سیدمصطفی حسینی امروز ۲۸ اردیبهشت ماه در جریان برگزاری نخستین رویداد آموزشی - تولیدی داستان مصور دفاع مقدس استان کرمان در رفسنجان اظهار کرد: نحوه داستان پردازی، شیوه پنل بندی و سکانس بندی داستان و رنگ آمیزی از اهم موارد مطرح شده در کارگاههاست.
وی افزود: شرکت کنندگان در این دوره با تکنیکهای مختلف، داستانهایی را از خاطرات سرداران و قهرمانان دوره دفاع مقدس استان کرمان انتخاب کرده و تولید کامیکها را بر این اساس پیش میبرند.
طراح، نویسنده و کارگردان انیمیشن با بیان اینکه هنرجویان در این دوره سه روزه، خط تولید کامیک از مرحله اولیه تا پایان را تجربه میکنند، گفت: کامیک رسانه خوب و قدرتمندی است که میتواند به بهترین نحو پاسخگوی نیاز ما برای تبدیل مفاهیم و محتواهای زیاد در اختیار، به قالبی جذاب و خواندنی برای مخاطبین کودک و نوجوان باشد.
وی با اشاره به سرعت بالا و هزینه پایین تولید کامیک در مقایسه با انیمیشن و رسانههای مشابه، ادامه داد: این رویداد قدم خیلی خوب و درستی است که در آن هم شناسایی استعداد اتفاق میافتد و هم فرصت تجربه کار تیمی و گروهی برای شرکت کنندگان فراهم میشود.
حسینی تصریح کرد: اگر این مسیر تداوم پیدا کند و تکرار شود و در ادامه، راه ارتباط بین تولیدکننده و مخاطب نیز هموار شود تا محصولات تولید شده به دست مخاطب برسد و بازخورد و نظر مخاطب به تولید کنندهها برگردد و این چرخه ادامه یابد، سرآغاز یک حرکت درست و مؤثر و مفید برای تولید محصولات فرهنگی است.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در دوره، سابقه فعالیت در انیمیشن دارند و با تصویرگری و نقاشی آشنا هستند، افزود: تنها با تولید محصولات باکیفیت در قالبهای جذابی همچون کامیک و نظایر آن است که می توان به شکلی موثر، زمینه انتقال فرهنگ و ارزش های بومی به نسلهای آینده را فراهم کرد.
انتهای پیام
نظرات