• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402121006787
  • خبرنگار : 50176

/یادداشت/

حضوری برای سرنوشت

حضوری برای سرنوشت

ایسنا/لرستان یازدهم اسفندماه رویداد مهم سیاسی انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود که در این رویداد مردم افراد اصلح را با مشارکت حداکثری خود در پای صندوق‌های رأی انتخاب خواهند کرد.

در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مردم محور اساسی هستند و همیشه در گفتمان امام(ره) و مقام معظم رهبری تاکید بر مردم سالاری دینی بوده است.

یکی از محورهای ساختار نظام بین‌الملل که به نام گفتمان دموکراسی از آن یاد می‌شود، حضور و مشارکت مردم در مباحث ملی و اساسی کشور است.

نکته مهم و اساسی این است که محور و اساس کار و گفتمان قانونی نظام جمهوری اسلامی ایران، حضور حداکثری مردم در تعیین سرنوشت خودشان بوده و یکی از حوزه‌های مردم سالاری دینی، مشارکت در انتخابات است.

مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف قابل بررسی بوده اما مشارکت سیاسی که عرصه‌های مختلف آینده کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بسیار مهم بوده و یکی از مصادیق آن مشارکت در انتخابات است.

انتخابات فرصت مناسبی و حق بدیهی مردم بوده و هر چقدر در این صحنه با آگاهی حضور داشته باشیم، آینده بهتری رقم خواهد خورد ولی نخستین مسأله در انتخابات حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی است.

شرکت در انتخابات یک واجب شرعی و ملی بوده و هر مرد و زن غیرتمندی که به این آب و خاک علاقه دارد و خود را ایرانی می‌داند این تکلیف را بر دوش دارد که از نظام حمایت کند و یکی از مهم‌ترین حمایت‌ها نیز شرکت در انتخابات است.

۱۱ اسفندماه مصادف با مهمترین رویداد سیاسی و اجتماعی سال جاری از نگاه بین‌المللی است و هر چه انتخابات باشکوه‌تر باشد نشان دهنده این بوده که مردم همچون گذشته پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستاده‌ و پشتیبانی می‌کنند.

مجلس قدرتمند و به تعبیر مقام معظم رهبری مجلس قوی تاثیر بسزایی در توسعه، شکوفایی و بالندگی کشور دارد ودر طول بیش از چهار دهه گذشته بیش از ۴۰ انتخابات برگزار شده و حضور حداکثری مردم در این سال‌ها امنیت‌ساز و عزت آفرین بوده است.

دشمنان در این سال‌ها سعی بر ناامید کردن مردم داشته و امروز نیز صهیونیست‌ها فرمانده میدان دعوت به عدم مشارکت در انتخابات به وسیله ماهواره و فضای مجازی با ناامن سازی جامعه و بدبین کردن مردم به نظام و مسئولان بوده و در این راه از هیچ توطئه‌ای دست بر نمی‌دارند.

دشمن از ماه‌های قبل برای عدم مشارکت مردم در انتخابات برنامه ریزی کرده و می‌خواهد دستاوردهای انقلاب را زیر سوال ببرد راهبرد آنها در این رویداد سیاسی مهم انتخابات تحریم بوده که راه مقابله با این راهبرد تبیین دستاوردها در جامعه، امیدآفرینی و مشخص کردن موضع خود و مشارکت حداکثری در پای صندوق‌های رأی در ۱۱ اسفندماه خواهد بود.

در برخی کشورها شاهد بودیم وقتی که مردم در انتخابات خود حضور حداکثری نداشتند دشمن با هجمه و ناامن‌سازی به سوی آن کشور گام برداشت و باید آگاه‌سازی کرد که حضور در انتخابات با وجود برخی مشکلات که قابل حل هستند، یک تکلیف ملی، دینی و انقلابی و تاثیرگذار است.

شرکت در انتخابات یعنی استفاده از حق تعیین سرنوشت و همه افراد برای داشتن سرنوشت بهتر باید در انتخابات شرکت کنند و این به معنای انسجام و اقتدار ملی کشور خودمان خواهد بود.

به فرموده امام حسین (ع) جبهه حق و باطل در تقابل است و ایران قوی‌ترین پرچم‌دار جبهه اسلام بوده که باید با حضور پرشور مردم در انتخابات اقتدار کشور به رخ دنیا کشیده شود.

برگزاری ۴۰ دوره انتخابات بعد از انقلاب اسلامی در کشور همواره با حضور گسترده و بصیرت عمیق بوده و عزت و اقتدار مردم به دنیا نشان داده شده است.

در روز جمعه، ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲، یک اتمام حجت دیگر با دشمن داریم و همچون راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور ملت پای صندوق‌های رای، مشت محکم دیگری به دهان دشمن می‌زند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha