توانید دریافت کنید

ویزای توریستی خود انواعی دارد که باید آن‌ها را بشناسید تا براساس نیاز خود، برای مورد مناسب درخواست دهید. انواع ویزای توریستی معمولاً براساس تعداد دفعات ورود به کشور تقسیم‌بندی می‌شوند. انواع این نوع روادید را در ادامه معرفی کرده‌ایم:

_ ویزای یک بار ورود: این نوع ویزا همان طور که از نامش پیداست، اجازه یک بار ورود شما به کشور را صادر می‌کند. در واقع در مدت زمان اعتبار ویزا فقط یک بار می‌توانید به کشور وارد شوید و پس از خروج، اجازه ورود مجدد را نخواهید داشت.

_ ویزای دو بار ورود: ویزای دو بار ورود یا دابل، ویزایی است که به واسطه آن دو مرتبه می‌توانید وارد کشور میزبان شوید. در واقع اگر یک بار از کشور خارج شدید، برای بار دوم هم اجازه ورود خواهید داشت.

_ ویزای چند بار ورود: با ویزای چند بار ورود می‌توانید به دفعات وارد کشور میزبان شده و از آن خارج شوید. معمولاً اعتبار این نوع ویزا نیز بیشتر است.

_ ویزای ترانزیت: ویزای ترانزیت نوع خاصی از ویزای توریستی است که برای عبور از یک کشور به منظور رسیدن به مقصد طراحی می‌شود. اگر نیاز باشد در میانه راه در کشور سومی فرود بیایید، می‌بایست ویزای ترانزیت دریافت کنید. این ویزا گاهی تنها اجازه حضور در محوطه فرودگاه را به شما می‌دهد و گاهی حتی تا ۵ روز هم برای گشت و گذار در شهر اعتبار دارد.

راهنمای جامع اخذ ویزای توریستی

مراحل دریافت ویزای گردشگری

برای دریافت ویزای گردشگری باید به قوانین کشور مدنظر خود توجه کنید. اغلب نکات در پروسه دریافت روادید بین تمام کشورها مشترک‌اند؛ اما برخی از آن‌ها ممکن است تفاوت‌های جزئی داشته باشند. به طور کلی سه مرحله اصلی برای دریافت روادید وجود دارند که آن‌ها را قید می‌کنیم:

_ مرحله اول: ثبت درخواست ویزا به صورت آنلاین است. ترجیحا سه ماه قبل از سفر وارد وبسایت سفارت کشور مدنظر شوید و درخواست خود را ثبت کنید. معمولا ویزای توریستی در مدت زمان کوتاهی صادر می‌شود؛ اما برای سفر به کشورهای اروپایی یا آمریکایی ممکن است به زمان بیشتری نیاز باشد. از این رو خوب است چند ماه قبل از سفر درخواست خود را ثبت کنید تا با مشکل مواجه نشوید. توجه داشته باشید که برای دریافت ویزای توریستی ارائه بلیط رفت و برگشت و واچر هتل معمولا ضروری است.

_ مرحله دوم: پرداخت هزینه‌ سفارت است. هر کشوری هزینه مشخصی را برای اعطای ویزا مشخص می‌کند که مسافران ملزم به پرداخت آن هستند. این هزینه معمولاً در کشورهای اروپایی و آمریکایی بیشتر است. کشورهای حومه ایران اغلب کمترین هزینه را برای اعطای روادید دریافت می‌کنند.

_ مرحله سوم: ارسال مدارکی نظیر گذرنامه و سایر اسناد است. حتما پیش از ثبت درخواست، اسناد و مدارک خود را با فهرست تطبیق دهید و سپس آن‌ها را ترجمه کنید. کامل نبودن مدارک باعث عدم پذیرش درخواست ویزا خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا

همان طور که گفته شد، یکی از مهم‌ترین مراحل برای دریافت ویزای توریستی، ارسال مدارک است. توجه داشته باشید که حتما مدارک را به صورت کامل و صحیح ارسال کنید. در ادامه به مدارک مورد نیاز پرداخته‌ایم:

_ پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه

_ چند قطعه عکس ۳*۴ پرسنلی مربوط به ۶ ماه اخیر

_ فرم درخواست ویزای گردشگری

_ رسید پرداخت هزینه‌ها

_ ارائه مدارک مربوط به تمکن مالی

_ ارائه واچر هتل یا مدارک مربوط به محل اقامت در سفر

_ مدارک سابقه کاری

_ سابقه سفر

_ اجازه خروج از کشور

_ مدارک تحصیلی در صورت نیاز

_ گواهی سلامت

 _ بلیط رفت و برگشت

به طور معمول این مدارک برای ویزای توریستی اغلب کشورها درخواست می‌شوند با این حال ممکن است برای مقصد مدنظر شما، تفاوت‌هایی وجود داشته باشد که باید آن‌ها را پیش از درخواست بررسی کنید.

راهنمای جامع اخذ ویزای توریستی

اخذ ویزای توریستی را به فلای تودی بسپارید

برای آن که از دردسرهای پیگیری دریافت ویزا رها شوید، می‌توانید کار را به کارشناسان مجموعه فلای تودی بسپارید. مجموعه فلای تودی یا بهره‌گیری از دانش و تخصص خبره‌ترین کارشناسان، باکیفیت‌ترین خدمات را به مراجعین ارائه می‌کند. مدتی پیش از سفر می‌توانید تمام اقدامات را از طریق فلای تودی انجام دهید. از رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما گرفته تا اخذ ویزا، همگی در وبسایت فلای تودی امکان‌پذیرند. با فلای تودی، به هیچ مرجع دیگری نیاز نخواهید داشت.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha