• یکشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۶:۱۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402110100015
  • خبرنگار : 71984

بازتاب پرتاب موفق ماهواره «ثریا» به فضا در رسانه‌های جهان

بازتاب پرتاب موفق ماهواره «ثریا» به فضا در رسانه‌های جهان

پرتاب موفق ماهواره ثریا توسط ماهواره‌بر «قائم ۱۰۰» نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت.

به گزارش ایسنا، ماهواره‌ ثریا روز شنبه با ماهواره‌بر قائم ۱۰۰ به مدار ۷۵۰ کیلومتری پرتاب شد. این ماهواره‌بر قابلیت حمل محموله‌هایی تا ۱۰۰ کیلوگرم را دارد و در سومین پرتاب آزمایشی خود، یک محموله تحقیقاتی با جرم تقریبی ۵۰ کیلوگرمی را در مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین قرار داد و و رکورد جدیدی را ثبت کرد.

خبرگزاری «رویترز» در پوشش این اتفاق نوشت ایران ماهواره ثریای خود را با موفقیت در مدار زمین قرار داد. این رسانه همچنین مدعی شد این اقدام «احتمالا نگرانی‌های غرب درباره جاه‌طلبی‌های هسته‌ای ایران را افزایش می‌دهد».

ارتش آمریکا مدعی است که فناوری بالستیک بردبلند که برای قرار دادن ماهواره‌ها در مدار زمین از آن استفاده می‌شود، ممکن است به تهران اجازه دهد تا تسلیحات بردبلند بیشتری از جمله کلاهک‌های هسته‌ای را شلیک کند.

ایران اما بارها این ادعاهای آمریکایی‌ها را رد و تاکید کرده به‌دنبال تولید تسلیحات هسته‌ای نیست.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» هم نوشت ایران روز شنبه اعلام کرد پرتاب موفق ماهواره خود به بالاترین مدار را انجام داده است.

این رسانه هم پرتاب این ماهواره را به «نگرانی غرب بابت بهبود برنامه موشک‌های بالستیک تهران» گره زده و خبر داده مقام‌های آمریکایی تاکنون به پرسش این خبرگزاری درباره این اقدام ایران واکنشی نشان نداده‌اند.

آسوشیتدپرس همچنین نوشته در زمان ریاست‌جمهوری «حسن روحانی»، جمهوری اسلامی ایران از «بیم تشدید تنش‌ها با غرب» برنامه فضایی خود را کُند کرده بود اما «سید ابراهیم رئیسی» از سال ۲۰۲۱ این برنامه را پیش برده است.

خبرگزاری آلمان، خبرگزاری آناتولی ترکیه، رسانه‌های هند، روزنامه انگلیسی دیلی‌میل، رسانه‌های منطقه و همچنین رسانه‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان، خبر پرتاب موفق ماهواره ثریا را پوشش دادند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۱ ۰۸:۴۲

چه بخواهید و چه نخواهید آمریکا و اروپا از این بهانه ها ی بنی اسرائیلی می گیرند پس چه بهتر ما کار خودمان را ادامه بدهیم.

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۱ ۱۱:۵۸

کی اینترنت ماهواره ای میدهد ؟

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۱ ۱۷:۰۲

...ولی شاید معنای اگر علم درثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد را بهتر درک میکنیم ...و به آینده ایران امیدواریم

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۲ ۰۰:۴۳

بااین شرایط اصلا جای امیدواری نیست اول یک مقداری در مورد کشورهای توسعه یافته تحقیق کنید بعدا نظر کارشناسی بدهید آقای امیدوار همین دوبی امارات قطر که زمانی در مقابل پیشرفت های ایران عددی نبودند آقای امیدوار

avatar
۱۴۰۲-۱۱-۰۱ ۱۹:۰۷

ما به سردار حاجی زاده وهمکاران ایمان داریم . سرداران ما باعث افتخار این ملت اند...