این رویداد آموزشی به همت حوزه هنری در شهرهای دزفول، شادگان، امیدیه، مسجدسلیمان و ماهشهر و با هدف کشف و تقویت استعدادهای موجود در زمینه هنر نمایش از ۲۰ تا ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ در شهرهای هدف به اجرا درمیآید.
هنرجویان مستعد پس از برگزاری دوره پنج روزه مقدماتی و غربالگری به دورههای پیشرفته به پایتخت معرفی میشوند.
عبدالرضا سواعدی نویسندگی، محمدرضا آزاد کارگردانی، عبدالرضا نصاری زبان بدن، وفا طرفه و سید محمدعلی موسوی مبانی بازیگری را در این دورهها به صورت همزمان در پنج شهر استان برگزار خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، مجید منادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در این آیین با اشاره به آغاز دومین دوره رویداد آموزشی «بهار صحنه» در استان گفت: استقبالی که در دوره نخست و دوره جدید این رویداد شد حاکی از علاقمندی مردم است و لازم است نهادهای متولی در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشند.
وی به آسیبهای چگونگی آموزش نیز اشاره و تصریح کرد: هنرجو باید بداند که دورههای آموزشی به معنای هنرمند شدن نیست بلکه شروعی برای تلاش فرد است.
منادی از استادان و مدرسان آموزشی خواست به نکات تربیتی و فرهنگی در کنار آموزشهای فنی و هنری توجه داشته باشند تا هنرجویان در آینده از مولفههای اخلاقی و فرهنگی به صورت توامان برخوردار باشند.
همچنین محمد شهبازگهروئی، رییس حوزه هنری خوزستان، بیان کرد: تئاتر حتی به مثابه یک رسانه در نظر گرفته نمیشود در حالی که تئاتر تنها رسانهای است که آسیب تلخ رسانههای جمعی در قرن ۲۱ را برجای نمیگذارد.
وی تاکید کرد: تئاتر به تنهایی یک رسانه است و میتواند در جنبههای مختلف رسانه نقش بازی کند
رییس حوزه هنری خوزستان خاطرنشان کرد: برای اینکه مساله تئاتر به گفتمان تبدیل شود باید روی آموزش تمرکز کرد تا اذهان و منابع به سمت تئاتر حرکت کنند و توسعه این حرکت فرهنگی و هنری رقم بخورد.
انتهای پیام
نظرات