• چهارشنبه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403022618938
  • خبرنگار : 71612

لوموند: به رسمیت شناختن کشور فلسطین می‌تواند به کاهش رنج فلسطینیان کمک کند

لوموند: به رسمیت شناختن کشور فلسطین می‌تواند به کاهش رنج فلسطینیان کمک کند

هفتاد و شش سال پس از تأسیس رژیم جعلی صهیونیستی و اشغال اراضی فلسطینی و در مواجهه با فاجعه جاری در نوار غزه، به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین می‌تواند به کاهش رنج فلسطینیان کمک کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه فرانسوی لوموند در سرمقاله‌اش نوشت: پس از هفت ماه، جنگ همچنان در جریان است و به نارضایتی جهانی دامن می‌زند. این جنگ همچنان به ویرانی بی‌سابقه ادامه می‌دهد، درحالی‌که اهداف تعیین‌شده توسط مقامات اسرائیلی همچنان از آنها دور می‌شوند.

به نقل از لوموند، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ وعده ریشه‌کنی حماس و آزادی اسیران صهیونیست را داده بود. اکنون بزرگ‌ترین نگرانی‌ها را القا می‌کند. سرنوشت آنها، وابسته به مذاکره بی‌پایان که به نظر می‌رسد هیچ یک از طرفین مایل به موفقیت آن نیستند، اکنون بزرگ‌ترین نگرانی‌ها را برانگیخته است.

سربازان اسرائیلی آخرین شهر غزه که هنوز پابرجاست، یعنی رفح را تهدید می‌کنند که به قتل‌عام جدید و فاجعه می‌افزاید و به قیمت مرگ هزاران فلسطینی تمام می‌شود.

لوموند می‌افزاید: این شکست نظامی با یک بن‌بست سیاسی همراه است که بنیامین نتانیاهو مسؤولیت آن را بر عهده دارد. او با حفظ باریکه ای بدون ردپایی از سازمان‌های مدنی، در واقع شرایط را برای بازگشت حماس که به گفته خودش می‌خواهد نابود کند، ایجاد می‌کند.

او با مخالفت با کوچک‌ترین دیدگاهی که حقوق مشروع فلسطینیان را در نظر بگیرد، بر ادامه جنگ برای دستیابی به اهدافش اصرار می‌ورزد.

شکست نظامی با انفعال بین‌المللی تسهیل شد، خواه با مدارا در برابر محاصره غزه، یا ضعف در برابر جذام استعمار اسرائیل در کرانه باختری.

قابل اعتمادترین متحد اسرائیل، رئیس‌جمهور آمریکا، با تأخیر به حل‌کردن این بن‌بست پرداخت. جو بایدن با تصمیم به محروم‌ کردن ارتش اسرائیل از برخی تسلیحات تهاجمی تا اطلاع ثانوی در صورت پافشاری بر حمله به رفح و با اعلام آن، خاطرنشان کرد فشار ممکن است در جایی که کلمات شکست‌خورده باشند، موفق شود.

به‌رسمیت‌شناختن کشور فلسطین که کشورهای جدید اروپایی در حال آماده‌ شدن برای انجام آن هستند و در مقابل، آمریکا از آن امتناع می‌ورزد، می‌تواند به برقراری صلح در منطقه کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha