• یکشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۷
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403032718038
  • خبرنگار : 50622

مدیر امور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ:

چاه‌های ویلایی را بدون هیچ اغماضی مسدود می‌کنیم

چاه‌های ویلایی را بدون هیچ اغماضی مسدود می‌کنیم

ایسنا/البرز مدیر امور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: در مسدود کردن چاه‌های ویلایی و تفریحی که به جهت استفاده بی رویه از آب یک تهدید برای منابع زیرزمینی محسوب شده و مرتبط با تولید و کشاورزی نیستند، هیچ اغماضی وجود ندارد.

مصطفی سلطان آبادی در گفت و گو با ایسنا، گفت: مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز مانند گذشته در سه حوزه چاه‌های کشاورزی، شرب و صنعت ادامه داشته و چون شرب از اهمیت زیادی برخوردار است تا جایی که امکانپذیر باشد، در این مسیر کمک خواهیم کرد.

وی افزود: همانطور که می‌دانید شهرستان ساوجبلاغ و چهارباغ بسیار مهاجرت پذیر بوده و بخش عمده نهضت ملی مسکن هم در هشتگرد در شهر جدید مهستان در حال بارگذاری است، لذا این بارگذاری فشار خیلی سنگینی را بر حوزه آب شرب خواهد داشت.

سلطان آبادی ادامه داد: در این زمینه هم به آبفا کمک می‌کنیم که چاه جدید حفر کند و هم از تخصیص آب طالقان مقدار بیشتری را به آنها می‌دهیم تا مردم در فصل گرم سال دچار کمبود آب نشوند، در نظر داشته باشیم که هیچ وقت نمی‌توان مشکلات را صفر کرد اما می‌توان آنها را به حداقل رساند.

وی در خصوص مدیریت آب مصرفی در بخش کشاورزی بیان کرد: در بخش کشاورزی ما بیشتر بحث مدیریت را داریم و برنامه این است که تمام چاه‌های کشاورزی را مجهز به کنتور هوشمند کنیم تا از این طریق آب مصرفی در بخش کشاورزی مدیریت شده و کشاورزان اضافه برداشت نداشته باشند. به کشاورزان هم گفته شده که باید در خصوص میزان آب مصرفی کشاورزی خود مدیریت داشته باشند تا همیشه بتوانند از نعمت آب برخوردار بوده و مهمتر اینکه در دورنمای ۲۰ ساله، دشت‌ها خشک نشوند.

 مدیر امور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ اظهار کرد: اگرچه ممکن است مقاومت‌هایی وجود داشته باشد ولی با توجه به ضرورت حفظ منابع، هم وزارت نیرو و هم کشاورزان باید تعامل و همکاری داشته باشند. هیچ وقت نمی توان ۱۰۰ درصد به چیزهایی که می‌خواهیم دست پیدا کنیم، لذا بیشتر موضوع کمک است تا ممانعت و هر اقدامی که صورت می‌گیرد در جهت منافع عامه است نه منافع شخصی.

وی در مورد شناسایی و مسدود کردن چاه‌های ویلایی گفت: با چاه‌های ویلایی که تهدید محسوب می‌شوند و ویلاهایی که استخر دارند و از منابع آب زیرزمینی استفاده می‌کنند، هیچگونه اغماضی نمی‌کنیم. بر اساس این هدف سال گذشته بیش از ۶۰۰ حلقه چاه ویلایی مسدود کردیم و امسال هم برنامه مسدود کردن تعداد بیشتری از چاه‌های ویلایی را مد نظر داریم.

سلطان آبادی ادامه داد: با توجه به تعطیلات ابتدای سال و موضوع بودجه، با آغاز کار در اردیبهشت ماه تعداد ۵۱ حلقه چاه مسدود شده، اما برنامه این است که هر ماه با شناسایی چاه‌ها، بالای ۱۰۰ حلقه چاه تفریحی و ویلایی مسدود شود. اینها چاه‌هایی هستند که نه در حوزه تولید و نه در بخش کشاورزی بوده و آب ملی را بدون حد و حصر مصرف می‌کنند. بنابراین با جدیت و با دستور قضایی اینگونه چاه‌ها را شناسایی و پر خواهیم کرد.

مدیر امور منابع آب شهرستان ساوجبلاغ در ادامه تاکید کرد: دستگاه‌های حفاری هم در این رابطه ضبط و توقیف شده و برای تعیین تکلیف در اختیار مقامات قضایی قرار می‌دهیم. برنامه جامع منابع آب شهرستانهای ساوجبلاغ و چهارباغ در حوزه حفظ منابع آب‌های زیرزمینی به این شکل است و به صورت خیلی مدون و برنامه ریزی شده دنبال می‌شود.

وی یادآور شد: خوشبختانه هم فرمانداری، هم قوه قضاییه و هم نهادهای نظارتی از این برنامه مدون و حساب شده استقبال کرده‌ و همراه ما هستند و به عنوان پشتیبان کمک می‌کنند. در این زمینه توانستیم اعتبارات خیلی خوبی را جذب کنیم، کمک‌های خوبی شده و کارها در حال پیشبرد و عملی شدن است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۱۸:۰۵

سلام خیلی خوب میشه چاه های غیر مجاز اطراف قنات ها را مسدود نمایند ای کاش اداره آبیاری این کار انجام می داد هم به رونق کشاورزی خصوصا در روستا ها کمک میشد هم باعث می‌شد سفره های آب زیر زمینی از بین نرود و روستاییان هم ناچار نشوند به شهر مهاجرت نمایند

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۱۹:۳۱

درمورد اب رحم نکنید وچاها را ببندید

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۱۹:۳۹

داخل باغات و ویلا ها که هیچگونه دیدی از نظر نظارتی مصرف آبهای زیرزمینی که خودشان چاه دارن هیچگونه نظارت و یا دیده نمی‌شوند پدر آبهای زیرزمینی را درآورده‌اند متاسفانه

avatar

سلام یه فکری به حال نیاسرکاشان بکنیدهمسایه ماچاه غیرمجازکنده خونمون داره خراب میشه هیچ ارگانی جوابگونیست پلمب کردن آب داخلش جمع شده عاجزانه درخواست پیگیری داریم متاسفانه منابع آبهای زیرزمینی استان هم توجهی نداره۹۸۲

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۲۳:۰۲

مردم آب خوردنشان سهمیه بندی است کشاورز در مشکل است فلانی استخر آنچنانی زده واسه دو بچه‌اش

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۷ ۲۳:۰۴

اگر قرار باشد هر خانواده‌ یک استخر و الزاما یک چاه داشته باشد. تمام آب‌های کره زمین را در ایران جمع کنیم بازهم پاسخگو نخواهد شد.

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۸ ۰۶:۵۰

بزودی شمال هم با ساخت این همه استخر تو ویلاها به خشکسالی دچار میشه

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۸ ۰۷:۲۷

ویلاهای مازندران هم بیشترشون استخر دارند مسئولین دلسوز رسیدگی نمایند

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۸ ۰۸:۵۵

لطفاتمام استخرهای توی ویلاهاروتخریب کنیددرتمام نقاط ایران این استخرهاکه برای تفریح ساعتی یک عده است عامل هدر رفت آبهای زیرزمینی هستن اگراستخرنباشه ویلامصرف آب زیادی نداره

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۲۹ ۱۴:۳۰

اخسنت. همه جا همین کارو انجام بدید. بدون اغماض.