رئیس شورای اسلامی شهر شیراز امروز، ۲۱ اسفندماه در این مراسم بیان کرد: سرمایه اصلی هر نظامی، مردم هستند و در میان مردم طبقهای که باید حمایت جدی از آنها در دستور کار قرار گیرد، طبقات محروم است.
سید ابراهیم حسینی بیان کرد: شورای اسلامی ششم کلانشهرشیراز ۳ درصد از بودجه سالانه شهرداری را برای محرومیتزدایی اختصاص داده که در سال ۱۴۰۳ این عدد ۶۰۰ میلیارد تومان است و ۶۰۰ میلیارد تومان هم بودجه محله محوری پیشبینیشده که این مهم هم به محرومیتزدایی کمک خواهد کرد.
وی خطاب به مدیران شهرداری بیان کرد: نظر مردم را در اجرای پروژههای محرومیتزدایی در اولویتها قرار دهید و در هزینه کردها سلیقه به خرج داده و درواقع رضایتمندی مردم مدنظر باشد.
حسینی اظهار کرد: اطلاعرسانی دقیق به مردم از دیگر مواردی است که باید به جد به آن توجه کرد و اقدامات خوبی هم در این زمینه انجام شده است که باید تداوم داشته باشد.
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با تصریح بر این موضوع که دستورالعمل اجرایی پروژههای محرومیتزدایی با همراهی قرارگاه و فرمانداری شهرستان شیراز در اختیار قرار گرفته است، گفت: با توجه به اختیارات قانونی شورا خواستار پای کار آمدن همه دستگاههای اجرایی برای کمک به شهرداری شیراز هستیم.
شهردار شیراز هم در این مراسم با اشاره به پروژههای محرومیتزدایی اظهار کرد: ۱۸ اداره و دستگاه اجرایی شهرستان شیراز در تدوین سند محرومیتزدایی مشارکت داشتهاند.
محمدحسن اسدی تصریح کرد: با همکاری شورای اسلامی شهر شیراز، دستگاههای اجرایی و قرارگاه اجتماعی امنیتی سپاه فجر فارس در سال گذشته تدوین سند محرومیتزدایی برای ۱۵۲ محله در کلانشهر شیراز در دستور کار قرارگرفته که ۴۰ سند در سال ۱۴۰۱ در صحن شورا رونمایی و امروز هم از سند محرومیتزدایی ۱۱۲ محله باقیمانده رونمایی میشود.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تصریح بر اینکه امروز محرومیتزدایی از مرحله شعار خارجشده و به مرحله مطالبهگری رسیده است، گفت: محرومیتزدایی در کلانشهر شیراز ساختارمند شده و طبق یک اصول و چارچوب در حال حرکت است.
اسدی همچنین تأکید کرد: شهرداری تعهدی ندارد که میتواند کل محرومیتزدایی در شیراز را برطرف کند و کسی همچنین ادعایی ندارد و دستگاههایی اجرایی، نهادها و دولت باید برای رفع محرومیت کمک کنند.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در ادامه این آیین گفت: پس از احصاء نیازها، تدوین سند، مصوبات مختلف و دستورالعملها در حوزه محرومیتزدایی، اکنون بهجایی رسیدهایم که در قرارگاه شرایط خاص محرومیتزدایی بررسی میشوند.
سیده مریم حسینی با تصریح بر این موضوع که محرومیتزدایی تنها کاری عمرانی نیست بلکه بخش فرهنگی و مالی را هم درگیر کرده است، افزود: اعتقاد شهردار شیراز بر این است که در بحث محرومیتزدایی در ابتدای کار قرار داریم.
وی ادامه داد: پس از شروع به کار کمیسیون محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز متوجه شدیم که باید یک سند تدوین کنیم، چرا که نقاط کوری در محلات داشتیم که از چشم شهرداران مناطق دور افتاده بود.
حسینی بیان کرد: اکنون برای نقاط کور چارهاندیشی شده و شرایط بهگونهای جلو رفته که فعالیتها و پروژههای بهروز در حوزه محرومیتزدایی اجرایی میشود.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز همچنین به موضوع توانمندسازی زنان خانوار در محلات، ایجاد کارگاههای اشتغالزایی توسط سپاه، مسئله اعتیاد و … اشاره و تأکید کرد: کمیته محرومیتزدایی با رویکرد عدالت اجتماعی دراینباره ورود کرده است و امید است شاهد تداوم شادی مردم محلات محروم شهر باشیم.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمد بن موسی (ع) نیز در این مراسم بیان کرد: امروز شاهد گام بلند شهرداری کلانشهر شیراز در افتتاح و یا آغاز عملیات اجرایی پروژههای محرومیتزدایی هستیم.
مجید علیپور افزود: طی سالهای اخیر با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر «شیراز، سومین حرم اهلبیت (ع) در ایران اسلامی» دستگاههای مختلف برای تحقق منویات رهبری، اقدامات مؤثری را در دستور کار قراردادند که در مجموعه سپاه قرارگاه احمد بن موسی (ع) باهدف رفع محرومیتها و کاهش آسیبهای اجتماعی راهاندازی شد.
وی تصریح کرد: یکی از موفقیتهای حاصلشده با راهاندازی این قرارگاه، تعامل بسیار مطلوب شورا و شهرداری در موضوع رفع محرومیتها بود.
علیپور بیان کرد: شهرداری شیراز در موضوع رفع محرومیتها، فراتر از حوزه اختیارات عمل کرد و برای نخستین بار در کشور بخشی از بودجه عمرانی شورا و شهرداری شیراز به اجرای پروژههای محرومیتزدایی محلات مناطق یازدهگانه اختصاص داده شد.
به گزارش ایسنا، در خاتمه این مراسم از اسناد باقیمانده محرومیتزدایی محلات مناطق ۱۱ گانه شیراز رونمایی شد. در بیست و چهارمین مرحله از جهش عمرانی کلانشهر شیراز، به صورت همزمان ۴۳ پروژه محرومیتزدایی در مناطق یازده گانه شهرداری شیراز با اعتبار ۷۸۶۹ میلیارد ریال با حضور مدیران شهری و یاوران شورا و شهروندان افتتاح و کلنگزنی شد.
اجرای عملیات لولهگذاری کوچه ۳٫۷ ابیوردی یک تا میدان اول، اجرای عملیات لولهگذاری فاز دو خیابان مهدیآباد قصر دشت در منطقه یک بااعتبار ۱۱۸٫۲ میلیارد ریال، اجرای عملیات زیرسازی، کانیواگذاری و آسفالت معابر، گودشیری و دباغی، اجرای عملیات زیرسازی، کانیواگذاری و آسفالت معابر شهرک بهار، انشعابات کوچه ۱۸ رحمت، کوچه ۱۹ ب و ۲۹/۹ و ۲۹/۱۱ محراب و کوچه ۲/۶ خیابان شهید اسلامی و کوچه ۸ و۱۱ خیابان شهید شجاعی در منطقه ۲ بااعتبار ۱۱۷٫۴ میلیارد ریال در این مراسم به بهرهبرداری رسید.
در منطقه ۲ عملیات اجرایی پروژههای لولهگذاری کوچههای ۱۸، ۲۰، ۲۲ و ۲۴ کدیور و لولهگذاری ۱۰ متری اول و دوم شیخ علی چوپان بااعتبار ۱۳۵٫۷ میلیارد ریال نیز آغاز شد.
در منطقه ۳ شهرداری نیز پروژههای محرومیتزدایی شامل عملیات زیرسازی، کانیواگذاری و آسفالت معابر محدوده یک سعدی (برآفتاب سعدی) و شهرک رکنآباد با اعتبار ۲۴۰ میلیارد ریال افتتاح و عملیات اجرایی محرومیتزدایی محله کاوه و شاهیجان و محرومیتزدایی شهرک سعدی (جدید) این منطقه بااعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.
همچنین در این مراسم، در منطقه ۴ شهرداری پروژههای لولهگذاری بلوار بیتالمقدس و زیرسازی و آسفالت محله کشن بااعتبار ۱۴۰میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
در منطقه ۵ شهرداری شیراز پروژههای عملیات جدولگذاری، کانیوا، دال و زیرسازی و آسفالت ده دوده، ابوذرغفاری، فاضل، مبین، دولت شرقی و بنیهاشمی بااعتبار ۴۰ میلیارد ریال نیز به بهرهبرداری رسید و عملیات اجرایی پروژه لولهگذاری خیابان بنیهاشمی بااعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال در این محله آغاز شد.
در منطقه ۶ شهرداری کلانشهر شیراز هم پروژه ساماندهی کانال آبهای سطحی جوادیه حدفاصل شهرک جوادیه و پردیس بااعتبار ۸۵ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
در منطقه ۷ نیز عملیات بهسازی و آسفالت معابر محله دستخضر، عملیات لولهگذاری ادامه خیابان سهلآباد شرقی، عملیات بهسازی بلوار ولایت و منشعبات و همچنین سرپوشیده کردن کانال روباز واقع در وزیرآباد بلوار ولایت بااعتبار ۴۷۵٫۶ میلیارد ریال افتتاح و عملیات اجرایی لولهگذاری سهلآباد ۲ جنب اراضی حاج مصلح، پیادهروسازی و مناسبسازی محلات احمدآباد، سهلآباد و سطح منطقه، لولهگذاری دفع آبهای سطحی از کوچه ۲۸ تا کوچه ۳۷ نصر شرقی، بهسازی، زیرسازی و آسفالت معابر محله وزیرآباد، بهسازی، زیرسازی و آسفالت معابر بلوار اتحاد، بهسازی، زیرسازی و آسفالت معابر محله سهلآباد، بهسازی، زیرسازی و آسفالت معابر محله احمدآباد صغاد و بهسازی، زیرسازی و آسفالت بلوار اتحاد فاز ۱ بااعتبار ۱۱۸۲٫۶ میلیارد ریال آغاز شد.
در منطقه ۸ نیز ۳ پروژه کف سازی و بهسازی محله لب آب، کف سازی و بهسازی محله چاپارخانه و کف سازی و بهسازی محله درب شازده بااعتبار ۳۱۰ میلیارد افتتاح و عملیات اجرایی کف سازی و بهسازی و جداره سازی دروازه اصفهان خیابان شهید فروردین بااعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال آغاز شد.
در ادامه این مراسم بهصورت ویدئو کنفرانس در منطقه ۹ شهرداری شیراز پروژههای پیادهروسازی شهرک مهدیآباد، لولهگذاری دفع آبهای سطحی کمربندی (شرق شهرک مهدیآباد)، زیرسازی و روکش آسفالت شهرکهای زیتون، مهدیآباد، سامان و همچنین تکمیل لولهگذاری کمربندی بااعتبار ۱۴۱۹٫۹ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و کلنگ پروژه تکمیل لولهگذاری کمربندی (شرق شهرک مهدیآباد) بااعتبار ۱۲٫۷ میلیارد ریال به زمین زده شد.
در منطقه ۱۰ هم پروژه زیرسازی و جدولگذاری، تهیه و پخش آسفالت در میعاد واقع در شهرک قصرقمشه و سطح منطقه و پروژه لولهگذاری آبهای سطحی خیابان زیمنس وگویم (ضلع جنوبی جاده شیراز- سپیدان) با اعتبار ۳۶۸٫۳ میلیارد ریال افتتاح شد و عملیات اجرایی پروژههای زیرسازی و جدولگذاری، تهیه و پخش آسفالت و اجرای آسفالت دستمزدی در محلات محروم سطح این منطقه و تکمیل، زیرسازی و پیادهروسازی خیابان جمهوری گویم (فاز۲) بااعتبار ۲۰۲۱٫۳ میلیارد ریال آغاز شد.
در منطقه ۱۱ نیز پروژههای محرومیتزدایی محله شاهیجان، پروژههای محرومیتزدایی محله پودنک و پروژههای محرومیتزدایی محله قناعتپیشه بااعتبار ۵۸۲ میلیارد ریال کلنگزنی شد.
انتهای پیام
نظرات