• چهارشنبه / ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402122317065
  • خبرنگار : 50590

شهردار همدان:

۱۱۸ هکتار به تولید مسکن همدان کمک کرده‌ایم

۱۱۸ هکتار به تولید مسکن همدان کمک کرده‌ایم

ایسنا/همدان شهرداری همدان اعلام کرد: برای کمک به تولید مسکن ۱۱۸ هکتار به این حوزه اختصاص داد و این مساحت به شهر همدان اضافه شد.

سیدمسعود حسینی عصر چهارشنبه، ۲۳ اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سه پروژه بزرگ پل شهید همدانی، پل غدیر و بازار سینا افتتاح شد و با رفع مشکل پارکینگ آقاجانی‌بیگ و تغییر پیمانکار، امیدواریم سال آینده این پروژه نیز به بهره‌برداری برسد.

وی مطرح کرد: در مدیریت شهری همدان اصلی‌ترین موضوع اتخاذ سیاست اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است به طوریکه شهرداری و شورای شهر ریسک بزرگی کرده و قدم بزرگی برداشت و چهار پروژه بزرگ پل شهید همدانی، پل غدیر، پارکینگ آقاجانی‌بیگ و بازار سینا را پیگیری کرد تا انجام شود.

حسینی با بیان اینکه ۵۱ درصد ناوگان اتوبوسرانی طی یک‌سال افزایش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: خرید ۱۲ دستگاه اتوبوس جدید، نوسازی ۲۶ دستگاه و بازسازی ۲۴ دستگاه از جمله اقدامات انجام شده در یک‌سال گذشته است در ضمن در حال حاضر نوسازی ۴۰۰ تاکسی هم انجام شده و به دنبال افزایش تعداد نوسازی تاکسی‌ها با افزایش سهمیه هستیم و طرح جامع ترافیک همدان را هم پیگیر هستیم تا مصوب شود.

وی با بیان اینکه قیمت قیر سه برابر شد اما ۲۰۰ هزار تن آسفالت‌ریزی در این دو سال انجام گرفت، افزود: مناطق کم‌برخوردار و محروم در اولویت بودند و در حوزه ترافیکی بازارچه الماس غرب را داشتیم که اقدام خوبی در مدیریت شهری بود تا ۳۸ باب مغازه افتتاح، تملک و معبرگشایی انجام شود.

شهردار همدان با بیان اینکه در حوزه هوشمندسازی افزایش دوربین‌های ثبت تخلف را در سطح شهر داشتیم، تصریح کرد: در حوزه زوج و فرد کردن محدوده شهری شش دوربین ثبت تخلف و ترافیکی اضافه کردیم و افزایش صددرصدی دوربین‌ها اقدام خوبی در حوزه هوشمندسازی بوده است.

وی توضیح داد: امسال ۴۳ هزار متر در ۳۳ محور جدولگذاری در شهر همدان انجام شده و ۱۰۵ هزار مترمربع پیاده‌رو سازی را در مناطق چهارگانه داریم که برخی‌ها از آنها افتتاح شده و در حوزه زمین‌های ورزشی و چمن‌های مصنوعی ۱۰ پروژه انجام شده است. 

وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری اقدامات خوبی انجام شده است، افزود: در حوزه گردشگری ثبت جهانی هگمتانه را داشتیم به طوریکه همه دستگاه‌ها برای ثبت جهانی پای کار آمدند و امروز شاهد هستیم شهرداری در بازآفرینی پیش‌قدم شده و جداره‌سازی پیاده‌روهای بوعلی و اکباتان را انجام داد و امیدواریم سال آینده عملیات ثبت جهانی به مرحله نهایی برسد.

شهردار همدان با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل ایجاد خطوط BRT به صورت آزمایشی از میدان بیمه تا شهرک فرهنگیان را اجرایی کردیم، مطرح کرد: ۱۲ اتوبوس را در این خط به‌کار بردیم که خوشبختانه بازتاب خوبی داشته است.

