شهردار بجنورد امروز (چهارم تیر ماه) اظهار کرد: اجرای دیوارنگارهها، در فرهنگ منطقه ریشه دارد و بهلحاظ کیفی، تعاملات اجتماعی را بسط میدهد.
سید محمدعلی کشمیری بر ضرورت هدفمند کردن فضاهای شهری تاکید کرد و گفت: دیوارنگارهها، رابط بصری بین شهروند و فرهنگ شهری هستند و با توجه به آنها میتوان مفاهیم گستردهای را منتقل کرد.
وی دیوارنگارهها را گویای اصالت و هویت فرهنگی شهر دانست و ادامه داد: در بخشهای مختلف شهر اقدام به طراحی و نقاشی روی دیوارها کردهایم تا از ظرفیت آنها در راستای زیبایی معابر شهری و انتقال مفاهیم مختلف بهره ببریم. همچنین جاذبههایی را برای مسافران ایجاد کنیم.
امام جمعه بجنورد نیز مصلای امام خمینی (ره) را یکی از مهمترین مراکز تجمعهای مذهبی و ملی دانست که اجرای دیوارنگاره در آنجا، هویتدهنده به این مرکز خواهد بود.
حجتالاسلام نوری توجه مدیریت شهری به امور اجتماعی را برگرفته از احساس تعلق خاطر به مردم و ارزشگذاری تبلیغی برای مذهب ارزیابی کرد.
عین بیگی، رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد نیز با قدردانی از توجه مدیریت شهری به فضاهای بصری شهر، گفت: پیامهای دیداری، بیشترین تاثیرگذاری را بر شهروندان دارد و توجه به فضاسازی مذهبی، بار معنوی شهر را بالا میبرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری بجنورد، در این مراسم از دیوارنگاره مذهبی منقوش به طرحهای اسلیمی و اسمای متبرک قرآنی رونمایی شد.
به گفته شهردار بجنورد، اجرای این دیوارنگاره با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان شامل تعمیرات، زیرسازی، رنگ آمیزی و اجرای نقاشی دیواری با استفاده از مواد با کیفیت انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات