• چهارشنبه / ۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۱۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403030905766
  • خبرنگار : 50441

تاثیر منفی اعزام نشدن به پارالمپیک توکیو هنوز پابرجاست

‌تصمیمی که فوتبال نابینایان را سال‌ها به عقب برد

‌تصمیمی که فوتبال نابینایان را سال‌ها به عقب برد

ایسنا/فارس بازیکن شیرازی تیم ملی فوتبال نابینایان می‌گوید: آثار منفی اعزام نشدن این تیم به مسابقات پارالمپیک توکیو با وجود کسب سهمیه، هنوز پابرجاست و در کسب نشدن سهمیه پارالمپیک پاریس هم آثار سوء خود را نشان داده است.

حجت‌الله مزارعی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت این روزهای فوتبال نابینایان گفت: اردوهای ملی که فعلا تعطیل است و تمرینات هیئت هم به صورت جدی دنبال نمی‌شود، بنابراین فعلا به عنوان مربی با بچه‌ های کم سن و سال تمرین می‌کنم.

وی در خصوص عدم کسب سهمیه پارالمپیک پاریس اظهار کرد: سال گذشته در مسابقات انگلیس ششم شدیم. البته عملکرد بهتری نسبت به جام جهانی قبل داشتیم. در دوره قبل نهم شده بودیم، ولی این بار ششم شدیم. اما دلیل سهمیه نگرفتن این بود که به ژاپن باختیم. ۵ تیم به پارالمپیک صعود می کردند و متاسفانه تیم ما یک پله پایین تر ایستاد.

‌تصمیمی که فوتبال نابینایان را سال‌ها به عقب برد

فوتبالیست شیرازی ادامه داد: ما در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ نایب قهرمان شدیم اما در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو که با یکسال تاخیر برگزار شد، با اینکه سهمیه را گرفتیم، اعزام نشدیم. همان اعزام نکردن لطمه بسیاری به ما زد و فوتبال نابینایان را چند سال عقب انداخت. حدود ۲ سال هم فعالیت‌های ورزشی به دلیل کرونا تعطیل بود و هیچ اردوی آماده‌سازی نداشتیم و از فوتبال دنیا عقب ماندیم.

مزارعی گفت: برای مسابقات انتخابی در انگلیس هم لازم بود اردوهای تدارکاتی برگزار کنیم اما با وجود اینکه از کشورهایی مثل فرانسه و آلمان هم دعوت شدیم، اما ما را اعزام نکردند. تاثیر منفی این اعزام نشدن‌ها را هم کاملا مشاهده کردیم. در این جام جهانی احساس کردیم که هم از نظر ورزشی، هم تجربی و دانش فوتبال، با سطح جهان فاصله گرفته‌ایم چون فوتبال جهان تغییرات زیادی کرده بود.

وی با بیان اینکه فعالیت باشگاهی در فوتبال نابینایان ایران وجود ندارد، گفت: در ایران فقط مسابقات قهرمانی کشور به صورت سالانه برگزار می‌شود که در آن مسابقات هم خود ما بازیکنان ملی حضور داریم که با هم رقابت می‌کنیم. متاسفانه استان‌ها هم سرمایه‌گذاری خاصی در این رشته نمی‌کنند و برای همین فوتبال نابینایان کاملا مغفول و محروم مانده است.

ملی پوش با تجربه فوتبال نابینایان از استان فارس به عنوان تنها استان فعال در این رشته یاد کرد و گفت: فارس در رده‌های سنی جوانان هم بهترین عناوین سال های اخیر را کسب کرده است، اما در استان‌های دیگر کار خاصی در این رشته انجام نشده است. بنابراین با خروج بازیکنان فعلی از تیم ملی، کار برای پیدا کردن نفرات جایگزین بسیار سخت است و استعدادهای چندانی وجود ندارند که جای مهره‌های فعلی را بگیرند. حضور خود من هم بستگی به نظر سرمربی دارد و باید ببینیم در سن ۳۴ سالگی من را صدا می کنند یا خیر.

مزارعی در پایان درباره مشکلات مالی و شغلی که در گذشته از آن گلایه‌مند بود، گفت: آن مسائل را با تلاش خودم حل کردم. با پیگیری‌های زیاد، چندسال در اداره کل ورزش و جوانان شاغل بودم اما از سال گذشته آموزش و پرورشی شدم و مشکل اشتغالم حل شد.

‌تصمیمی که فوتبال نابینایان را سال‌ها به عقب برد

به گزارش ایسنا، حجت مزارعی در مصاحبه‌ای که در شهریورماه ۱۴۰۱ با ایسنا انجام داده بود، درباره عدم اعزام تیم فوتبال نابینایان به مسابقات پارالمپیک توکیو گفته بود: ما برای سهمیه پارالمپیک توکیو خیلی تلاش کردیم و در نهایت دوم شدیم. فقط به این علت که اول نشدیم، ما را به پارالمپیک اعزام نکردند، در حالی که سهمیه را کسب کرده بودیم. گفتند چون شما در آسیایی دوم شده‌اید، نمی‌توانید از گروهتان در پارالمپیک صعود کنید. در حالی که ما فقط با یک اتفاق و یک اشتباه کوچک از بازیکن جوانمان، بازی را به چین واگذار کردیم. گفتند ما تشخیص می‌دهیم که نباید اعزام شوید. پس از آن ما به مقام معظم رهبری نامه نوشتیم و ایشان به سرعت دستور دادند که تیم ما اعزام شود، اما متاسفانه کار از کار گذشته بود و وقت تمام شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha