به گزارش ایسنا، علیرضا زالی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرحهای برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیمفروش، با اشاره به اهمیت توجه به نیروی انسانی و افزایش جذب اعضای هیات علمی در دولت سیزدهم، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۱۵۴۰ عضو هیات علمی دارد که ۵۲ درصد آنهل در ۲۸ رشته بالینی مشغول فعالیت هستند.
وی ادامه داد: امروز ۲۴ درصد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی استاد تمام و ۳۰ درصد نیز دانشیار هستند. یعنی بیش از ۵۰ درصد اعضا هیات علمی دانشگاه یا استاد یا دانشیار هستند و از طرفی معدل سنی اعضای هیات علمی دانشگاه ما ۵۱ سال و نیم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن بحث «توسعه آموزش» در وزارت بهداشت تاکید کرد: بحث توسعه آموزش در حوزه اعتبار، برنامه ریزی و توسعه در اولویت وزارت بهداشت قرار گرفته است. به همکاران این نوید را میدهم که امسال برنامه توسعه آموزش با دستور مقام عالی وزارت در دستور کار قرار گرفته است.
زالی افزود: یکی از خصلت های وزیر، توجه به آموزش است، ایشان عنصر آموزشی را در نگاه مدیریتی خود قرار دادهاند و این فرصت استثنایی است که بتوانیم در دانشگاه از حضور این فرد بهره لازم را ببریم. ما نیز با همین نگاه برنامه راهبردی امسال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را نوشتیم.
وی بیان کرد: ما برای پنج سال آینده نظام جذب خود برنامه داریم. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تنها دانشگاهی است که مجوز اختصاص پنج درصد از سهم کارانه برای دستیاران را دارد. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پنج درصد از بسکت basket کارانه را به رزیدنت ها تخصیص میدهد، این در حالی است که باقی دانشگاهها دو تا سه درصد اختصاص میدهند.
زالی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر ضرورت استقرار روشهای نوین یادگیری، ادامه داد: امروز هوش مصنوعی میتواند در ۲۸ فرآیند آموزشی اعم از انتخاب دستیار گرفته و صحت سنجی آزمونها و... دخیل باشد. ما این آمادگی را داریم در صورت قبول وزارت بهداشت، پایلوت لانچ کردن ظرفیت نوین هوش مصنوعی در حوزه آموزش را اجرایی کنیم و امسال دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پرچم دار اجرای برنامه ها مبتنی بر تکنولوژی نوین باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به برگزاری هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره تاریخچه شکل گیری این جشنواره، تصریح کرد: در مهر سال ۸۴ در خدمت معاون وقت آموزشی دانشگاه جلیلی حسینی بودیم. بحث بود که اساتید دانشگاه در حوزه آموزش زحمت کسانی هستند که دیده نمیشوند. فکر کردیم برای محجوریت زدایی از آموزش چه کنیم. به نظرمان رسید تا در اردیبهشت سال ۸۵ اولین جشنواره آموزشی را برگزار کنیم که امسال هجدهمین دوره این جشنواره برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات