• یکشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1403032718414
  • خبرنگار : 50214

سند مهندسی فرهنگی استان یزد رونمایی شد

سند مهندسی فرهنگی استان یزد رونمایی شد

ایسنا/یزد سند مهندسی فرهنگی استان یزد در نشست شورای فرهنگ عمومی این استان با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار و دیگر اعضای این نشست رونمایی شد.

«احسان عابدی» دبیر شورای فرهنگ عمومی استان ضمن بیان این که سند مهندسی فرهنگی یزد چراغ راهی برای پیمودن امور فرهنگی استان است، به برگزاری ۱۳ جلسه شورای فرهنگ عمومی یزد در دولت سیزدهم اشاره و اظهار کرد: استان یزد از لحاظ برگزاری تعداد جلسات شورای فرهنگ عمومی در سطح کشور، رتبه اول را در دولت سیزدهم به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به تکلیف استان‌ها برای تدوین برش استانی نقشه مهندسی کشور از سال ۹۹، گفت: یکی از کارهای مهم بر زمین مانده در حوزه فرهنگ، تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان بود که از ابتدای مسئولیت بنده موضوع پیگیری و وارد حوزه اجرا شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد افزود: ما در استان یزد برای اولین بار در سطح کشور تهیه و تدوین این نقشه را در قالب یک طرح پژوهشی تعریف کردیم تا از نگاه های سلیقه‌ای و بدون پشتوانه کارشناسی خودداری کنیم و جوانب عالمانه و کارشناسی شده طرح را رعایت کنیم.

وی با اشاره به رونمایی از نقشه مهندسی فرهنگی استان، گفت: تهیه این نقشه از مطالبات مقام معظم رهبری بود که سال‌ها طول کشید تا مصوبات مربوط به آن در سطح دولت اخذ شود و در نهایت اواخر سال ۱۳۹۹ وظیفه تهیه برش استانی آن به استان‌ها ابلاغ و موظف شدند در این زمینه اقدام کنند.

عابدی با تأکید بر این که در دولت سیزدهم تدوین این برنامه در دستور کار جدی استان یزد قرار گرفت و با استفاده از تجربیات استان‌های دیگر طرح‌های پژوهشی این سند به‌صورت جدی پیگیری شد، گفت: پس از انجام پژوهش‌های مربوطه، ۲۴ جلسه کارشناسی برگزار شد و فهرست اولیه مسائل استان احصا و در جلسه شورای فرهنگ عمومی نیز بحث و نظرات اعضا در جلسات متعددی بررسی و جمع بندی شد و نهایتا در شورای انقلاب فرهنگ عمومی کشور تصویب شد.

وی با تأکید بر اینکه در این سند به پنج مسئله کلان استان پرداخته شده است، تصریح کرد: در زمینه حوزه «فرهنگ، هنر، رسانه» پشتیبانی نامناسب نظام مدیریت و توسعه از فرهنگ و نابسامانی فرهنگی به عنوان مهمترین مشکل تشخیص داده شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد ادامه داد: در امور «دینی»، «تعلیم‌وتربیت»، «اجتماعی»، «زنان و خانواده» و «اقتصاد و فرهنگ» نیز موضوعاتی مطرح و دلایل و مشکلات اصلی این حوزه‌ها شناسایی شده است.

وی ادامه داد: در این سند وظایف دستگاه‌های مختلف فرهنگی و غیرفرهنگی به‌ صورت دقیق مشخص شده است و پس از رونمایی وظایف به آنها ابلاغ خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، عابدی در پایان با بیان این که در سال جدید اعتباراتی برای اجرای سند مهندسی فرهنگی استان یزد در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این سند حاصل خرد جمعی و نخبگان و کارشناسان است و با یک نگاه بلندمدت تهیه شده و یک چراغ راهی است برای طی‌کردن مسیر فرهنگی استان که امیدواریم نتایج خوبی برای استان یزد داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha