• یکشنبه / ۴ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403090401946
  • خبرنگار : 50046

تغذیه مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

تغذیه مناسب برای مقابله با آلودگی هوا

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: در شرایط آلودگی هوا، توجه به تغذیه مناسب می‌تواند نقش مهمی در کاهش آسیب‌های ناشی از آلاینده‌ها داشته باشد.

دکتر افشین دلشاد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان، مانند ویتامین C و E، می‌تواند به کاهش اثرات رادیکال‌های آزاد کمک کند. این مواد در میوه‌هایی مانند پرتقال، لیمو، کیوی و سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، اسفناج و گوجه‌فرنگی یافت می‌شوند.

وی همچنین بر اهمیت مصرف مایعات، به‌ویژه آب و دمنوش‌های گیاهی، برای دفع سموم تأکید کرد و افزود: بهتر است از مصرف غذاهای چرب، شور و سرخ‌شده که می‌توانند التهاب بدن را افزایش دهند، پرهیز شود.

به گفته دلشاد مواد غذایی حاوی امگا ۳، مانند ماهی‌های چرب، گردو و دانه‌های چیا، برای تقویت سیستم ایمنی توصیه می‌شوند.

وی تأکید کرد: گروه‌های حساس مانند کودکان، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و تنفسی باید توجه بیشتری به این توصیه‌ها داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha