• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402120201252
  • خبرنگار : 71628

تمجید ترامپ از قدرت نظامی روسیه

تمجید ترامپ از قدرت نظامی روسیه

رییس جمهور پیشین آمریکا در گفت‌وگویی با اشاره به وقایعی تاریخی، روسیه را کشوری قدرتمند از نظر نظامی توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رییس جمهور پیشین آمریکا و کاندیدای احتمالی جمهوری‌خواهان برای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۴، در گفت‌گویی تلویزیونی با اشاره به وقایع جنگ‌های جهانی در دهه‌های گذشته، روسیه را از نظر نظامی، توانمند تلقی کرد.

ترامپ در برنامه‌ای تلویزیونی در شبکه فاکس نیوز گفت: روسیه هیتلر را شکست داد. آن‌ها ناپلئون را هم شکست دادند. بله،‌ آن‌ها یک ماشین جنگی‌ هستند.

رییس جمهور پیشین آمریکا همچنین اشاره کرد که متحدان واشنگتن در اروپا باید با توجه به «اختلاف ۱۵۰ میلیارد دلاری» با آمریکا، مبالغ بیشتری هزینه توانمندی‌های نظامی خود کنند.

نشریه پالتیکو اخیرا با اشاره به مواضعی که پیشتر، ترامپ نسبت به مناقشه اوکراین-روسیه داشته است، در گزارشی مطرح کرد که با شکست‌های اوکراین و احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، اروپا به‌شدت نگران امنیت خود است.

این نشریه با اشاره به رایزنی‌ها در نشست امنیتی مونیخ که چند روز پیش پایان یافت، اشاره کرد که حاضران در کنفرانس امنیتی مونیخ با احساس ترسی فزاینده مواجه بودند؛ ترسی که ناشی از احتمال پیروزی روسیه در جنگ اوکراین و روی کار آمدن چهره‌ای مانند دونالد ترامپ در آمریکاست. آن‌ها نگران این هستند که روسیه در جنگ پیروز شده، به اوکراین بسنده نکند و در فکر حمله به دیگر کشورهای اروپایی باشد. از سوی دیگر، با روی کار آمدن ترامپ در آمریکا، ناتو از امروز هم ضعیف‌تر می‌شود و ترامپ اساسا سیاستمداری است که با متحدان آمریکا رفتاری در حد دشمنان این کشور دارد.

نخست‌وزیر سابق سوئد به خبرنگار پالتیکو در این کنفرانس گفت «اروپا میان ترامپ و پوتین گیر کرده است» و باید راهی برای دفاع از خود پیدا کند. اما مسئله اینجاست که آیا قاره سبز این توانایی را دارد؟

گرچه اروپا به دلیل نگرانی فزاینده نسبت به اقدام احتمالی روسیه شروع به افزایش هزینه‌های نظامی کرده است، اما سال‌ها زمان لازم است تا این هزینه‌ها به سلاح و تجهیزات در ارتش‌های اروپایی بدل شوند. به عنوان مثال در میان کشورهای ناتو، لهستان بیشترین سهم از تولید ناخالص داخلی خود را به مسائل نظامی اختصاص داده، اما جنگنده‌های اف-۳۵، موشک‌های پاتریوت و بالگردهای آپاچی تا پایان دهه میلادی جاری به این کشور تحویل داده نخواهد شد.

پالتیکو همچنین نوشت که «ضدضربه کردن قدرت دفاعی ناتو و اروپا در برابر تهدید احتمالی ترامپ آسان نخواهد بود. با این حال، بسیاری امروز به این باور رسیده‌اند که این کار باید انجام شود.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha