جواد یزدانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: حدود ۱۱ هزار کارگاه فعال در استان وجود دارد که ماه گذشته بیش از ۷۰۰۰ لیست از آنها دریافت و ۹۸ درصد اقدامات مربوط به این طرح در استان انجام شد. مقدار کمی از کارگاهها برای اتمام این طرح در استان باقی مانده است که یا کار باید بهصورت دستی انجام شود یا اینکه منتظر اعتبارات تملکی و ... برای آنها بود.
وی درباره این طرح توضیح داد: با اجرای طرح فهرست هوشمند، همه پردازشهای فهرست حق بیمه کارفرمایان بهصورت متمرکز و هوشمند و همزمان با تکمیل فهرست انجام میشود و کارفرما فرصت خواهد داشت نواقص احتمالی را پیش از ارسال آن رفع کند.
یزدانی مهمترین مزایا و دستاوردهای فهرست هوشمند را شامل پرداخت برخط و آسان حق بیمه، جلوگیری از تضییع حقوق بیمهشدگان با ایجاد خطای کاربری، انجام برخط پردازشهای فهرست و مطلع شدن برخط کارفرمایان از نتیجه پردازشها، کاهش ازدحام در شعب و پیشگیری از معطل شدن مراجعان، ایجاد نشدن بستانکاریهای کاذب، جلوگیری از انباشت بدهیها و جرایم پرداخت لیست، کنترل عناوین شغلی و ریز دستمزدها، کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق بیمه و جلوگیری از بروز خطا و اعتراض کارفرمایان دانست.
وی تاکید کرد: در این طرح تلاش شده است تا بخش عمده کنترلهایی که تاکنون بعد از تکمیل و ارسال فهرست حق بیمه در شعب و در غیاب کارفرما روی فهرستهای دریافتی اعمال و در مواردی سبب ایجاد بدهی یا اعمال جریمه برای کارفرمایان میشد، بهصورت برخط و در زمان ثبت فهرست روی آن اعمال شود و بازخورد لازم برای اصلاح اشکالها و نواقص احتمالی به کارفرما داده شود.
مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی افزود: خراسان شمالی شانزدهمین استانی است که این طرح در آن اجرا میشود و در ادامه نیز قرار است به درگاه مشترک امور مالیاتی متصل شود تا از فرارهای مالیاتی جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات