• دوشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403012714673
  • خبرنگار : 71951

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

ایسنا/تهران بسیاری از مردم ورامین، پیشوا و قرچک برای کار و دانشگاه، روزانه با قطار حومه‌ای به تهران تردد می‌کنند که نبود امکانات و برنامه‌ریزی مناسب، مشکلاتی را برای مردم به ویژه قشر کارگر و دانشجو ایجاد کرده است.

پریسا اسکندری دانشجوی دانشگاه فرهنگیان پیشوا با بیان اینکه تعداد قطارهای محلی کم است و این موضوع در زمانی که دانشجویان تردد دارند، آزار دهنده است، بیان کرد: به دلیل ساعت حرکت قطار محلی دانشجویان باید اول وقت حدود ساعت ۶ حرکت کرده و مدت زیادی را در پیشوا سرگردان باشند تا کلاس‌های دانشگاه شروع شود و از طرف دیگر، کلاس‌های دانشگاه ساعت ۳ و ۴۵ تمام می‌شود و تا ساعت ۵ و ۴۵ دقیقه باید در ایستگاه منتظر قطار بمانیم.

اسکندر زاده گفت: اتلاف وقت در ایستگاه راه‌آهن پیشوا آزار دهنده است و با وجود نبود امکانات مسافران اذیت می‌شوند.

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

وی بیان کرد: نداشتن سالن انتظار، صندلی‌های مناسب و خاکی بودن ایستگاه از دیگر مسائل ایستگاه امامزاده است.

این دانشجوی دانشگاه فرهنگیان در ادامه اظهار کرد: ایستگاه امامزاده فاقد روشنایی مناسب است و در روزهای زمستان با توجه به اینکه روزها کوتاه است تاریکی ایستگاه بیشتر نمایانگر می‌شود و این فضای تاریک و نامناسب ایستگاه برای دختران دانشجوی دانشگاه فرهنگیان آزار دهنده است.

اسکندزاده گفت: در ایستگاه راه آهن تهران، جمعیت بیش از اندازه سوار قطار می‌شود که مشکل‌ساز شده و باید فکری برای این معضل کرد.

مهدیه اسدی از دیگر دانشجویان پردیس فرهنگیان زینبیه پیشوا عنوان کرد: نبود تاکسی در ایستگاه حرم از مواردی است که ما دانشجویان به آن اعتراض داریم؛ در این شهر در دو ایستگاه امامزاده و سناردک تاکسی نیست و می‌طلبد که مسئولان شهری برای رفع مشکل تردد مردم برنامه‌ریزی کنند.

اسدی گفت: در اکثر صندلی‌های قطار حومه‌ای تهران به پیشوا به صورت سه نفره می‌نشینند و بسیاری از مسافران در سالن قطار ایستاده‌اند و با وجود گرما، تنفس کردن و تکان خوردن به سختی انجام می‌شود.

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

وی گفت: نبود سالن انتظار یکی دیگر از دغدغه‌های دانشجویان است و با وجود اینکه زیرسازی سالن انتظار در اینجا انجام گرفته اما نیمه کاره رها شده است.

کاظم چراغی از شهروندان پیشوایی گفت: تهویه نامناسب در قطار حومه‌ای آزار دهنده هست و هنوز تابستان نرسیده گرمای زیاد در قطار آزاردهنده است.

وی افزود: سیستم سرمایشی هنور در قطارهای رجا نیست و این قطارها هنوز با مشکل روبرو هستند.

این شهروند ادامه داد: مسئولان شهری باید بیشتر به این مشکلات رسیدگی کنند تا در شأن مردم شهیدپرور دیار ۱۵ خرداد باشد.

وی عنوان کرد: هر روز ما با قطار حومه‌ای به تهران رفت و آمد داریم و جمعیت بالای مردم در هنگام خرید بلیط دردسرساز است.

چراغی گفت: برای اینکه در زمان خرید بلیط بانوان دچار سختی نشوند، مسئولان راه‌آهن باید دقت بیشتری را داشته باشند.

امیر جعفری نیز با بیان اینکه خدمات‌رسانی شایسته‌ای به مردم این خطه انجام نمی‌شود، اظهار کرد: قطارها جهت جابجایی مسافر به شرکت‌های خصوصی واگذار شده و هیچ گونه خدمات رسانی به مردم نشده و شنیده‌ها حاکی است وسایل قطعات ریلی به عنوان تعمیر خارج شده و دیگر بازگردانده نشده است.

جعفری ادامه داد: نبود پارکینگ و همچنین نبود تاکسی در ایستگاه برای جابجایی مسافران از دیگر مسائل موجود است.

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

وی گفت: با توجه به نبود فضای مناسب و کافی جهت پارک خودرو و درب مجزا از ورودی پارکینگ، متولیان امر هنوز نتوانسته‌اند مکانی برای خودروها تعبیه کنند.

جعفری گفت: شهرداری و فرمانداری می‌توانند با مکاتبه با راه‌آهن تهران این مشکل را در ایستگاه راه‌آهن پیشوا حل کنند.

وی در ادامه بیان کرد: ایستگاه مرکزی پیشوا دارای سکوی بارگیری و حتی چاه آب مجزا و خط آبگیری و حمل بار است که می‌توان برای جابجایی از این سکو که دارای خواص بسیاری است، استفاده کرد.

او در ادامه افزود: سکوی بارگیری نزدیک چاه آب و حتی سیلوهای گندم است که در قدیم مورد بهره‌برداری قرار می‌گرفت و اکنون از این همه پتانسیل استفاده خوبی نمی‌شود.

مهدی عرب سلمانی نیز در ادامه گفت: ایجاد رمپ برقی یا همان پله برقی جهت جابجایی مسافر از سکوی یک به سکوی دو، ضروری به نظر می‌رسد.

گلایه‌های مردم پیشوا از فضای نامناسب ایستگاه راه‌آهن و تعداد تردد قطارهای حومه‌ای

عرب سلمانی از دیگر مشکلات شهرستان به نبود مترو اشاره و تاکید کرد: حدود ۱۹ سال است که خط مترو تهران به پیشوا راه‌اندازی شده ولی تکمیل نشده و سالهاست مردم دیار ۱۵ خرداد منتظر مترو هستند.

وی در ادامه گفت: ستون‌های پل‌های روگذر که بدون برنامه‌ریزی مهندسی در چهار راه محمد آباد بنا شد، کاربردی ندارد و هزینه‌ای هنگفت را به شهر تحمیل کرد.

عرب سلمانی بیان کرد: این پل‌ها بدون خروجی مناسب فقط از سمت محمد آباد ورامین به سمت سناردک طراحی شده و برای خروجی پیشوا و سلمان آباد برنامه‌ریزی نشده است.

این شهروند در پایان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از این پل‌ها قلعه سین به سمت پیشوا هست که همچنان نیمه کاره مانده و بیش از ۱۰ سال تعیین تکلیف نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha