رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار در حاشیه این مراسم در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: جلوی درب منزل هر یک از اهالی روستای دهنجرد چالهکنی لازم از قبل انجام شده و امروز نسبت به غرس نهال در مقابل درب هر یک از منازل که دارای نوزاد و یا دانشآموز هستند، اقدام شد.
مهدی محمدی با اشاره به نهالهای شناسنامهدار تصریح کرد: سال تولد و نیز کد نهال و نام فرد مورد نظر که نهال به نام اوست، در شناسنامه این نهال ثبت شده است.
وی با بیان اینکه در این طرح نو به ازای هر فرزند که در هر خانواده در این روستا به دنیا میآید، یک اصله نهال شناسنامهدار به نام نوزاد مورد نظر مقابل درب منزل آن خانواده غرس میشود، خاطرنشان کرد: با این طرح فرزند بیشتر درب منزل با غرس نهال شناسنامهدار سرسبزتر میشود.
محمدی اضافه کرد: در این طرح ۵۰۰ اصله نهال شناسنامهدار از نوع سرو، سنجد، ارغوان و صنوبر برای غرس تحویل اهالی این روستا داده شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بهار همچنین از افتتاح نخستین نهالستان دانشآموزی بهار در بین شهرستانهای استان همدان خبر داد و گفت: این نهالستان دانشآموزی در هنرستان والفجر شهرستان افتتاح شد.
وی با اشاره به طرح پویش کاشت یک میلیارد درخت اظهار کرد: برای تحقق این برنامه و تولید نهال لازم سعی شده از ظرفیت مدارس نیز استفاده کنیم که در همین رابطه ۴۰۰۰ گلدان و نیز بذر لازم از نوع بادام شیرین و نیز کود، خاک و ماسه و نهاده لازم از طریق منابع طبیعی تحویل این هنرستان داده شد تا دانشآموزان مدارس به همراه معلمان خود نسبت به تولید نهال اقدام کنند ضمن اینکه منابع طبیعی نظارت لازم در این طرح را برعهده دارد.
محمدی با بیان اینکه در این طرح دانشآموزان با نحوه تولید نهال آشنا شده و خود حفاظت و نگهداری نهالها را در فضای مورد نظر هنرستان بر عهده دارند، گفت: گلدانگیری لازم توسط دانشآموزان در حال حاضر انجام شده و پس از تولید، این نهالها در مدرسه کشت خواهد شد و یا اینکه دانشآموزان می.توانند نهالهای تولید شده را برای کشت به منزل خود انتقال دهند.
وی اضافه کرد: در نهالستان دانشآموزی هنرستان والفجر ۱۸ اصله نهال با حضور دانشآموزان و مسئولان غرس شد که در این آیین هر دانشآموز با کاشت یک نهال آن را به نام خویش ثبت کرد.
انتهای پیام
نظرات