به گزارش ایسنا، «عبدالله حمود» شهردار دیربورن در ایالت میشیگان در گفتوگو با پایگاه خبری میدل ایست آی عنوان کرد: من به همراه دیگر صداهای مخالف و معترض در میشیگان رایدهندگان را تشویق خواهیم کرد تا در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در این ایالت، گزینه تحت عنوان «غیرمتعهد» یا به عبارتی همان «هیچکدام» را انتخاب کنند.
تلویزیون سیبیاس نیوز آمریکا پیشتر گزارش کرد: در ایالت میشیگان، در برگههای رای انتخابات مقدماتی حزب دموکرات و جمهوریخواه ۲ گزینهای وجود دارد که رایدهندگان یا میتوانند پیشنهاد خودشان را بنویسند یا میتوانند گزینه «هیچکدام» را انتخاب کنند که این گزینه بدین معناست که رایدهنده به هیچکدام یک از نامزدهای این برگه رای «متعهد نیست». اگر تعداد آرای این گزینه به اندازه کافی وجود داشته باشد، حزب مربوطه شاید نمایندگانی را که به آن نامزد خاص متعهد نیستند به کنوانسیون ملی انتخابات ایالات متحده بفرستد.
شهردار دیربورن در ادامه این مصاحبه خاطرنشان کرد: این کارزار موجب میشود تا ۱۴۶ هزار آمریکایی مسلمان و عربتبار که در سال ۲۰۲۰ به بایدن رای دادند، در انتخابات مقدماتی گزینه «هیچکدام» را به نشانه اعتراض علامت بزنند. ما این کارزار را شروع کردیم زیرا هیچکدام یک از نامزدها رای ما را به دست نیاوردهاند.
وی افزود: دولت بایدن همچنان به تصمیمات و سیاستهای مخرب خود درخصوص غزه ادامه میدهد. اگر او این مسیر را ادامه دهد، از او در سال ۲۰۲۴ به عنوان کسی که دموکراسی آمریکا را قربانی کرد، یاد خواهد شد. ما از این کارزار استفاده میکنیم تا صدای خود را به گوش برسانیم.
انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت میشیگان قرار است در تاریخ ۲۷ فوریه (۸ اسفند) برگزار شود.
ایالت میشیگان جزو ایالتهای «چرخشی» آمریکا محسوب میشود. جو بایدن با اختلاف اندک حدودا ۱۵۴ هزار رای در سال ۲۰۲۰ در این ایالت پیروز شد. این ایالت محل زندگی جامعه بزرگی از آمریکاییها مسلمان و عرب میباشد که ۱۴۶ هزار نفر از آنها در سال ۲۰۲۰ به بایدن رای دادند و همچنین بسیاری از آنها با موضع بایدن نسبت به جنگ رژیم صهیونیستی علیه فلسطین و جنبش حماس مخالف هستند.
«ایالات چرخشی» گرایش حزبی مشخصی ندارند و به همین دلیل هم نامزد دموکرات و هم کاندیدای جمهوریخواه در آنها شانس پیروزی دارند.
«عبدالله حمود» با اشاره به کودکان، زنان و افراد بیگناهی که در نوار غزه به شهادت میرسند، گفت: ما شهری هستیم که برای کمک به جلوگیری از کشتار مردان، زنان و کودکان بیگناه اعتراض میکنیم و به دنبال رئیسجمهوری هستیم که به ارزشهای ما معتقد باشد.
او با اشاره به نفرتپراکنی و اسلامهراسی در شهر دیربورن ایالت میشیگان گفت: دیربورن با نفرتپراکنی غریبه نیست و طی چند دهه اخیر این شهر با موجی از حملات و تهدیدات علیه جامعه مسلمانان مواجه شده است. به عنوان پدر دو فرزند که در دوران پس از حملات ۱۱ سپتامبر بزرگ شدند، فکر میکردم آمریکا بهتر از این شده باشد اما ظاهرا راه زیادی برای پایان دادن به این چرخه نفرت در پیش داریم.
انتهای پیام
نظرات