حمیدرضا خان محمدی ۲۷ اردیبهشت در آستانه سفر وزیر آموزش و پرورش به شهرستان سوادکوه، با حضور در این شهرستان گفت: با توجه به اینکه در مازندران مشکل تراکم وجود دارد، ۵۰ درصد طرحها با مشارکت خیرین مدرسهساز و اهدای زمین انجام میشود.
وی افزود: با پیگیری و برنامه ریزی توانستیم در دولت سیزدهم ۶ هزار و ۹۰۰ طرح با ظرفیت ۳۱ هزار کلاس درس تحویل دهیم.
خان محمدی در حاشیه بازدید از مدرسه الزهرا زیراب ، با اشاره به جهش ۸ برابری اعتبارات آموزش و پرورش مازندران در سفر رئیس جمهور گفت: در حال حاضر هشت هزار و ۳۰۰ طرح نوسازی در سطح کشور و بر اساس نیاز و سرانه آموزشی در حال انجام است. تمرکز ما در مناطقی است که از سرانه آموزشی پایینی برخوردارند.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص تعهدات این نهاد برای برنامه هفتم اظهار کرد: در مدت زمان اجرای برنامه هفتم توسعه ۳۰ هزار کلاس درس در هر سال تخریب، بازسازی، مقاوم سازی، تجهیز، احداث و تحویل خواهد شد که این موضوع یکی از راهبردهای دولت سیزدهم است .
وی سرانه آموزشی شهری را یکی از چالشهای اصلی استان مازندران عنوان کرد و گفت: در بهسازی، شاداب سازی، نوسازی و مقاوم سازی مناطق روستایی نیز مشکلاتی وجود دارد که بررسی و پیگیری میشود و امیدواریم در سفر دوم رییس جمهور به مازندران جهش هشت برابری اعتبارات آموزش و پرورش مازندران که معادل ۱۶۵۰ میلیارد تومان است، تخصیص یابد و برای پروژههای مانند الزهرا زیراب که در سیلاب سال ۱۳۹۸ آسیب دید، هزینه شود.
خان محمدی یادآور شد: امروز طرح مولد سازی در تغییر کاربریها سرعت گرفت و سوادکوه نیز در این خصوص ظرفیت بالایی دارد تا به درآمد اختصاصی برسد.
انتهای پیام
نظرات