وی  در ادامه یادآور شد: شهرداری همدان برای کمک به تولید مسکن ۱۱۸ هکتار به این حوزه اختصاص داد و این مساحت به شهر اضافه شد به طوریکه تقریبا از سهم شهرداری ۲۳ هکتار به امر تولید مسکن اختصاص می‌یابد.

حسینی با بیان اینکه تملک و بازگشایی ۲۶ معبر را در دستور کار داریم،  خاطرنشان کرد: طی دو سال یک درصد بودجه را در حوزه هوشمندسازی مدیریت شهری و ۶۶ میلیارد تومان برای این امر اختصاص داده شده است به طوریکه سرمایه‌گذاری فیبرنوری نیز انجام گرفت و قرارداد ۸۵ کیلومتری بسته شده که تاکنون ۶۰ کیلومتر انجام شده و این امر باعث کاهش زمان حضور شهروندان در شهرداری شده و رویکرد ضدفساد از طریق سامانه الکترونیک مدیریت شهری مدنظر است.

وی با بیان اینکه ۹۰۰ مترمربع در ۱۲ نقطه پوشش رودخانه را انجام دادیم و این اقدام مقطعی با توجه به درخواست شهروندان بوده است، گفت: زیرساخت‌های گردشگری را مورد توجه قرار دادیم و امروز شاهد هستیم ادامه روند از جمله ساخت سرویس‌های بهداشتی اجرایی می‌شود.

شهردار همدان مطرح کرد: راه‌اندازی نخستین مرکز داده سیار از پروژه‌های شاخص در کلانشهرها در کشور با اعتبار ۲۱ میلیارد تومان انجام شده و اورهال مرکز داده‌های سیار با ۱۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات بوده است. 

حسینی با بیان اینکه ۸۵ درصد کار ارائه خدمات الکترونیکی انجام شده است، ادامه داد: کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی را طبق قول داده شده انجام می‌دهیم و ۴۰ درصد پرونده‌های صادر شده در کمتر از ۴۵ روز بوده است.

حسینی افزود: در حوزه تصدیق صدور گواهینامه اقدام خوبی انجام شده است به طوریکه ۳۰ درصد از پروانه‌های صادر شده در کمتر از ۹۰ روز بوده و حدود ۳۰ درصد از پرونده‌ها هم بالای ۹۰ روز چرا که این پرونده‌ها خاص بودند.

وی با بیان اینکه ۴۲ درصد بودجه سال آینده به هزینه‌های جاری اختصاص یافته است، خاطرنشان کرد: منابع حاصل از فروش املاک و خلق زمین و تفکیک ۱۲۸۰ میلیارد تومان است که تقریبا ۳۰ درصد بودجه و درآمدهای عمومی ۲۶۰۰ میلیارد تومان بوده و اوراق تعبیه شده برای پروژه‌های عمرانی نیز ۴۱۰ میلیارد است به طوریکه فروش املاک در سال ۱۴۰۱، ۳۷ درصد و امسال ۳۰ درصد بوده و امسال هم سعی کردیم ۳۰ درصد را حفظ کنیم.

شهردار همدان اضافه کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه فروش املاک با رکود مواجه بودیم و در حوزه پروانه‌های ساختمانی و پروانه‌های صادره به لحاظ شرایط اقتصادی جامعه کمتر رغبت بود و به همین علت کمتر رونق اقتصادی را شاهد بودیم اما خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده است و پیش می‌رود.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی بودجه سه محور است که اصلی‌ترین آن سرمایه‌گذاری است، اظهار کرد: خوشبختانه ۲۲ هزار میلیارد تومان برای پروژه‌هایی چون مسکن، پارک آبی، محوطه کبابیان و ... سرمایه‌گذاری انجام شده است.

حسینی تصریح کرد: در حوزه مسکونی رویکرد این بوده تقریبا ۴۰ درصد پروژه‌های در دست شهرداری در امر مشارکت و سرمایه‌گذاری اختصاص یابد و ۱۱۸۰ میلیارد تومان از بودجه به حوزه حمل و نقل عمومی تخصیص پیدا کند که شامل BRT، پارکینگ عمومی آقاجانی‌بیگ، پیاده‌روسازی و ... خواهد بود.

وی با بیان اینکه باید مطالبه‌گری را به سمت مالی ببریم و عمده موضوع کلان‌شهرها هم همین است، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین موضوع ما این است که منابع مالی چطور تأمین می‌شود.

شهردار همدان با بیان اینکه ترمیم و مرمت سازه‌های بلوار ارم را داریم و امسال بودجه‌ای اختصاص دادیم، هر چند مردم هم باید رعایت کرده و از اماکن عمومی به خوبی استفاده کنند، توضیح داد: در زمینه پل‌های عابر پیاده موضوع قرارداد نگهداری و تعمیر نبود و با ورود ما این مسأله در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در راستای نگهداری پل‌های عابر پیاده به جای پله برقی، آسانسور را مدنظر قرار دادیم که تقریبا ۷۰ درصد کار انجام شده است و در حوزه پل‌ها به سمتی می‌رویم که به طور صددرصد کار انجام شود و مطالبه داشتیم شرکت‌های همدانی در این حوزه ورود کنند که متأسفانه با وجود بیش از ۳۰ شرکت آسانسورسازی استقبالی نشد و با شرکتی که مدنظر نبود وارد کار شدیم که به طور نمونه در منطقه ۳ با پیمانکاری ورود کردیم که کار را نیمه رها کرد اما امیدواریم کار را پیش ببریم.

حسینی بیان کرد: در حوزه گردشگری بدون تملک ۱۴۶ میلیارد تومان و با تملک ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه را تخصیص و در حوزه هوشمندسازی ۳۱ میلیارد تومان را برای ۴۷ پروژه اختصاص دادیم.

وی با بیان اینکه در حوزه آبیاری مکانیزه استفاده بهینه از منابع زیرزمینی مهم است، گفت: بیش از ۵۰ درصد مکانیزه کردن آبیاری فضای سبز را داشتیم که در سال جدید هم انجام خواهیم داد.

حسینی با اشاره به اینکه ۲۵ پروژه به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای کاشت گونه‌های دائمی و گل‌کاری در بوستان‌ها اختصاص یافته است، افزود: امسال ۱۵۰ میلیارد تومان به حوزه مسائل فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اختصاص یافته است. 

شهردار همدان در پاسخ به لزوم تعبیه سرویس‌های بهداشتی گفت: در حوزه گردشگری این موضوع مدنظر بوده و طبق بودجه تخصیصی و البته کمبود بودجه، سرویس‌دهی در تمام مساجد رینگ اصلی مطرح است و جاهایی که قابلیت سرویس‌دهی را دارند، حاضریم پوشش دهیم.

وی تأکید کرد: ساماندهی سرویس‌های بهداشتی امامزاده عبدالله(ع) را انجام دادیم و خواستیم راسته ذغالی انجام شود و امامزاده یحیی(ع) را انجام می‌دهیم و بقیه مناطق هم مدنظر است. 

شهردار همدان با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد مشکلات شهرداری در حوزه مالی است و عمده مطالبات موضوع نیز در این حوزه بوده است، گفت: اگر سرمایه‌گذاری و درآمد پایدار شکل نگیرد به طور قطع با این وضعیت پیشرفت نخواهیم کرد، کاش دوستان وقتی انتقاد دارند بگویند چطور ۶۰ میلیارد تومان ماهانه هزینه می‌کنیم درحالیکه درآمدی نداریم؟ امروز ۱۵ میلیارد تومان ماهانه درآمد هست اما ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه داریم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha