• سه‌شنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403021812676
  • خبرنگار : 71650

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد

افزایش ۲ هزار نفری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به متوسط جذب طی چهار سال گذشته

افزایش ۲ هزار نفری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نسبت به متوسط جذب طی چهار سال گذشته

بنا بر اعلام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تعداد دانشجویان این دانشگاه نسبت به متوسط جذب طی چهار سال گذشته، افزایش ۲ هزار نفری داشته است.

به گزارش ایسنا، محمد رحمتی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: دانشگاه ما در در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۳ طلا، ۴ مدال نقره، ۳ مدال برنز و ۷ دیپلم افتخار کسب کرد.

وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای ۱۲ دانشکده آموزشی و درمانی، ۱۵۴۰ هیات علمی در قالب ۹۶ گروه است، توضیح داد: از میان این ۹۶ گروه ۲۴ گروه بالینی و ۷۲ گروه علوم پایه هستند که مجموعا به ۱۲ هزار دانشجو خدمت ارائه می‌دهند و از حیث خدمت رسانی آموزشی باید گفت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دومین دانشگاه علوم پزشکی کشور است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره افزایش تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه، تصریح کرد: در چهار سال گذشته روند خوبی در رشد اعصا هیات علمی دانشگاه داشته‌ایم و در فراخوان بیستم ۱۰۰ نفر دیگه به اعضا هیات علمی ما اضافه خواهد شد.

رحمتی درباره مرتبه علمی اعضا هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز تصریح کرد: کمترین تعداد مربوط به مربیان هیات علمی و بالاترین تعداد مربوط به دانشیاران و استادیاران هست. به طوری که از سال ۹۸ توانستیم ۴۳ مربی را به ۱۹ مربی در سال ۱۴۰۲ و ۲۳۳ استاد در سال ۹۸ را به ۳۶۲ استاد در سال ۱۴۰۲ برسانیم.

به گفته وی، امسال به نسبت متوسط جذب دانشجو در چهار سال گذشته حدود ۲۰۰۰ دانشجو به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه شده است که این امری مثبت است؛ اما خطر بزرگ آن این است که این رشد بدون افزایش ساختارها و تعداد اعضای هیات علمی انجام شود؛ چراکه نهایتا به کیفیت آموزش لطمه میزند.

همچنین بنا بر اعلام معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این دانشگاه توانسته است در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور ۳ مدال طلا، ۴ مدال نقره، ۳ مدال برنز و ۷ دیپلم افتخار کسب کند.

رحمتی با مقایسه فراوانی و نسبت فراگیران در مقطع post graduate و under graduate توضیح داد: این نسبت در دانشگاه ما نسبت خوبی است. به طوری که ۵۶ درصد شاغل به تحصیل under graduate و ۴۳ درصد در post graduate داریم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، همچنین در بخش دیگر سخنان خود درباره راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۴، خاطر نشان کرد: در سال جدید با توجه به دستور رهبری که سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شد، ما یک هدف راهبردی جدید را به اهداف خود اضافه کردیم و آن افزایش فرصت یاددهی و یادگیری است. همچنین به ۱۱ برنامه پیشین خود یک برنانه جدید در راستای شعار امسال اضافه کردیم که این برنامه دوازدهم همان طراحی و اجرای دوره های آموزشی است.

وی با بیان اینکه در راستای ایحاد یک تحول دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هوشمند سازی آموزش علوم پزشکی را در دستور کار قرار داد، افزود: طراحی و تاسیس "انستیتو ملی آموزش مبانی بر شبیه سازی" را در پیش گرفتیم، در آینده‌ای نزدیک و ظرف یک الی دو سال آینده این مرکز به بهره برداری می‌رسد. از سوی دیگر طراحی نرم افزار های آموزشی در حوزه علوم پزشکی را نیز در دستور کار داریم.

رحمتی با اشاره به مناسب نبودن روشهای سنتی ارزیابی فراگیران پزشکی، عنوان کرد: باید از روش سنتی به سمت روش‌های پیشرو و جدید رویم، "لاگ بوک" یکی از مهم ترین روش‌ها در این مسیر است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سعی کرده است لاگ بوک‌ الکترونیک را در تمام رشته های تخصصی مستقر کند. همچنین برای استقرار لاگ بوک الکترونیک ویژه دانشجویان ارشد و phd برنامه ریزی کردیم و این کار را از برنامه‌های کارورزی پرستاری شروع کردیم.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین از تصویب برنامه راهبردی حوزه‌های تمایز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نرکز ملی تحقیقات راهبردی علوم پزشکی (نصر) خبر داد و تصریح کرد: با مرکز نصر جهت حمایت از فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ۱۴ حوزه اعم از چشم پزشکی، بیماری‌های عفونی، پیوند کلیه و... تفاهم نانه عقد کردیم. برنانه دیگر ما استقرار طرح منتورشیپ بهزیستی دستیاران دانشگاه در راستای نیازسنجی روانشناختی فراگیران است.

وی همچنین با اشاره به ارزیابی بیش از ۸۰ گروه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در قالب طرح ارتقای کیفیت گروه های آموزشی، گفت که شناسایی و اعلام نقاط قوت و قابل بهبود گروه‌های آموزشی در سنجه‌های تحولی و پایه از جمله اهداف این ارزیابی بوده است.

رحمتی با اشاره به فعالیت مرکز آزمون الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سال گذشته، اظهار کرد: این مرکز ۱۲۰۱ آزمون الکترونیک با حضور ۶۷ هزار شرکت کننده در سال ۱۴۰۲ داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۱

رقابت برای رشته های جراحی دارمثل چشم .وگوش،وارتوپدی واورلوژی وجراحی مغز و...بیداد می کند چون ظرفیت جراح درایران ۱۸ برابر کمتر از استاندارد اروپا کم نگه داشتند تا هرچقدردلشان خواست پول عمل و زیرمیزی بگیرند ولی رقابت برای رشته هایی که باپول ویزیت سروکاردارندنیست ویک عده افرادساده لوح دنبال این رشته ها می روند‌

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۳

وقتش رسیده که مافیای جراحی به پایان خود سلام کند بازی درحال اتمام است هیچ چاره ای جز تسلیم دربرابرعدالت ندارند همان گونه که ظرفیت پزشکی عمومی زیاد شد وظرفیت تخصص های اطفال وداخلی زیاد شد اکنون نوبت رشته های چشم وگوش،وارتوپدی است که زیاد شود وعدالت اجراشود ودیگه بیش وازاین خودشان را پشت ظرفیت رشته هایی دیگه قایم نکنند .

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۶

اگر می خواهید پدیده زیرمیزی را ریشه کن کنید فقط یک راه هست وآن اینکه یکباربرای همیشه ظرفیت رشته های جراحی را ازدست مافیا وانحصار طلبان خارج کنید وظرفیت را زیاد کنید مثل ظرفیت پزشک عمومی وظرفیت تخصص های داخلی که زیادشدند وعدالت برقرار شد،.

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۷

امروز دیگر کسی دررویای قبولی پزشک عمومی نیست چون ظرفیت زیادشدوکسی دررویای قبولی تخصص اطفال نیست چون ظرفیت زیادشد ولی هم اکنون متقاضی برای قبولی چشم وگوش وارتوپدی بیداد می کند چون ظرفیت خیلی کم نگه داشته شد وقتش رسیده که عدالت اجراشودواین رشته ها از انحصارو مافیا خارج شود وزیاد شود .

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۳۸

ظرفیت جراح را درایران ۱۸ برابرکمتر از استانداردنیا نگه داشتند تاهمچنان پول زیرمیزی بگیرند واین موضوع راکتمان می کنند تا.همچنان به کارخود ادامه دهند.

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۴۰

همه جوسازی است به نفع جراحان .اگرمهاجرت است مربوط به پزشکان عمومی است اگر صندلی خالی رزیدنتی است مربوط به رشته های اطفال وبیهوشی وداخلی است .برای رشته های جراحی دارمثل چشم وگوش وارتوپدی و.‌‌...رقابت بسیارسنگین وشدید است ولی آب را گل آلودمی کنند که کسی سرنخ راپیدا کنند.برای جراحان هیچ کجای دنیا بهتراز ایران نیست،

avatar
۱۴۰۳-۰۲-۲۰ ۰۱:۴۱

آمار جراح درایران ۱۸ برابرکمتراز دنیا است وجراحان همیشه شانتاژخبری ایجاد می کنند که همچنان کارشان پررونق باشد وسکه ودلار برای پول عمل بگیرند ولی رشته هایی که فقط باپول ویزیت سروکاردارند این رشته ها ظرفیتشان زیادشده و طرفدارندارند ولی رقابت شدیدی برای رشته های چشم وگوش،وارتوپدی،پوست کمافی السابق وجوددارد واین شانتاژها ایجادمی کنند که کسی به فکر افزایش ظرفیت این رشته های جراحی دارنباشد .