رحمت رحمتنژاد امروز سیام فروردین ماه در جشنواره رود و ریل که در روستای هدف گردشگری بیشه برگزار شد، بیان کرد: راه آهن در معرفی آبشار روستا و جاذبههای گردشگری نقش بسزایی ایفا کرده است.
وی با بیان اینکه راه آهن لرستان در شبکه ریلی کشور به خاطر منطقه خاص آن و خوش آب و هوایی ایستگاه بیشه، مورد توجه است، اضافه کرد: در سوم مرداد ۱۴۰۰ اتفاق خجستهای که رخ داد در چهل و چهارمین جلسه سازمان میراث جهانی یونسکو راه آهن شبکه ریلی کشور از بندر امام تا بندر ترکمن به عنوان طولانیترین راه آهن ریلی کشور ثبت شد و این مسیر جاذبههای گردشگری بسیار دلانگیزی دارد.
مدیر کل راه آهن لرستان با بیان اینکه مسیر ریلی لرستان ۱۶۰ کیلومتر است که دارای جاذبههای گردشگری بوده و ۲۹ کیلومتر تونل دارد، گفت: راه آهن لرستان یکی از مسیرهای ریلی خاص کشور محسوب میشود.
رحمتنژاد با بیان اینکه به دلیل ارزان بودن، ایمنی و آرامش حمل و نقل ریلی مورد توجه بوده و یک صنعت توریستی را تحت عنوان گردشگری ریلی به وجود آورده است، افزود: احداث پل روگذر برای ایمنی بیشتر گردشگران در منطقه بیشه ضروری است.
وی گردشگری را سومین صنعت تجارت جهانی عنوان کرد و با بیان اینکه راه آهن در این موضوع دخیل است، گفت: راه آهن لرستان دارای قطار ریل باس با ۳۴۰ نفر جمعیت و قطار محلی با ۳۰۰ نفر ظرفیت است که ۵۰ درصد ظرفیت این دو قطار به گردشگران سراسر کشور اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات