• چهارشنبه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۶:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403032315931
  • خبرنگار : 50180

معاون جهاد کشاورزی کرمانشاه:

فرهنگ بیمه را باید بین کشاورزان نهادینه کنیم

فرهنگ بیمه را باید بین کشاورزان نهادینه کنیم

ایسنا/کرمانشاه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: فرهنگ بیمه محصولات کشاورزی را باید بین کشاورزان نهادینه کنیم.

فرهاد شریفی، امروز (۲۳ خرداد) در همایشی که به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس بیمه کشاورزی برگزار شد، با بیان اینکه باید برای تقویت صندوق بیمه محصولات کشاورزی برنامه‌ریزی شود، گفت: هرچه صندوق بیمه قوی‌تر باشد، می‌تواند حمایت بیشتری از کشاورزان در موقع بروز خسارت به عمل آورد.

شریفی گفت: باید به جایی برسیم که کشاورزان همه ساله به فکر بیمه‌کردن اراضی کشاورزی خود بوده و بیمه‌کردن اراضی را محدود به سالهای کم باران نکنند.

وی تاکید کرد: کشاورزان باید در سالهایی که خشکسالی بوده و در سالهایی که ترسالی است، اراضی خود را بیمه کنند، چون تجربه نشان داده در سالهای ترسالی هم ممکن است خسارت‌هایی به بخش کشاروزی وارد شود.

شریفی با بیان اینکه سال زراعی گذشته یک سال طلایی برای بیمه محصولات کشاورزی به شمار می‌رفت، گفت: با توجه به اجرای طرح کشاورزی قراردادی و بیمه رایگان اراضی انتظار می‌رفت سطوح زیر پوشش بیمه در استان کرمانشاه به ۳۰۰ هزار هکتار برسد که این اتفاق نیفتاد.

وی یادآور شد:  سال زراعی گذشته حدود ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیرپوشش بیمه رفت.

وی سپس خواستار اختصاص تسهیلات بذر از سوی بانک کشاورزی به کشاورزان شد و افزود: استفاده از بذر سالم و گواهی شده می‌تواند عملکرد مزارع را تا ۳۰ درصد بالا ببرد، لذا انتظار داریم بانک کشاورزی در این حوزه به کمک پیمانکاران و شرکت‌های فرآوری بذر بیاید تا بتوانند به تعهدات خود به خوبی عمل کنند.

شریفی در ادامه اشاره‌ای هم به متقاضیان زیاد دریافت تسهیلات خط ۱۲ مکانیزاسیون داشت و گفت: کشاورزان طالب دریافت این تسهیلات بوده و انتظار داریم بانک کشاورزی تخصیص تسهیلات به متقاضیان را تسریع کند.

وی توضیح داد: همین الان ۹۰۰ دستگاه کمباین در استان داریم که شاید ۶۰ درصد آنها بالای ۱۳ سال عمر دارند و فرسوده هستند و استفاده از آنها باعث ریزش بالای ۱۰ درصد در هنگام برداشت محصول می‌شود که ضایعات را بالا می‌برد.

شریفی تاکید کرد: ریزش‌های بالای ۱۰ درصد زیبنده کشاورزی عصر ما نبوده و با توجه به اینکه متقاضیان زیادی برای دریافت تسهیلات مکانیزاسیون داریم، تسریع در تخصیص تسهیلات می‌تواند کمک زیادی به نوسازی مکانیزاسیون بخش کشاورزی کند.

انتهای پیام


 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha