فروغ خیرآبادی در خصوص وضعیت بدمینتون بانوان شیراز به خبرنگار ایسنا گفت: تمرینات حرفهای بانوان در حال حاضر در سالن تختی برگزار میشود و ما هم در چند رده بازیکنانی را انتخاب کردهایم که هر کدام با تعداد و مربی خاصی تمرینات خود را برگزار میکنند.
وی افزود: در رشته پارابدمینتون هم نفراتی داریم که جزو قهرمانان کشور هستند. آنها در مسابقات برون مرزی هم شرکت کردهاند و برای مسابقات کشوری که آبانماه برگزار خواهد شد، آماده میشوند.
خیرآبادی از برگزاری یک جشنواره استعدادیابی در شیراز خبر داد و گفت: روز ۱۸ خردادماه جاری استعدادیابی دختران زیر ۱۰ و ۱۱ سال را در سراسر شیراز برگزار شد. این رویداد در ۱۱ ایستگاه برگزار و به برترینها جوایزی اهدا شد.
نایب رئیس هیئت بدمینتون شیراز همچنین از انتخاب یک دختر شیرازی برای حضور در اردوی تیم ملی خبر داد و افزود: زینب صالحیزاده از بازیکنان خوب ماست که به اردوی تیم ملی زیر ۱۵ سال دعوت شده است. از استان فارس زهرا ذاکری از شهرستان مُهر هم در تیم ملی زیر ۱۷ سال عضویت دارد اما در رده بزرگسالان بازیکنی در سطح ملی نداریم.
وی در پاسخ به این سئوال که بدمینتون بانوان فارس در سطح کشور چه جایگاهی دارد، گفت: در گذشته استان فارس حرف اول را در کشور میزد. مثلا در دهه ۶۰ و دوران جنگ، ما جزو برترینهای کشور بودیم. همیشه در هر ردهای، درانفرای و تیمی قهرمان میشدیم و حتی در تیم ملی هم بیشترین نفرات را داشتیم، اما طی سالهای اخیر به شدت دچار افت شدهایم.
خیرآبادی در این خصوص گفت: چند دهه کمکاری اتفاق افتاده است. بدمینتون جزو رشتههای بسیار سخت است، یعنی برای اینکه شخص بتواند به قهرمانی برسد، گاهی باید ۵۰ ساعت مبارزه کند. یک بازی ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد و قهرمانی در چنین شرایطی بسیار با ارزش است، اما با توجه به انگیزهای که از قهرمانهای ما گرفته شد و هیچ بهایی به آنها داده نشد.
وی افزود: امروز جوانان میگویند چه اتفاق خوبی برای قدیمیها افتاده است و ما چرا باید زحمت بکشیم؟ چه اتفاق خوبی در انتظار ماست؟ به همین دلیل فقط به صورت تفریحی بازی میکنند. حتی بازیکنی داشتیم که سالهای قبل به تیم ملی دعوت شد اما چون انگیزهای نداشت، از حضور در تیم ملی انصراف داد تا بتواند به کنکور و سایر امور زندگیاش بپردازد.
خیرآبادی درباره برنامههای فعلی هیئت نیز گفت: از حدود ۴ ماه پیش که ابلاغ نایب رئیسی هیئت شیراز را گرفتم، کارهای دو سال را انجام دادهایم. از رده سنی زیر ۱۰ سال گرفته تا پیشکسوتان، مسابقات بسیاری برگزار کردهایم و تلاش میکنیم، اما تا کنون بهای آنچنانی به بانوان داده نشده است.
نایب رئیس هیئت بدمینتون شیراز افزود: کارهای زیادی میتوان انجام داد اما اختیارات میخواهد. اگر بها بدهند، حتما نتیجه میگیریم. حالا هم روند پیشرفتمان بد نیست اما در مقایسه با شهری مثل تبریز، هنوز خیلی عقب هستیم. تبریز در چند سال اخیر رشد بسیار خوبی داشته است و به عنوان مثال از ۱۰ نفر بازیکن تیم ملی زیر ۱۷ سال، ۴ بازیکن اهل تبریز هستند. آنها بها و انگیزه خوبی به بدمینتون بازان دادهاند و سانسهای اختصاصی و مناسب برای ورزشکاران در نظر گرفتهاند. اما در شیراز نهایتا تا ساعت ۵ و نیم عصر به ما سانس میدهند. برنامه ریزیها و تقویم ورزشی خوبی برای پیشرفت دادهایم اما شرایط آن چندان فراهم نیست.
وی همچنین به نقش پر رنگ رسانهها در رشد بدمینتون شیراز اشاره کرد و گفت: زمانی که زینب صالحی برای تیم ملی انتخاب شد، نامش را در هیچ رسانهای ندیدیم و این مساله دلسرد کننده است. هیئت هم وظیفه دارد اطلاعرسانی را به روزنامهها و خبرگزاریها و صدا و سیما انجام دهد و این ارتباط میتواند انگیزه زیادی بین بازیکنان جوان ایجاد کند.
انتهای پیام
نظرات